Illuminati

Cevap: İlluminati

Seks yapmak ibadetse Türk milleti komple cehennemlik geçmiş olsun.

İnternette ne kadar illuminati konusu varsa bir şekilde ya dine ya da cemaate gelip dağılıyor.

İlluminati; masonlukla, Tesla olaylarıyla, 99 depremiyle, HAARP ile çok geniş bir konu. Ancak bir şekilde cemaate dayayıp kolaycılığa kaçıyoruz. HAARP konusu ve özellikle Tesla olayları bana göre illuminati denen örgüt veya oluşumun kilit noktalarıdır ancak tek post ile geçilmiş üzerlerinden.

Çok geniş bir çerçevede ele almak var şu konuyu ki çok sağlam muhabbetler de dönebilir burda. Ama ya Feto diyoruz, ya Atatürk'e b.k atıyoruz, olmadı cemaate bağlayıp olayı bitiriyoruz.

Bu arada Emir reyiz, boş zamanlarda seninle bu konu üzerinde sohbet etmek isterim. Konunun büyük bölümünü okudum Kansu ve sen çok daha somut yaklaşmışsınız olaylara. En azından donanımlı insanları görmek güzel burada.

Arkadaşım İllüminati denilen şey bence insanın içinde doğuştan gelen bir kötülüğün sonucudur,rekabet ve yönetme isteği.

Son 100 yıldır dünyanın süper gücü Amerika olduğu için hep Amerikan aileleri,şirketleri ön plana çıktı.Çünkü günümüz ekonomi sistemine para kimdeyse güç ondadır.Bu kadar basit.Süper güç Türkiye olsaydı Cola Turka dünyanın içeceği,Adana dürüm dünyanın fast foodu olurdu.

Mesela Apple'ın nakit rezervleri 80 milyar doları geçmiş durumda.Steve Jobs deseki "Aga ben bu kadar parayı harcayamam bunun 1'i bana kalsın 79 milyar dolarını Amerika'yı baştan sona çırılçıplak koşup bitiren ilk 79 kişiye dağıtacam" Yemin ediyorum 1 milyon kişi toplanır New York'tan Los Angles'a kadar koşar valla.Aha paranın gücü bu.Siz para kaynaklarının akışını değiştirmezseniz,istediğiniz kadar toplumsal bilinç oluşturun nafile.Çünkü hepimiz her gün paranın kölesi olmayı seçiyoruz güne uyandığımızda.

Emre direk mesajımı silsen yeterli olurdu. :) Bu elemanı dikkate almam bile hata ya neyse. :)

Arkadaşım İllüminati denilen şey bence insanın içinde doğuştan gelen bir kötülüğün sonucudur,rekabet ve yönetme isteği.

Son 100 yıldır dünyanın süper gücü Amerika olduğu için hep Amerikan aileleri,şirketleri ön plana çıktı.Çünkü günümüz ekonomi sistemine para kimdeyse güç ondadır.Bu kadar basit.Süper güç Türkiye olsaydı Cola Turka dünyanın içeceği,Adana dürüm dünyanın fast foodu olurdu.

Mesela Apple'ın nakit rezervleri 80 milyar doları geçmiş durumda.Steve Jobs deseki "Aga ben bu kadar parayı harcayamam bunun 1'i bana kalsın 79 milyar dolarını Amerika'yı baştan sona çırılçıplak koşup bitiren ilk 79 kişiye dağıtacam" Yemin ediyorum 1 milyon kişi toplanır New York'tan Los Angles'a kadar koşar valla.Aha paranın gücü bu.Siz para kaynaklarının akışını değiştirmezseniz,istediğiniz kadar toplumsal bilinç oluşturun nafile.Çünkü hepimiz her gün paranın kölesi olmayı seçiyoruz güne uyandığımızda.

Kesinlikle katılıyorum. Aksini de iddia etmiyorum. Ancak çok küçük bir düzeltme olacak ki Amerika şu anda bana göre dünyanın süper gücü değil. Bana göre değil derken Amerika ekonomisinin büyük bölümü İsrail'in elinde ve İsrail Amerika'yı yönettiği için dünyayı da rahatlıkla yönetebiliyor.

