Illuminati

Cevap: İlluminati

Hitler kukla ? ağır bir itham bu.Adam avrupa'yı almanya yapıyordu.Bu savaşın bir avuç kalmış yahudiler için tezgahlandığı garip geldi bana.

yapıyordu dostum.amerika,sovyetler,ingiltere varken sence bunun olma olasılığı yüzde kaçtı?gerçekçi ol.ve önceden belirttim ingiltere'nin bu savaşı en başında bitirme fırsatı vardı,yapmadı,izin verdi.hitler mein kampf'ı yazdığında herkes güldü,deli bu dediler.ortam nasıl bi hale getirildi?hitler'in bu denli soykırım yapılmasına nasıl göz yumuldu?avrupa'nın orta yerinde yapılıyor ve kimse aga bu nedir demiyor.mümkün mü?

hitler kimdir?ekibi kimdir?ordusu kimdir?hepsi pisliğin,çapulcunun önde gideni.yanına seçtiği silah arkadaşlarının birisi eski bağımlı,biri kaçakçı mıydı neydi,o tarz bişey.hitler zaten ayyaşın,serserinin önde gideni gençlik zamanlarında.bi che,bi atatürk değilki bu adam çıkıp kitleleri kendine FİKİRLERİYLE bağlasın,zorla değil.

yapıyordu dostum.amerika,sovyetler,ingiltere varken sence bunun olma olasılığı yüzde kaçtı?gerçekçi ol.ve önceden belirttim ingiltere'nin bu savaşı en başında bitirme fırsatı vardı,yapmadı,izin verdi.hitler mein kampf'ı yazdığında herkes güldü,deli bu dediler.ortam nasıl bi hale getirildi?hitler'in bu denli soykırım yapılmasına nasıl göz yumuldu?avrupa'nın orta yerinde yapılıyor ve kimse aga bu nedir demiyor.mümkün mü?

hitler kimdir?ekibi kimdir?ordusu kimdir?hepsi pisliğin,çapulcunun önde gideni.yanına seçtiği silah arkadaşlarının birisi eski bağımlı,biri kaçakçı mıydı neydi,o tarz bişey.hitler zaten ayyaşın,serserinin önde gideni gençlik zamanlarında.bi che,bi atatürk değilki bu adam çıkıp kitleleri kendine FİKİRLERİYLE bağlasın,zorla değil.

Benim bildiğim o zamanların ultra süper gücü Almanya'ydı.Kendi halkını bile sürdü herif,fikirlerini benimsetmek için.Dediklerin garip geldi ama araştırcam iyice bende merak ettim iyice.:)

ultra süper güç değildi almanya,hitler bu fikirleri öne sürdüğünde karşı çıkanlar oldu,gerekli kadar güçlü değiliz diye.bilmiyorum artık kimler silah sağladı,ordusu kısa bi süre içinde epey ilerleme kaydetti.kendi fikrimi söylüyorum,hiç bişey göründüğü gibi değildir.savaşlar çıkar kavgası yüzünden çıkar ama devletlerin değil,ailelerin.

Murat inanılmaz tek taraflı bir yorum olmuş. İngiltere'nin (ki tek başlarına değil Fransa yardımıyla) savaşı bitirme şansı savaş öncesi Hitler Çekoslavakya'ya girdiğinde vardı. Ondan sonrasında hızlarına ulaştığında onları durdurabilecek hiçbir güç yoktu ne Almanların ve Hitler'in askeri dehası karşısında daha savaşmadan ülkeyi teslim eden Fransa ne de hiçbir kara ordusuna sahip olmayan kısa menzilli bombardıman uçaklarından başka bir silahı olmayan İngiltere.

Mussolini'nin Arnavutluk karşısındaki başarısızlığı ve Yugoslavya'nın ayaklanması olmasa şu anda Avrupa, Almanya; dünya lideri de Hitler'in izinden gidenlerdi.

belki hitler zamanla gücünün farkına varınca amacından sapmıştır

nasılki saddam abd tarafından yerleştirildi ve amacında saptıysa

o da yahudileri gönderme amacıyla işe başlayıp zamanla kendi fikirleriyle avrupaya hakim olma fikrini düşünmüş olabilir

hitler tam anlamıyla bi kukla.2.dünya savaşı tezgah,yahudileri avrupadan yollamak için.yoksa ingiltere ve fransanın bu savaşı çok önceden bitirme şansı vardı,hatta şansları.

