ilker yağcıoğlu

Konusunu açtığım için utandigim ama tepki göstermek zorunda olduğumuz, her pozisyonda Galatasarayin aleyhine ne varsa konuşan ve lehte konuşmaya çalışanı susturan futbol eskisi Fenerbahçeli TRT yorumcusu. Biraz önce net bir şekilde penaltı olan Koray gunter pozisyonu için (topu elle tokatlayarak uzaklaştırıyor) izlemeye gerek yok el göğüse yapışık geçin abi dedi, diğerleri açıkladı bu vücuda yapışık olması tokatlamaya izin vermez dediler, kalabalık gorememistir geçin abi dedi. Diğerleri yine karşı çıkınca bünyamin hocaya bırakalım geçelim dedi. Devam eden pozisyonda mükemmel zamanlamayla topa müdahale eden jacops için başka açısı var mı penaltıya benziyor diye 50 acı istedi, müdahale bulamadı, biz bünyamin hocaya bırakalım sanki penaltı gibi diye bıraktı. Tam bir sinsi yılan ve böylelerine tepki gösterilmeli. Tek bu hafta değil, senelerdir bunu yapıyor.

TRT Spor'da çalışanların bir çoğu Galatasaray düşmanı muhtemelen alım şartlarından biride budur zaten yüzlerinden belli oluyor ağızlarından köpükler saçılıyor.

Ne zaman görsem sürekli bir algı peşindeler ya da saçma sapan şeyler üzerinden konuşuyorlar ama kudurmaya devam etsinler başarılarımızı izlemeye devam edecekler.

Torreira için penaltı diyorum dedi şimdide. Daha net olan koraya değil demisti

Sana da koyduk bugün İlker Yağlamacıoğlu!!

Koduğumun şikeci yavşağı!!

Koray günter'in pozisyonu: ben bunu Bünyamin hocama bırakıyorum buna penaltı diyemem

Jakobs'un pozisyonu: net penaltı bence

Torreira 'nın pozisyonu: çok net penaltı

Bu, sonracağıma Gürcan Bilgiç, çok rahmetli babası, Ömer Çavuşoğlu, çok rahmetli Selçuk Yula filan,

bunlar hep en haklı galibiyetlerimizde dahi içleri kan ağlayarak, suratları kıpkırmızı şekilde Galatasaray'a güzel sözler söyleme mecburiyetinde kalmış tiplerdir.

İşleri güçleri algı ve ağlamak.

Geri
Üst Alt