Illuminati

Cevap: İlluminati

Aytunç Altındal bu konuda yetkili bir abiye benziyor.. Adam korkusundan açıklayamıyor ama internette araştırdığınız vakit adamın bu konularda bilgisi çok fazla ve korkması da çok doğal.. Bu arada programda söylenildi illuminati.org'taki süre olayı.. Tamamen kolpa bir olaydır hatta altından incisözlük bile çıkabilir.. O derece gereksiz bir site..

Masonları da almışlar programa.Aptal aptal konuşuyorlar.

Deli ya bunlar.Aynı anda 4 kişi konuşuyor.Esas illiminati bu.

Deli ya bunlar.Aynı anda 4 kişi konuşuyor.Esas illiminati bu.

Tevrattan ayet örneği veren herifin adı ne bilmiyorum ama çok boş konuşuyor.. Bunlar tesadüf deyip duruyor hala.. Bu konuda 1gram bilgisi yok belli ki.. Hala boş boş konuşmaya devam ediyor.. Susan heriflere de dikkatinizi çekerim.. Yaşar Nuri Öztürk ve adını bilmediğim Cumhuriyet gazetesi yazarı.. O iki adam susuyor ve sadece dinliyor.. Konuşsalar neler çıkacak ama konuşturtmuyorlar..

Tevrattan ayet örneği veren herifin adı ne bilmiyorum ama çok boş konuşuyor.. Bunlar tesadüf deyip duruyor hala.. Bu konuda 1gram bilgisi yok belli ki.. Hala boş boş konuşmaya devam ediyor.. Susan heriflere de dikkatinizi çekerim.. Yaşar Nuri Öztürk ve adını bilmediğim Cumhuriyet gazetesi yazarı.. O iki adam susuyor ve sadece dinliyor.. Konuşsalar neler çıkacak ama konuşturtmuyorlar..

Yaşar Nuri Öztürk'e inanan mı var hala.Yapma etme .:)

Şimdi de bunlar ülkenin enflasyonuna etki etmiyor,soğan fiyatına etki etmiyor boş işler bunlar dedi.Kapatacaktım programı az daha.

Yaşar Nuri Öztürk'e inanan mı var hala.Yapma etme .:)

Adamı öyle sindirdiler ki susuyor artık konuşmuyor.. Doğru şeyler söyledi ardından halk ayıkmasın diye herifi özel hayatına b.k atarak indirdiler.. Neyse tartışmaya gerek yok bu programda kimin gereksiz olduğunu görmek zor değil.. Top sakallı herif hala boş boş konuşuyor.. :) Yaşar Nuri en azından bilmiyorum deyip susuyor.. Neyse izleyelim :)

Konuşsalar hiçbişey çıkmayacak o yüzden konuşturmuyor olabilirler.

boşuna tartışmayın

az önce yaşar nuri bu konuda pek bilgisi olmadığını söyledi

Ne kadar bu konuda bilinçsiz cahil adam varsa programa çıkarmışlar saçmalatıyorlar. Maksat bilgi kirliliği. Daha Yahudinin ne olduğunu bilmeyen adamlar çıkmış ahkam kesiyorlar. Amaçları ne bilemem ama sonuçta illuminatiye hizmet ettikleri kesin.

programda idiot var beyler

illuminatiyi ifşa etmeye çalışan adama sen onların avukatı mısın diyo?

idiot dememin sebebi genel olarak hiçbişey bilmeden konuşması

bilgili gözüken kel amcanın ismini bilen var mı ?

takip etmeyi düşünüyorum

Yaşar Nuri boş konuşmaz. İlluminati hakkında çok bir bilgisi olmadığını kendisi söyledi zaten; ama Kuran, İslam ve Atatürk hakkında muazzam bilgisi vardır..

Bu arada gözlüklü kel amca İlluminatiyi ifşa etmeye çalışırken, Tevrattan alıntı yapan herifin "İlluminatinin avukatlığını yapıyorsun" demesi cehaletin geldiği son nokta olabilir :o

Geri
Üst Alt