Murat inanılmaz tek taraflı bir yorum olmuş. İngiltere'nin (ki tek başlarına değil Fransa yardımıyla) savaşı bitirme şansı savaş öncesi Hitler Çekoslavakya'ya girdiğinde vardı. Ondan sonrasında hızlarına ulaştığında onları durdurabilecek hiçbir güç yoktu ne Almanların ve Hitler'in askeri dehası karşısında daha savaşmadan ülkeyi teslim eden Fransa ne de hiçbir kara ordusuna sahip olmayan kısa menzilli bombardıman uçaklarından başka bir silahı olmayan İngiltere.

Mussolini'nin Arnavutluk karşısındaki başarısızlığı ve Yugoslavya'nın ayaklanması olmasa şu anda Avrupa, Almanya; dünya lideri de Hitler'in izinden gidenlerdi.

bi önceki sayfada demişim.ve abi geçtim,geniş açıdan bak.bu savaşın üstüne savaştan evvel yahudi olmayan topraklarda israil devletinin kurulması tesadüf müdür?

ingiltere ve fransanın elinde fırsat varken savaşı bitirememesinin sebebi savaşa girmek istememeleri midir?hitler'in bu duruma geleceğini tahmin etmiyorlar mıydı?her yerde casusu olan adamların bu olasılığı göz ardı ettiğini söyleme bana,lütfen.

tamam tek amaç yahudilerin ordan kovulması olmayabilir ama en büyük amaç buydu.gerisi para,avrupanın tekrar şekillenmesi falan.

bi önceki sayfada demişim.ve abi geçtim,geniş açıdan bak.bu savaşın üstüne yahudi olmayan topraklarda israil devletinin kurulması tesadüf müdür?

Değil ama bütün savaşı bunun üzerine kurgulamak aptallıktır. Rotschild ailesi, o dönemdeki savaş sonrası karışıklıklardan yararlanıp kurdu ülkeyi kapı gibi oraya. Benim ona kesinlikle lafım yok, savaş sırasında onun kurgulandığı kesin. Ancak Hitler'in kukla ve savaşın bir kurmaca olduğu tamamiyle yanlış. Zira 2. Dünya Savaşı'nın ve Hitler'in Almanya'nın başına geçmesine bakarsak hiçbir atama ya da başka ülkeler tarafından kontroller-uygulamalar yok ortada.

Adam, ülkede Başbakanken (ki o zamanlar Başbakan muhalefet gibi birşey, ülkeyi cumhurbaşkanı yönetiyor) Allahın delisi bir Hollandalı'ya parlamentoyu yaktırıp sonra bu komunistlerin işi, ülke elden gidiyor diye herkesi galeyana getirip bütün yasama,yürütme,yargı güçlerini kendi üzerinde topladı.

Neyse ben konu dışına çıktım biraz, siz tartışmaya devam edin ben de okumaya :)

almanya gibi halkının cahil olmadığı bi ülkede atamayla birilerini başa getiremezsin zaten,iran değil orası.birini seçer o adamın akıl hocalığını yapar,halkı bi şekilde kandırarak o adamın başa gelmesini sağlarsın.

bkz:Türkiye diyeceğim şimdi siyasete girme diyecekler.sadece şuanki hükümetten bahsetmiyorum,gelenlerin hepsi o şekilde.önceki mesajı da biraz editledim,orayı yakalayamadın sanırım.

İlluminati diye birşey yok beyler; hepsi İlluminati'nin oyunu..

biz de sadece konuşuyoruz reis.bilinçlenme adına,kalkıp HOBAREY SAVAŞ diyemiyoruz sonuçta.

illuminati diyince hep aklim olumun ati arpadan olayina gidiyor

evet beyler mason locasından yazıyorum şu an varsa yüce seçilmişlere sorayım illuminati ile merak ettiklerinizi?

evet beyler mason locasından yazıyorum şu an varsa yüce seçilmişlere sorayım illuminati ile merak ettiklerinizi?

@Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası with Murat Durgun

facebook'da yazıyorsun burda yazmıyorsun kanka,beyler şuan içeri bi keçi soktular,hepimiz sıradan geçiricez sanırım

Geri
Üst Alt