Illuminati

Konuyu hareketlendirelim.Madonna konserinden çekilen kareler.

madonna-subliminal3.jpg

madonna-subliminal2.jpg

madonna-subliminal.jpg

Bunları yapacağı belliydi.

Cevap: İlluminati

artık bunlar subliminal olmaktan çıktı

subliminal gizli olur bu şekilde açıkça olmaz

bi bildikleri var ama bakalım

enfal 30

"Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır."

Ya gerçekten kötü niyetle söylemiyorum

bilmişlik taslamaya çalışmıyorum

Ya bunlara gerçekten inanan varsa kurban olayım üstüme rockefeller frlatsın ya.Komedi yemin ediyorum.

Not:Kişisel düşüncedir.Kimseye hakaret içermez

Ya bunlara gerçekten inanan varsa kurban olayım üstüme rockefeller frlatsın ya.Komedi yemin ediyorum.

Ben inanıyorum da ne oluyor. İnanmamak en iyisi.

hm komedi demek,

sonuc : may the good lord mind & idea giveth to ye

En son bünyelerine Sagopa ve çırlak sesli karısını katarak karizmayı çizdirdiler.

ciddi ciddi bi dunya capinda evil bi organizasyon var beyler bankacilar business adamlari. bunlarin hedefi dunyayi ele gecirmek , herkesi kendi köleleri yapmak ama adamlarin bir numarali derdi rapciler, rockcular tabii (ne alakaysa LOL)

ha bide seytana tapiyorlar onuda unuttum

akliniza sçm

ciddi ciddi bi dunya capinda evil bi organizasyon var beyler bankacilar business adamlari. bunlarin hedefi dunyayi ele gecirmek , herkesi kendi köleleri yapmak ama adamlarin bir numarali derdi rapciler, rockcular tabii (ne alakaysa LOL)

ha bide seytana tapiyorlar onuda unuttum

akliniza sçm

la olm .lol. ARASTIR acık mert korkusuz ARASTIR

dertleri elbette rapciler degil, KOYUN JENERASYONLAR YETISTIRMEK, boylece gelecegi garantiye almak. bunu gormek bu kadar zormu ? batı gencliginin cogunluguna para gucuyle/egitim sistemi dısında, sosyal medya ile beyin yıkaması yaparsın. muzik/tv/internet/populer kultur adamların senin uzerindeki silahı. insanlara sanal hayat yasatarak bu gucu ellerinde tutabiliyorlar, bunu anlamıyomusunuz ? alakası bu işte. yeni jenerasyonlar abuk subuk bos seylerle yetistigi icin, dunyayı yonetmek bu adamlara kalıyor iste, bu bir kısır dongu.

satanist ritueller vs. isin ayrı bir boyutu, yani - dunyayı yoneten adamların sahsiyetleri ayrı bir mevzu, burada sana anlattıgım global manipulasyon teknikleri.

aklımıza niye sıcıyon, ARASTIR acık mert ve korkusuz sekilde olm.

illuminati-symbols-on-dollar-note.jpg

Dünyada herşeyin oluruna bırakılmadığını anlamak için ülkelerin eğitim sistemlerine bakmak bile yeterli

kennedy.jpg

tanıyor musun Hakkı ?

global manipulasyon var tabii, perde arkasinda bizim bilmedigimiz ve onlarin bilmemizi istemedigi seylerde var.

zenginler yonetiyormu dunyayi? yonetiyor, medyada onlarin ellerindemi? ellerinde

ama yok seytana tapiyorlar bizi kolemiz yapmak istiyorlar, alien teknoloji sakliyor diyenler agir saçmaliyor.

bu olayin bu kadar buyutulmeside justin bieber rebecca black'in buyutulmesi'le ayni=internet

ha gerçekten olabilirmi boyle hasta satanist bir cult? hiç kimse 100% eminde olamaz yani saçma saçma bunlari fact'mis gibi yaymayin ortaya

daha gecen sene kendim inaniyordum illuminatiye fln, ama iste sonra arastirdim 90%'in gtten uydurma oldugunu anladim.

global manipulasyon var tabii, perde arkasinda bizim bilmedigimiz ve onlarin bilmemizi istemedigi seylerde var.

zenginler yonetiyormu dunyayi? yonetiyor, medyada onlarin ellerindemi? ellerinde

ama yok seytana tapiyorlar bizi kolemiz yapmak istiyorlar, alien teknoloji sakliyor diyenler agir saçmaliyor.

bu olayin bu kadar buyutulmeside justin bieber rebecca black'in buyutulmesi'le ayni=internet

ha gerçekten olabilirmi boyle hasta satanist bir cult? hiç kimse 100% eminde olamaz yani saçma saçma bunlari fact'mis gibi yaymayin ortaya

daha gecen sene kendim inaniyordum illuminatiye fln, ama iste sonra arastirdim 90%'in gtten uydurma oldugunu anladim.

valla paradan baska bir seye inanmaya bilirler orasini bilmem.amma bir seye inandiklarini gostererekde insanlari kekliyorlardir.

ben sahsen bu gucun varligina inaniyorum.

Ayrica bu subminal mesajlar felan ve ya Unlu olmaya ozenti yaptirmak nedir?

