- 5 Eylül 2014
- 87.517
- 73.404
- 4.513
atmak mı zorundaUlan David Alaba'nın bile Galatasaraylı tweetleri fotoğrafları falan filan var bunun 1 tane tweeti bile yok![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atmak mı zorundaUlan David Alaba'nın bile Galatasaraylı tweetleri fotoğrafları falan filan var bunun 1 tane tweeti bile yok![]()
Bu zaman kadar Galatasaraylı olduğunu açıklamamış kapağı 1 yerlere atmak için Galatasaraylı olduğunu açıklayan adam için bu kadar fazlasını konuşmaya gerek yokatmak mı zorunda
Ben kaç tane açıklamasını gördüm Galatasaray taraftarıyım diye. Her maçını izliyorum diyor. Daha ne desin?Bu zaman kadar Galatasaraylı olduğunu açıklamamış kapağı 1 yerlere atmak için Galatasaraylı olduğunu açıklayan adam için bu kadar fazlasını konuşmaya gerek yok![]()
Daha önceden Kerem abiBen kaç tane açıklamasını gördüm Galatasaray taraftarıyım diye. Her maçını izliyorum diyor. Daha ne desin?![]()
Barca ya geçerken Erden başkan buradaydı. Adamın ne düşündüğünü ne istediğini bilmiyoruz. Sonuçta profesyonel bir yaşam var.Fenere gitmediği sürece sorun yok ama Erden Timur olsaydı %100 getirirdi bize işler bu aşamaya gelmişken.
Erden olsaydı gelirdi şimdi yav 3 senede oynardı bu dursunun doğru dürüst teklif yaptıgını bile sanmıyorum37-38de de Türkiye'de alıcısı olacak.
niye 33de gelsin
35 yaşında bize gelse burada şöyle savunulur: ''37 yaşında mertens ligin içinden geçti. 35 yaşında ilkayı düşünemiyorum''
Hakanın da bunun da bize gelmesini istemiyorum. Uzaktan Galatasaraylı olun ve avrupada bırakın futbolu.

Yandaki adam Fbli 1 radyo yorumcusu değil mi televizyonlarda da vardıBu söylediklerinin hepsi havada kalır.Neden o zamanlar Galatasaray forması giymemiş attığı fotoğraflarda ya da tweet atmamış
Bu kadar Manchester city taraftarı olmayın kanks az da olsa objektif olun
![]()
Adamın ilk piyasa yaptığı zamanlarda bile Galatasaray'a sempatim var dediği haberleri duruyor hala. Bu sempati muhabbeti öyle 2-3 yıllık bir şey değil.
Ben böyle Galatasaraylıyım şuluyum buluyum diyenlere de ekstra sempati besleyen birisi değilim, hangi takımı tuttuğundan çok gelirse takımda ne iş yaparına bakar geçerim de adamı zorla neden Fenerbahçe fanatiği yapmaya çalışıyorsun onu anlamadım knk 
Demeyecektim diyom bunun menajer amcasıyla beraber kulübe kapağı atacaktı.Torrent'i de öneren bunlardı diye biliyom.İsyanbul'da yaşayacaksa Galatasaray kulübüne sırf oyunculuk değil hocalık tarzı sportif direktör tarzı 1 hakimiyeti olsun istemiş olabilirlerFatih hocanın da yanında Galatasaraylıdan çok Fenerbahçeli var, bir şeyin göstergesi değil bu bence. Ayrıca ne alaka yahu City ile benim yazdığımAdamın ilk piyasa yaptığı zamanlarda bile Galatasaray'a sempatim var dediği haberleri duruyor hala. Bu sempati muhabbeti öyle 2-3 yıllık bir şey değil.
Anlamadığım nokta şu; Bu adam farz edelim ki senin dediğin gibi Mesut Fener olunca bu da bize yanlamış olsun, bunun kendisine ne gibi bir faydası olacak tam olarak? Kariyer bağlamında para kopartıp emekli ikramiyesi alacak desek zaten burada kazanacağından fazlasını muhtemelen 36 yaşında da olsa Arabistan'dan kopartabilir ya da en kötü ihtimal Amerika yapar keyfini sürer. Atacağı kapağın kendisine ne gibi bir faydası olacak onun yanıtını bulamıyorum MuratBen böyle Galatasaraylıyım şuluyum buluyum diyenlere de ekstra sempati besleyen birisi değilim, hangi takımı tuttuğundan çok gelirse takımda ne iş yaparına bakar geçerim de adamı zorla neden Fenerbahçe fanatiği yapmaya çalışıyorsun onu anlamadım knk
Son oynanan futbolu gördükten sonra İlkay'ın buraya gelip gelmemesi de ek umurumda değil açıkçası. Bu kadar çok geçiş yiyeceksek oraya yamyam birisini alalım da golü bir şekilde atarız.
Bu arada, kilolu döndüğü muhabbetine vesile olan göbekli fotoğrafı da İlkay'ın Dortmund dönemi tüm sezonu kaçırdığı, futbol hayatı bitebilir denilen bir sakatlığı vardı, o dönemden kalma bir fotoğraf. Dönüşünde zaten harika iki sezonla City yapmıştı
İşimin gücümün ortasında bana şunları ancak sen yazdırtırdın zaten @Murat Durmaz
![]()
Ulan herifi fb li yapacagına City legend ondan sevmiyorum deseneDemeyecektim diyom bunun menajer amcasıyla beraber kulübe kapağı atacaktı.Torrent'i de öneren bunlardı diye biliyom.İsyanbul'da yaşayacaksa Galatasaray kulübüne sırf oyunculuk değil hocalık tarzı sportif direktör tarzı 1 hakimiyeti olsun istemiş olabilirlerNerde o haberler güzel kardeşim benim
Hepsi Facebook taraflı Galatasaray sayfalarının yalan haberleri
Bu arada kolay gelsin müsait olduğun 1 zamanda mümkünse İlkay dışı sohbetimize Discord'tan devam edelim kanks yav
![]()