- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 2.003
Konuyu hareketlendirelim.Madonna konserinden çekilen kareler.
![]()
![]()
![]()
Bunları yapacağı belliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyu hareketlendirelim.Madonna konserinden çekilen kareler.
![]()
![]()
![]()
Bunları yapacağı belliydi.
Ya gerçekten kötü niyetle söylemiyorum
bilmişlik taslamaya çalışmıyorum
Ya bunlara gerçekten inanan varsa kurban olayım üstüme rockefeller frlatsın ya.Komedi yemin ediyorum.
Not:Kişisel düşüncedir.Kimseye hakaret içermez
Ya gerçekten kötü niyetle söylemiyorum
bilmişlik taslamaya çalışmıyorum
Ya bunlara gerçekten inanan varsa kurban olayım üstüme rockefeller frlatsın ya.Komedi yemin ediyorum.
Not:Kişisel düşüncedir.Kimseye hakaret içermez
ciddi ciddi bi dunya capinda evil bi organizasyon var beyler bankacilar business adamlari. bunlarin hedefi dunyayi ele gecirmek , herkesi kendi köleleri yapmak ama adamlarin bir numarali derdi rapciler, rockcular tabii (ne alakaysa LOL)
ha bide seytana tapiyorlar onuda unuttum
akliniza sçm
Onlar özenti.İlluminatinin Türkiye ile işi olmaz.En azından Türk halkıyla ilişkisi olmaz.
global manipulasyon var tabii, perde arkasinda bizim bilmedigimiz ve onlarin bilmemizi istemedigi seylerde var.
zenginler yonetiyormu dunyayi? yonetiyor, medyada onlarin ellerindemi? ellerinde
ama yok seytana tapiyorlar bizi kolemiz yapmak istiyorlar, alien teknoloji sakliyor diyenler agir saçmaliyor.
bu olayin bu kadar buyutulmeside justin bieber rebecca black'in buyutulmesi'le ayni=internet
ha gerçekten olabilirmi boyle hasta satanist bir cult? hiç kimse 100% eminde olamaz yani saçma saçma bunlari fact'mis gibi yaymayin ortaya
daha gecen sene kendim inaniyordum illuminatiye fln, ama iste sonra arastirdim 90%'in gtten uydurma oldugunu anladim.
global manipulasyon var tabii, perde arkasinda bizim bilmedigimiz ve onlarin bilmemizi istemedigi seylerde var.
zenginler yonetiyormu dunyayi? yonetiyor, medyada onlarin ellerindemi? ellerinde
ama yok seytana tapiyorlar bizi kolemiz yapmak istiyorlar, alien teknoloji sakliyor diyenler agir saçmaliyor.
bu olayin bu kadar buyutulmeside justin bieber rebecca black'in buyutulmesi'le ayni=internet
ha gerçekten olabilirmi boyle hasta satanist bir cult? hiç kimse 100% eminde olamaz yani saçma saçma bunlari fact'mis gibi yaymayin ortaya
daha gecen sene kendim inaniyordum illuminatiye fln, ama iste sonra arastirdim 90%'in gtten uydurma oldugunu anladim.
valla paradan baska bir seye inanmaya bilirler orasini bilmem.amma bir seye inandiklarini gostererekde insanlari kekliyorlardir.
ben sahsen bu gucun varligina inaniyorum.
Ayrica bu subminal mesajlar felan ve ya Unlu olmaya ozenti yaptirmak nedir?
Gencnesilleri Kim Kardashian gibi yetisdirmekdir,
Diyelim ki ben birini kontrol etmeye calismak isteyim.kimi kontrol etmek benim icin kolay olur?
Kim Kardasian ozentili bir gencimi? Yoksa dogru dini bilgileri ve inanci olan birisinimi?
sen sec.
cok guclu evil adamlar geldi gecti tabii simdiye kadar, simdi herseyin duzeldigini medyanin bana anlattigi herseyi dogru bulacak kadar naiiv bir insanda degilim ama o youtube'da izlediginiz video'lari internet'te gordugunuz seylere hemen kanmayip bi arastirin adam gibi.
sirf bi kac videoklipleriye ve dollar arkasindakilerle yazanlarla inanan adamlar var arkadas ya
kim kardashian gibileri ne kadar boktan bir toplum icerisinde yasadigimizin kanitidir, satanist bir cult'un varolusu degil.
hem sirf dinsiz diye satanist olmaz biri