Gencnesilleri Kim Kardashian gibi yetisdirmekdir,

Diyelim ki ben birini kontrol etmeye calismak isteyim.kimi kontrol etmek benim icin kolay olur?

Kim Kardasian ozentili bir gencimi? Yoksa dogru dini bilgileri ve inanci olan birisinimi?

sen sec.

cok guclu evil adamlar geldi gecti tabii simdiye kadar, simdi herseyin duzeldigini medyanin bana anlattigi herseyi dogru bulacak kadar naiiv bir insanda degilim ama o youtube'da izlediginiz video'lari internet'te gordugunuz seylere hemen kanmayip bi arastirin adam gibi.

sirf bi kac videoklipleriye ve dollar arkasindakilerle yazanlarla inanan adamlar var arkadas ya

degil olm gotten uydurma falan, iyi arastır saglam kaynaklar kullan. internet elinin altında [sen arastır onları ogren diye internet'i yaratanda onlar zaten, sorgulayan arastırır. onların da tek problemi sorgulayan insanlar, sorgulayan insanı sindirebiliyosa kazanmıs demektir, gucunu hissettirmeye calısmasının sebebi bu iste.] internet en buyuk dunyayı kontrol mekanizmalarından biri her yonden.

illuminati yada adı onemli degil, bu aileler bildigin dunyayı ana okulu gibi yonetiyorlar. alien teknoloji saklamıyorlar belki, fakat senin bugun kullandıgın full hd tv'lerin uretim tarihi 1961. bunlar hep uzun vadeli projeler.

justin bieber vs. (MTV) dedigim gibi, 0-40 yas arasını koyunlastırmak icin kullanılan 100lerce sosyal medya cihazından biri.

%100 fact degil %1000000000 fact bunlar. yani senin bugun sigaraya odeyecegin parayı, yahut bilmem zeynepasa ilkogretim okulunda uygulanacak mufredatı o adamlar belirliyor (piramid seklinde alt kollar, sistematik projeye gore dunya duzeni).

realite acısından illuminati'den gercek birsey yok su anda dunyada.

valla paradan baska bir seye inanmaya bilirler orasini bilmem.amma bir seye inandiklarini gostererekde insanlari kekliyorlardir.

ben sahsen bu gucun varligina inaniyorum.

Ayrica bu subminal mesajlar felan ve ya Unlu olmaya ozenti yaptirmak nedir?

Gencnesilleri Kim Kardashian gibi yetisdirmekdir,

Diyelim ki ben birini kontrol etmeye calismak isteyim.kimi kontrol etmek benim icin kolay olur?

Kim Kardasian ozentili bir gencimi? Yoksa dogru dini bilgileri ve inanci olan birisinimi?

sen sec.

kim kardashian gibileri ne kadar boktan bir toplum icerisinde yasadigimizin kanitidir, satanist bir cult'un varolusu degil.

hem sirf dinsiz diye satanist olmaz biri

cok guclu evil adamlar geldi gecti tabii simdiye kadar, simdi herseyin duzeldigini medyanin bana anlattigi herseyi dogru bulacak kadar naiiv bir insanda degilim ama o youtube'da izlediginiz video'lari internet'te gordugunuz seylere hemen kanmayip bi arastirin adam gibi.

sirf bi kac videoklipleriye ve dollar arkasindakilerle yazanlarla inanan adamlar var arkadas ya

dostum dollari felan bos ver o goz resmini, ne bileyim piramidi felan.

Mesala ben arastirmayana kadar onlardan bir haberdim.benim gibi ve ya benden baska arastirmayan bir o kadar insan var.

Mesala benim kardesim o kadar o goz resmini gorsun ki hic bir sey fark etmez arastirmadigi icin.

En onemli nokta burada cizgi filimde verilen subminal cinsi ogeler.kucuk yastan cocuklari o yone yonlendirme?

maksat nedir sence?

Mesala kim kardasian ne sebebe unlu olmus? ve ya lady gaga?

OInlarin bu piriltili yasamini neden bu kadar reklam yapiyorlar?

Yahu konuyu yine bir yere baglayacam, bazi arkadaslar yinemi diyecek.onun icin kesiyorum burada ;)

kim kardashian gibileri ne kadar boktan bir toplum icerisinde yasadigimizin kanitidir, satanist bir cult'un varolusu degil.

hem sirf dinsiz diye satanist olmaz biri

dostum bende onu anlatmak istiyorum, maksatlari ne kadar boktan toplum yaratmaktir zaten.

Bu gun 100 gence sorsan ne kadari onun yoluyla gitmek ister sence?

Ne kadar genc lady gaganin o isiltili hayatinini yasamak ister?

Zaten maksatdada budur.

Zaten para gucunu hepsini ellerine toplamislar.

Tum dunya servetlerini somuruyorlar.

Azerbaycanda halka o petroldan bir kurus bile dusmuyor.

hayati insanlar icin bu acidan zaten zorlastiriyorlar.

Ne bileyim sonra Bizim paramizi bize bankalar vasitasiyla Kredit adi altinda veriyorlar, burdan da bagimli vaziyyete saliyorlar.

Yani cikartmadiklari zorluk yok.

Ya Bankaya kredit borcu olan bir kimse ne kadar hur ola bilirki?

Geri
Üst Alt