#İlkVeTek

IMG_20210714_161813.webp

Cevahir avm'de, GS Store bugün başlamış satışlara. Taraftar forması bu fiyata tutmaz. Nike kur hesabı yapabilir ama insanların cebine bakmak lazım.

Mesela avrupa'da taraftar forması 50 euro diye burada 400 tl olmasına gerek yok. Hollanda'da asgari ücret 1.701,80 euro. Bu ücret ile 34 forma alma şansın var. Türkiye'de asgari ücret net 2.825,90 lira. Bu ücret ile 7 forma alma şansın var. Aradaki farkı kim ödeyecek :cigara: :money:

Klasik 'futbolcunun üstünde görene kadar her tasarım kötüdür' düşüncesi doğru herhal
Şimdi de güzel gözüküyor

E6RQQSYXEAMAgG7 (1).webp

üstumde terra pizza yazili forma var. abi sizden tasarim falan istemiyorum artik adam gibi bir sponsor bulun.

gidin para verin gerekirse şu önde kaliteli bir markanin logosu gozuksu. yeterrr

üstumde terra pizza yazili forma var. abi sizden tasarim falan istemiyorum artik adam gibi bir sponsor bulun.

gidin para verin gerekirse şu önde kaliteli bir markanin logosu gozuksu. yeterrr
üzdü bu beni

kac paraysa fly emirates yazdıralım parasıyla değil mi

En son şu formayı almıştım.
632x314-didier-drogba-benim-icin-onurdu-1595803158040.webp

Nike her geçen yıl tasarımları berbatlaştırdığı gibi kumaş kalitesini de git gide düşürüyor. Ulus rüzgarlı da 100 liraya satılan çakma formalar çok daha kaliteli bunların 400 tl ye sattıklarından.

Parçalı forma, 10 üzerinden 6,5
Siyah forma, 10 üzerinden 0,001
Bi garip renklerdeki forma, 10 üzerinden 0,001

Formalar rezalet özellikle o alevli olan mahalle kekosu tarzı nike bilerek yapıyor resmen puma kappa yada new balance ye geçme vakti geldi tok sarı forma çıkarmadılar senelerdir antreman forması vardı bitmiş oda

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PSG forması cok güzel bize niye böyle forma yapılmıyor anlamıyorum…

Geri
Üst Alt