Illuminati

Cevap: İlluminati

Deus Ex:Human Revolution

Şu oyunu oynayın beyler,1 hafta önce falan çıktı.Oyun 2027 yılında geçiyor.Masonlarla ilgili,illuminati falan var lan oyunun içinde :D (Oyunun ortalarındayım yeni öğrendim illuminati muhabbetinin olduğunu,hiç ummazdım böyle bişey olduğunu,şok oldum lan resmen)

Zaten bir görevdeyken bir binanın içinde,heryerde üçgen içinde yuvarlak vardı,ordan şüphelenmiştim zaten ama ''illuminati,mason'' sözcüklerinin geçeceği hiç aklıma gelmezdi.

dxhr2011-09-0216-57-44-92.jpg

dxhr2011-09-0216-05-44-11.jpg

dxhr2011-09-0217-05-07-84.jpg

En can alıcı sahne vardı onun resmini alamadım,bizden,senden herkes den güçlü insanlar var,masonlar falan diyordu.

Daha oyunun ortalarındayım,ileride neler olacak kim bilir.Neyse oynayacaklar için daha fazla spoiler vermeyeyim en iyisi :D

MASONLUKTAKİ DERECELER

1. DERECE : ÇIRAK

2. DERECE : KALFA

3. DERECE : USTA

4. DERECE : KETUM ÜSTAT

5. DERECE : MÜKEMMEL ÜSTAT

6. DERECE : SIR KÂTİBİ

7. DERECE : NAZIR

8. DERECE : BİNA EMİRİ

9. DERECE : DOKUZLAR'IN SEÇİLMİŞ ÜSTADI

10. DERECE : ONBEŞLER'İN SEÇİLMİŞ ÜSTADI

11. DERECE : YÜCE SEÇİLMİŞ ŞÖVALYE

12. DERECE : ÜSTAT MİMAR

13. DERECE : SOLOMON KRALLIĞININ ŞÖVALYESİ

14. DERECE : YÜCE ÜSTAT (KUTSAL KUBBE BÜYÜK SEÇİLMİŞİ)

15. DERECE : DOĞU ŞÖVALYESİ (KILIÇ ŞÖVALYESİ)

16. DERECE : KUDÜS PRENSİ

17. DERECE : DOĞU VE BATI ŞÖVALYESİ

18. DERECE : SALİPVERDİ ŞÖVALYESİ (GÜLLÜ HAÇ ŞÖVALYESİ)

19. DERECE : BÜYÜK PONTİF (YÜCE İSKOÇYALI)

20. DERECE : DÜZENLİ LOCALARIN BÜYÜK SAYGIDEĞER ÜSTADI

21. DERECE : PRUSYA ŞÖVALYESİ

22. DERECE : LÜBNAN PRENSİ (KRAL BALTASI)

23. DERECE : SIR SANDIĞI BAŞKANI

24. DERECE : SIR SANDIĞI PRENSİ

25. DERECE : TUNÇ YILAN ŞÖVALYESİ

26. DERECE : İSKOÇYALI PAPAZ (İNAYET PRENSİ)

27. DERECE : KUDÜS TAPINAĞI'NIN HAKİM AMİRİ

28. DERECE : GÜNEŞ ŞÖVALYESİ

29. DERECE : SAİNT ANDE BÜYÜK İSKOÇYALISI

30. DERECE : SEÇİLMİŞ BÜYÜK KADOŞ ŞÖVALYESİ

31. DERECE : BÜYÜK MÜFETTİŞ KUMANDAN

32. DERECE : KUTSAL SIR YÜCE PRENSİ

33. DERECE : HÂKİM BÜYÜK GENEL MÜFETTİŞ

MASONLUK DERECELERİNİN GERÇEK MÂNÂSI

BÜTÜN BU ŞÖVALYELİ, PRENSLİ, KUDÜS'LÜ, LÜBNAN'LI, İSKOÇYA'LI, PAPAZLI VE SALİPVERDİLİ (HAÇ VERDİ) MERTEBELERİN TÜRKLERLE, MÜSLÜMANLARLA BAĞLANTISI OLMADIĞI GİBİ, İSLAMİYET'LE DE ALÂKASI YOKTUR!

EĞER MASON MERTEBELERİ İMAM, LEVENT, ALP ERENLER, ÂHİ, SERDENGEÇTİ GİBİ TÜRK VE MÜSLÜMAN MERTEBELERİ OLSAYDI; KÂBE, MESCİD-İ AKSA, KONYA, MEŞHED, HORASAN GİBİ YER ADLARI İLE BAĞDAŞTIRILSAYDI; BELKİ BİRAZ BİZDEN OLDUĞUNA İNANABİLİRDİK.

AMA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ, HEPSİ TÜRKLÜĞÜ VE İSLAM'I BOĞMAK İÇİN GELMİŞ OLAN HAÇLI KAHRAMANLARINA İTHAF EDİLMİŞTİR.

EVET, KUDÜS MÜSLÜMANLAR İÇİN DE KUTSALDIR... AMA KUDÜS PRENSİ HİÇ TE BİZİM İÇİN KUTSAL DEĞİLDİR!.. AYRICA KUDÜS PRENSİ BİZE HEP KUDÜS'ÜN İŞGALİNDE 70.000 MÜSLÜMANI KATLEDEN HAÇLILARI HATIRLATIR!... ONLAR TÜMÜ BİZİM DÜŞMANIMIZDIR!..

BİZDE SOLOMON KRALI YOKTUR!... HZ. SÜLEYMAN VARDIR! AMA ONUN DA ŞÖVALYESİ YOKTUR!

BİZDE KUTSAL KUBBE YOKTUR!.. ELLERİNİ AÇMIŞ DUA EDEN BİR GENÇ KIZ GİBİ MİNARELERİ GÖKLERE UZANAN CAMİLERİMİZ VARDIR!

