#İlkVeTek

capypastesaray

Ekli dosyalar

• 1626257199932.webp
    1626257199932.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 42
kaç tane alacan reis ?

Siyah olandan kesin alirim. Nike antrenman ürünleri nasil olacak onlar da bir ciksin da, ceket falan da alirim herhalde. Yoksa ic saha formasini da alirim.

Bizimkiler 2 hafta sonra Türkiye'ye gidecek, siparisimi veririm onlara gelirken getirirler.

Siyah olandan kesin alirim. Nike antrenman ürünleri nasil olacak onlar da bir ciksin da, ceket falan da alirim herhalde. Yoksa ic saha formasini da alirim.

Bizimkiler 2 hafta sonra Türkiye'ye gidecek, siparisimi veririm onlara gelirken getirirler.
çok mantıklı pahalı gibi gözüküyor ama değil tl de 400 lira ama euroya vurunca sudan ucuz

diğer takımlarında formaları bu civarda reis. genel bir problem var.
ne zaman formalari geri dönüşümden üretmeye başladılar, o zaman fiyatlar uçtuu gitti
Yok ya kesinlikle ondan kaynaklı değil. Yurt dışında yukarıda dediğim gibi 59,99€'dan başlıyor fiyatlar bu sene, normalde 79 veya 85€ falan oluyordu son senelerde.

Sorunun kaynağı €/TL yükselişi.

Formalar iyi mi kötü mü karar veremedim. Tasarımlar ve doku iyi gibi dursa da, S-Fit tasarımlar gösterilmediğinden çok salaş duruyor.

engelli cocuk kullanilmis mi tanitim videosuna? yoksa kesinlikle almam

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Siyah formanin mac formasini nerde bulabilirim? Heryerde taraftar formasi var.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

sixt'in yeri siyah formalarda storelarda üstte, tanıtımlarda ise ortalanmış.

sixt'in yeri siyah formalarda storelarda üstte, tanıtımlarda ise ortalanmış.

O tanıtımdaki formanın maç forması olmasından kaynaklanıyor. Maç formasında ortaya almışlar reklamı , en boş paket formada da üste koymuşlar. Çok kötü ya o versiyon , hakikaten alınacak gibi değil.

Yok ya kesinlikle ondan kaynaklı değil. Yurt dışında yukarıda dediğim gibi 59,99€'dan başlıyor fiyatlar bu sene, normalde 79 veya 85€ falan oluyordu son senelerde.

Sorunun kaynağı €/TL yükselişi.

59,99 olmasının sebebi ucuz taraftar formasından kaynaklanıyor senin dediğin 79-85 Euro olan formalar stadium versiyonu…
2 seneden beri stadium versiyonu çıkmıyor her sene aldığım icin biliyorum…

400 TL olan forma en azından Stadium versiyonu olmalıydı taraftar forması inanılmaz kötü her haliyle kumaşı kesimi o paraya alınmaz…
Maç forması 999 TL herkese pahalı diyor ama fiyatı normal Avrupa’da o forma 140 Euro…

O tanıtımdaki formanın maç forması olmasından kaynaklanıyor. Maç formasında ortaya almışlar reklamı , en boş paket formada da üste koymuşlar. Çok kötü ya o versiyon , hakikaten alınacak gibi değil.

Bende onu anlamıyorum işte Stadium versiyonu niye çıkmıyor 2 seneden beri taraftar forması çok kötü…

Geri
Üst Alt