İlkay Gündoğan, Tekrar Manchester City'de

Barcelona ve flick te ağır mal takımdaki skora katkısı en önemli 2 3 oyuncudan biriydi neden göndermeye çalışıyorlar

Olmo da henüz bu seviyelerde değil

Adam 34'üne girecek ama bir günde Barça'dan City yapıyor son dk gelişmesi olmasına rağmen.

Bizde de bitik, emekli ikramiyesi istiyor falan yazanlar vardı :crushed:

Adam 34'üne girecek ama bir günde Barça'dan City yapıyor son dk gelişmesi olmasına rağmen.

Bizde de bitik, emekli ikramiyesi istiyor falan yazanlar vardı :crushed:
Daha önceleri de Borussia Dortmund zamanlarında kilo alıp gelen 1 futbolcu reis yazdan.Bu Lig'i önemseyeceğini düşünmeyeceğim 1'i burda da profesyonel 1 şekilde takılmazdı paraları alıp yatmaya gelirdi bence..

Adam City tercih ediyor diye linçleniyor. Çok ilginç...

Daha önceleri de Borussia Dortmund zamanlarında kilo alıp gelen 1 futbolcu reis yazdan.Bu Ligi önemseyeceğini düşünmeyeceğim 1'i burda da profesyonel 1 şekilde takılmazdı paraları alıp yatmaya gelirdi bence..
Ligi önemsemezdi muhtemelen ama ben yatacak karakterde bir adam olduğunu düşünmüyorum. Mesut bayağı belli ediyordu böyle olacağını ama İlkay'dan o intibayı hiç almadım. En azından şu zamana kadar almadım.

O zaman ne bok yemeye ayrıldın City'den

Bir yandan diyorum ki bu nası Cimbomlu şimdi gelmeyecekse ne zaman gelecek

Öte yandan diyorum ki kim Dursun Özbek'in takımını Guardiola'nın City'sine tercih eder ki

Ezcümle Erden ağabey yahut GS için zaman ve emek harcayan herhangi bir yönetici olsaydı belki bize gelirdi ama şu anda gelmemesinde suçlu kendisi mi hiç emin değilim

Ya olum Bu AS ne zaman doğru haber yapmış ? Bana ingiltere kaynaklı haber ile gelin gerisi faso fiso.

herifin süper kupa maçı sonrası arda ile yaptığı muhabbeti hatırlayın. takım arkadaşlarından beyni yok diye bahsediyordu.

adam guardiola sistemine o kadar alıştı ki çevresinde iq düşük insan görünce delirmeye başlıyor
Kereme sövdügünü görür gibiyim

Zaten bu Fbli'ydi reis baktı Fb Mesut'u aldı bu da bize gelmeye çalıştı :D Daha sonradan Galatasaraylı olduğunu hatırlamış olmalı :D
BTbG9dSCUAAVcYJ
O dönem bunu bayağı tartışmıştı millet, bu fotoğraf da Fenerbahçe - Galatasaray maçında çekilmiş kendisinin de sülalecek Galatasaraylı olduğu ortaya çıkmıştı bu vesile ile doğru hatırlıyorsam :asd:

Edit: Annesi Fenerbahçe taraftarıymış bu arada

O dönem bunu bayağı tartışmıştı millet, bu fotoğraf da Fenerbahçe - Galatasaray maçında çekilmiş kendisinin de sülalecek Galatasaraylı olduğu ortaya çıkmıştı bu vesile ile doğru hatırlıyorsam :asd:

Edit: Annesi Fenerbahçe taraftarıymış bu arada
Yandaki adam Fbli 1 radyo yorumcusu değil mi televizyonlarda da vardı :D Bu söylediklerinin hepsi havada kalır.Neden o zamanlar Galatasaray forması giymemiş attığı fotoğraflarda ya da tweet atmamış :D Bu kadar Manchester city taraftarı olmayın kanks az da olsa objektif olun :D

Yandaki adam Fbli 1 radyo yorumcusu değil mi televizyonlarda da vardı :D Bu söylediklerinin hepsi havada kalır.Neden o zamanlar Galatasaray forması giymemiş attığı fotoğraflarda ya da tweet atmamış :D Bu kadar Manchester city taraftarı olmayın kanks az da olsa objektif olun :D
gsli adamı fenerli yapacak kadar da utanmazsın

Geri
Üst Alt