Para akışını değiştirmekten kastın Türkiye'nin veya belirli bir kesmin yapabileceği bir şey olarak belirtmedin değil mi ? "Hadi para akışını değiştirelim" deyip de düzenine çomak sokabileceğin bir düzen değil çünkü bu.

İllüminati denen şey liberal kapitalizm'in sonucudur aslında.

Baktığınızda birbirlerine karşıt görüş gibi duran komünizm ve liberalizm'in ulaşmak istedikleri ortak bir nokta vardır.Sınırsız,devletsiz tüm insanların ortak bir çatı altında yaşayabildikleri bir dünya.Komünizm bunu emek araçlarını halka dağıtarak,liberalizm ise özel teşebbüsler ve serbest piyasa ekonomisiyle düzenleyerek temellendirmiştir.

Şöyle bir örnek veriyim,1000TL serveti olan adam ile 1milyon TL serveti olan adamın arasında ne fark vardır?Bence hiçbir fark yoktur.İkisi de servetini arttırmak için her türlü yolu dener,çalışır çabalar.Siz hiç 1milyonTL serveti olan bir adamın "Aga bana bu kadar yeter ben kapatıyım millet kazansın" dediğini gördünüz mü,ya da böyle kaç kişi tanıyorsunuz?İşte o zengin adam,servetini arttırmak için 1000TL serveti olan küçük adamları yönetir,yönlendirir,sömürür.Onların serveti 2000TL olmuştur ama bu adamın serveti 2milyonTL olmuştur.Bir adam 2000TL serveti ile rahat yaşayamaz,daha fazla çalışır,öbür adam servetini katlama hırsıyla daha fazla adam çalıştırır.Toplumun düzeni bu,illüminati bu,öyle masonlardır piramitteki gözdür bunlar safsata.Liberal kapitalizmdir illüminati denilen şey.Bu kesip atabileceğin kangrenli bir parmak da değildir,bu vücuttur,yaşayan bir organizmasıdır ve sen buradaki hücrelerden birisindir.Bu vücut isyan ederse,kendini öldürür,öyle bir yapıya gelmiştir artık.

süper güç ne israil ne amerika süper güç amerikada yaşayan zengin yahudi+mason aileler

rockefeller ailesi gibi

Kesinlikle katılıyorum. Aksini de iddia etmiyorum. Ancak çok küçük bir düzeltme olacak ki Amerika şu anda bana göre dünyanın süper gücü değil. Bana göre değil derken Amerika ekonomisinin büyük bölümü İsrail'in elinde ve İsrail Amerika'yı yönettiği için dünyayı da rahatlıkla yönetebiliyor.

Para akışını değiştirmekten kastın Türkiye'nin veya belirli bir kesmin yapabileceği bir şey olarak belirtmedin değil mi ? "Hadi para akışını değiştirelim" deyip de düzenine çomak sokabileceğin bir düzen değil çünkü bu.

Zaten değiştirsen de birşey değiştirmeyecek,Coca Cola olacak Le Cola :p Yukarıda yazdığım postta bundan daha iyi bahsettim.

Seks yapmak ibadetse Türk milleti komple cehennemlik geçmiş olsun.

Dini nikah kıyıp gayri meşru ilişkiden sakındırması açısından hayır vardır bir müslümanın eşiyle ilişkiye girmesinde.İbadet denildimi illa namaz oruç gibi algılamamak lazım.Allah,ın hoşuna giden herşeyi yapmak ibadettir.

Türk milletinin diline pelesenk olmuş bu deyim. Kimse bilmiyor sanki; Amerika'nın orta doğu politikasının değiştiğini, İsrail'i resmen ezdiğini... Hatta bültenlerde gözümüze gözümüze sokuyorlar ama bizim millet hala bu yanılgıyı sürdürüyor. :) Amerika bilmem atmış, İsrail jokey falan. Orta doğudaki demokratikleşme harekatının İsrail'e verdiği zarar bile yeterli bu söylemi çürütmek için.

