İllere Göre Tavsiye Edeceğiniz Lokanta ve Yiyecekler Nelerdir?

Fatih Işık

Fernando Francisco Reges
Katılım
2 Temmuz 2015
Mesajlar
3.320
Tepkime puanı
539
Puan
363
elazığ için tavsiye edeyim .
ızgara ve et türü : ataşehir şubesi malatya yolu üzerindeki orjin lokantası. yemekleri kalitelidir karışık ızgarasını veya et iskenderini tavsiye ederim.
kelle paça sakatat : merkez izzetpaşa camii yanı zülfüoğlu lokantası (hafif sarmısaklı ve soslu çürük isteyin)
tatlı türü : atalaroğlu merkez
 
Aydın için Tahinli Pide ama şekerli oluyor, yemeğin üstüne yiyeceksiniz tatlı olarak :)
 
Mercimek çorbası sevenler için Afyon Sandıklı Adalya Dinlenme tesisleri yada Kasımpaşa merkez et lokantası tavsiyemdir.
 
Hatay'da her yerde yiyebilirsiniz. Kucugunden buyugune hepsi leziz
 
şanlıurfa
altın lokantası urfa kebabı
kahkey ciğer- ciğer
arapoğlu- yürek
kaya lokantası- tavuk şiş
çağdaş lokantası kuşbaşı
karaköprü sembol- lahmacun
not hiç bir yerde salata yemeyin sakatat satan yerlerde ise dalak ve böbrek yemeyin genelde bayat oluyor
 
Ege’ye ne zaman gitsem Cumhuriyet sucuklarında mola verir doyana kadar sucuk yerim.
 
Izmir;

Dadas lokantasi /hatay (yaprak doneri efsane)

Kofteci Ahmet /menemen buruncuk

Ev yapimi yogurdu ve koftesi cok iyi

Guzelbahcede merkez borek firıni boyoz sevenler icin bence en iyisi ( Izmirde dostlar firini meshur ama ben pek tutmuyorum)

Dadaş lokantası da neredeymiş? Adres verir misin?
 
türk mutfağı dünyanın bir numarasıdır

türk mutfağı varken burger yiyen

neyseee
 
Geri
Üst Alt