İlkay Gündoğan, Tekrar Manchester City'de

Demeyecektim diyom bunun menajer amcasıyla beraber kulübe kapağı atacaktı.Torrent'i de öneren bunlardı diye biliyom.İsyanbul'da yaşayacaksa Galatasaray kulübüne sırf oyunculuk değil hocalık tarzı sportif direktör tarzı 1 hakimiyeti olsun istemiş olabilirler :D Nerde o haberler güzel kardeşim benim :D Hepsi Facebook taraflı Galatasaray sayfalarının yalan haberleri :D Bu arada kolay gelsin müsait olduğun 1 zamanda mümkünse İlkay dışı sohbetimize Discord'tan devam edelim kanks yav :D
Yahu o dönemin tonla haberi var, sayfalarca röportajı var çocukluğum Galatasaray maçlarını, başarılarını izlemekle geçti diye.

Örnek bir haber | TRT1 Stadyum

Ama haklısın @Murat Durmaz takımımda City'li futbolcu istemiyorum! :asd:

Şaka bir yana takıma bir bek bir de orta saha bul en acilinden, yanına da güzel bir kanat, iki de satış yapabilirsen ... senin için ManU taraftarı olabilirim

Yahu o dönemin tonla haberi var, sayfalarca röportajı var çocukluğum Galatasaray maçlarını, başarılarını izlemekle geçti diye.

Örnek bir haber | TRT1 Stadyum

Ama haklısın @Murat Durmaz takımımda City'li futbolcu istemiyorum! :asd:

Şaka bir yana takıma bir bek bir de orta saha bul en acilinden, yanına da güzel bir kanat, iki de satış yapabilirsen ... senin için ManU taraftarı olabilirim
Trt 1 Stadyum diye girdim Kral Spor çıktı :D

Galatasaraylı olduğunu açıklamamış :D

Türk Futbolu ve Türkiye Ligi Part 3 olanı boş yere diğerlerini izleme genel ağırlık Almanya ve kariyeri ile ilgili :D
Bu arkadaşın buna benzer çok daha eskiden de böyle bir demeci vardı. Burada var, bulacağım hepsini Murat, sonra da bebekliğinde giydiği Fener formalı fotolarını bulacağım, emziği de City logoluymuş zaten :asd:

Kesin olarak gitmeden sövmeyeceğim ama gittiği gün baş düşmanı olacağım. Cityi seçecek tabi diyenleri anlamıyorum adam kazanmış kazanacağı herşeyi.

Bu arkadaşın buna benzer çok daha eskiden de böyle bir demeci vardı. Burada var, bulacağım hepsini Murat, sonra da bebekliğinde giydiği Fener formalı fotolarını bulacağım, emziği de City logoluymuş zaten :asd:
1000020362.jpg

:asd:

Bu sene olmaz derken meğer daha üst seviyedeyiz ne işim var burda demek istemiş. Ben Barça'da kalır ama ayrılırsa bir düşünür, bizimkiler alamaz diyordum. Dün City haberleri çıktı bugün bitti.

Bizim başkana gelince şimdi haberi var mıdır acaba ayrıldığından?

Kime sövelim bilmiyorum. İlkay gelme daha birader. Başlarım senin evlilik tarihine de, sarı kırmızı kalpli tweetlerine de.

Ekli dosyayı görüntüle 257806

kanks 17 mayısta kopenhagda düğün yaptık annıyon mu en büyük gassarayli benim. manchester'da kurulu düzenimiz var yoksa türkiye cennet cennet
:D

Geri
Üst Alt