Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.737
- 11.040
- 2.223
dur bir gitsin öyle sövücem buna.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu o dönemin tonla haberi var, sayfalarca röportajı var çocukluğum Galatasaray maçlarını, başarılarını izlemekle geçti diye.Demeyecektim diyom bunun menajer amcasıyla beraber kulübe kapağı atacaktı.Torrent'i de öneren bunlardı diye biliyom.İsyanbul'da yaşayacaksa Galatasaray kulübüne sırf oyunculuk değil hocalık tarzı sportif direktör tarzı 1 hakimiyeti olsun istemiş olabilirlerNerde o haberler güzel kardeşim benim
Hepsi Facebook taraflı Galatasaray sayfalarının yalan haberleri
Bu arada kolay gelsin müsait olduğun 1 zamanda mümkünse İlkay dışı sohbetimize Discord'tan devam edelim kanks yav
![]()

Trt 1 Stadyum diye girdim Kral Spor çıktıYahu o dönemin tonla haberi var, sayfalarca röportajı var çocukluğum Galatasaray maçlarını, başarılarını izlemekle geçti diye.
Örnek bir haber | TRT1 Stadyum
Ama haklısın @Murat Durmaz takımımda City'li futbolcu istemiyorum!
Şaka bir yana takıma bir bek bir de orta saha bul en acilinden, yanına da güzel bir kanat, iki de satış yapabilirsen ... senin için ManU taraftarı olabilirim
Ne yapacak 40 maçin hepsini izleyecek mi he@Aras Şimşek Bu arada attığın yayının videosunu buldum Galatasaraylı olduğunu söylememiş sadece Türkiye Ligi'ni fazla izlemem derbilere bakarım demiş![]()
30 part falan o program, tek parça hali yok. Bulursam atacağım@Aras Şimşek Bu arada attığın yayının videosunu buldum Galatasaraylı olduğunu söylememiş sadece Türkiye Ligi'ni fazla izlemem derbilere bakarım demiş![]()

Galatasaraylı olduğunu açıklamamışNe yapacak 40 maçin hepsini izleyecek mi he
Türk Futbolu ve Türkiye Ligi Part 3 olanı boş yere diğerlerini izleme genel ağırlık Almanya ve kariyeri ile ilgili30 part falan o program, tek parça hali yok. Bulursam atacağım![]()
Bu ilkayın GS li olduğunu kanıtlarıyla göstereceksin gibi duruyor30 part falan o program, tek parça hali yok. Bulursam atacağım![]()

Bu arkadaşın buna benzer çok daha eskiden de böyle bir demeci vardı. Burada var, bulacağım hepsini Murat, sonra da bebekliğinde giydiği Fener formalı fotolarını bulacağım, emziği de City logoluymuş zatenGalatasaraylı olduğunu açıklamamış
Türk Futbolu ve Türkiye Ligi Part 3 olanı boş yere diğerlerini izleme genel ağırlık Almanya ve kariyeri ile ilgili![]()

Bu arkadaşın buna benzer çok daha eskiden de böyle bir demeci vardı. Burada var, bulacağım hepsini Murat, sonra da bebekliğinde giydiği Fener formalı fotolarını bulacağım, emziği de City logoluymuş zaten![]()

Bu arkadaşın buna benzer çok daha eskiden de böyle bir demeci vardı. Burada var, bulacağım hepsini Murat, sonra da bebekliğinde giydiği Fener formalı fotolarını bulacağım, emziği de City logoluymuş zaten![]()
Ekli dosyayı görüntüle 257806
kanks 17 mayısta kopenhagda düğün yaptık annıyon mu en büyük gassarayli benim. manchester'da kurulu düzenimiz var yoksa türkiye cennet cennet
Fotografa yorum alalım
Bu transferden sonra Manchester city taraftarlarına 1 ceza verilmesini talep edecezFotografa yorum alalım![]()
Güldürdü yedek bir forvet bakıyoruzBu transferden sonra Manchester city taraftarlarına 1 ceza verilmesini talep edecez![]()
Dur Cemrem bizi takipte akşam Discord'ta buluşalım kanks yavGüldürdü yedek bir forvet bakıyoruz![]()