Tamam olayı ekonomik olarak yorumluyoruz ama nereden bakıyoruz? Devlet bazında mı yoksa kişileri mi ön plana taşıyoruz? Eğer Amerikan süper zenginlerini Yahudi kimliğiyle ön plana çıkaracaksan boşuna uğraşma, İsrail o adamların şeyinde bile değildir emin olabilirsin. Para sahibi olan adamlar için din, dil, ırk falan önemli değil. Bu rekabet ortamında daha ne kadar daha sömürebilirim der ve onun hesaplarını yapar.

Devlet bazında bakıyorsan tartışmaya bile girmem, kusura bakma. Amerika'nın Dünya piyasasındaki parasından ufacık bir miktar geri çekmesi, ya da para basması bile Dünya ekonomilerini alt üst eder. O kadar övülen İsrail açlıktan kıçına don bulamaz tabiri caizse...

Ne kapitalist sistem değişebilir bu noktadan sonra, ne de Amerika'nın egemenliği... Bakmayın Çin'e, İsrail'e falan. Çin o kadar gelişiyor ama makro ekonomisi gelişiyor, insanları hala açlıktan ölüyor. Günde 1 dolara çalışan bir millete sahip ülkenin, bilmem kaç trilyon doları olmuş kime ne?

Dini nikah kıyıp gayri meşru ilişkiden sakındırması açısından hayır vardır bir müslümanın eşiyle ilişkiye girmesinde.İbadet denildimi illa namaz oruç gibi algılamamak lazım.Allah,ın hoşuna giden herşeyi yapmak ibadettir.

Aga konuyu fazla saptırmayalım da o zaman adam dini nikah kıydırıp cinsel ilişkiye girer,sonra 3 defa boş ol diyince herşey bitiyor.Arada boşal derse yandı gülüm keten helva.Bu Allah'ın hoşuna giderse iyiymiş :)))

Türk milletinin diline pelesenk olmuş bu deyim. Kimse bilmiyor sanki; Amerika'nın orta doğu politikasının değiştiğini, İsrail'i resmen ezdiğini... Hatta bültenlerde gözümüze gözümüze sokuyorlar ama bizim millet hala bu yanılgıyı sürdürüyor. :) Amerika bilmem atmış, İsrail jokey falan. Orta doğudaki demokratikleşme harekatının İsrail'e verdiği zarar bile yeterli bu söylemi çürütmek için.

Tamam olayı ekonomik olarak yorumluyoruz ama nereden bakıyoruz? Devlet bazında mı yoksa kişileri mi ön plana taşıyoruz? Eğer Amerikan süper zenginlerini Yahudi kimliğiyle ön plana çıkaracaksan boşuna uğraşma, İsrail o adamların şeyinde bile değildir emin olabilirsin. Para sahibi olan adamlar için din, dil, ırk falan önemli değil. Bu rekabet ortamında daha ne kadar daha sömürebilirim der ve onun hesaplarını yapar.

Devlet bazında bakıyorsan tartışmaya bile girmem, kusura bakma. Amerika'nın Dünya piyasasındaki parasından ufacık bir miktar geri çekmesi, ya da para basması bile Dünya ekonomilerini alt üst eder. O kadar övülen İsrail açlıktan kıçına don bulamaz tabiri caizse...

Ne kapitalist sistem değişebilir bu noktadan sonra, ne de Amerika'nın egemenliği... Bakmayın Çin'e, İsrail'e falan. Çin o kadar gelişiyor ama makro ekonomisi gelişiyor, insanları hala açlıktan ölüyor. Günde 1 dolara çalışan bir millete sahip ülkenin, bilmem kaç trilyon doları olmuş kime ne?

bahsettiğimiz adamlar daha sömürmeye paraya ihtiyacı kalmamış adamlar

insanoğlunu sadece para mutlu etmez

yönetmek, amaçlarını gerçekleştirmek de insanlar için önemlidir

hele ki o kadar paran varsa artık başka dertlerin olur

rockefeller ailesinin 25 trilyon dolar civarında serveti olduğu söyleniyo

milyar dolarlık serveti olan bilgatesten falan bahsetmiyoruz

TRİLYON DOLAR

daha ne yapsınlar parayı

onların artık başka amaçları var

Geri
Üst Alt