BİZDE BÜYÜK PONTİF, YANİ PAPAZ YOKTUR!.. İMAM VARDIR, MÜEZZİN VARDIR, MÜFTÜ VARDIR!..

BİZİM İSKOÇYA İLE ALÂKAMIZ YOKTUR!.. HELE İSKOÇYALILARIN BİZCE HİÇ BİR YÜCE YANI YOKTUR!..

PRUSYA BİZE HİÇ BİR ŞEY İFADE ETMEZ!.. TOPRAĞIMIZA GÖZ DİKEN ALMANYA'NIN PARÇASIDIR... ŞÖVALYESİ ANCAK BİZİM DÜŞMANIMIZDIR!

LÜBNAN BİZİM TOPRAĞIMIZDI... HÂLÂ DA SÖZ HAKKIMIZ VARDIR!.. AMA LÜBNAN KRALI BİZİM DÜŞMANIMIZDIR!.. TÜRK VE MÜSLÜMAN KANI DÖKMÜŞTÜR!

BİZDE YILAN SEMBOLÜ YOKTUR!.. YILAN BİZE HZ. ÂDEM'İ CENNETTEN KOVDURAN ŞEYTANI, VE ONUN EMRİNE GİRMİŞ OLAN NEFSİ HATIRLATIR!..

BİZDE KUDÜS TAPINAĞI YOKTUR!.. MESCİD-İ AKSA VARDIR!.. YAHUDİLERİN İKİDE BİRDE SALDIRIP TAHRİP ETTİKLERİ O MABED, BİZE HEP HIRİSTİYAN VE YAHUDİLERİN DÜŞMANLIĞINI HATIRLATIR!

BİZDE GÜNEŞE TAPMA DA YOKTUR, GÜNEŞ ŞÖVALYESİ DE!..

BİZDE SAİNT ANDE YOKTUR!.. YANİ AZİZ ANDE!.. NE ONA, NE DE ONUN İSKOÇYALI TAKİPÇİLERİYLE BİR ALÂKAMIZ VAR!.. BİZİM KENDİ EVLİYAMIZ VAR, AMA MASONLAR ONLARI BİLMEZ!.. ONLAR İÇİN BİRİ TEK MERTEBE BİLE KOYMAMIŞLARDIR!..

BİZİM KRALIMIZ, PRENSİMİZ, ŞÖVALYEMİZ YOKTUR!.. PADİŞAHIMIZ, ŞEHZADEMİZ, SULTANIMIZ, BEYLERBEYİMİZ, KAPTAN-I DERYAMIZ VARDIR! MİLYONLARCA ŞEHİDİMİZ, GAZİMİZ VARDIR!.. AMA BUNLARIN HİÇ BİRİ MASON DERECELERİNDE YER ALMAZ!

BİZDE KADOŞ ŞÖVALYESİ YOKTUR!.. AMA KODOŞ KELİMESİ VARDIR!.. PEZEVENK ANLAMINA GELİR!... HERHALDE MASONLAR ARALARINDAKİ EN BÜYÜK PEZEVENGİ SEÇİP BU MERTEBEYİ VERİYORLAR!..

BU MAKAM VE MERTEBELER BİZ TÜRKLERE HİÇ BİR ANLAM İFADE ETMEZ!.. NE İSLAM'LA, NE DE TÜRKLÜKLE ALÂKALIDIR!..

GEÇMİŞİN "BÜYÜK ÜSTAT"LARINDAN NECDET EGERAN SIRF MASON BİRADERLERİ İÇİN YAZMIŞ OLDUĞU "GERÇEK YÜZÜYLE MASONLUK" ADLI KİTABINDA ŞÖYLE DER:

- "MASONLUK MİLLİDİR, BAĞIMSIZDIR... MASONLAR VATANPERVERDİR, DİNDARDIR..."

ŞİMDİ AÇIKLASIN BAKALIM, BU NE BİÇİM MİLLİLİKMİŞ, NE BİÇİM BAĞIMSIZLIKMIŞ, NE BİÇİM VATANPERVERLİK, NE BİÇİM DİNDARLIKMIŞ!..

YİNE NECDET EGERAN DER Kİ:

- "MASONLUK GİZLİ DEĞİLDİR, AMA KENDİNE HAS TÖRELERİ, RİTÜELLERİ (ÂYİNLERİ) VARDIR..."

- "MASONLUK BİR İNİSİYASYON (İNSANI ERMİŞ YAPMA) BİLİMİDİR."

SADECE BU İKİ YABANCI KELİME BİLE, MASONLUĞUN GAYRIMÜSLİM BİR TARİKAT OLDUĞUNU, KANUNLARA AYKIRI FAALİYET GÖSTERDİĞİNİ ORTAYA KOYMAKTADIR.

MASONLAR MÜSLÜMANLARA "GERİCİ, YOBAZ" DERLER... AMA KENDİLERİ HEM DE ŞEYTANA, KEÇİYE, YILANA TAPAN BİR TARİKATA MENSUP OLMAKTAN UTANMAZLAR!

SANKİ ALLAH'A İNANIRMIŞ GİBİ GÖRÜNÜRLER, AMA ONLAR "ULU MİMAR"A İNANIRLAR... YANİ ALLAH'IN İSİM VE SIFATLARINDAN KUR'AN'DA GEÇMEYEN BİR TANESİ ALIP DİĞERLERİNİ VE DOLAYISİYLE ALLAH'IN "ZAT"INI İNKÂR EDERLER.

ÜSTELİK KULLANDIĞI "MİLLİ, BAĞIMSIZ, VATANSEVER, DİNDAR, GİZLİ DEĞİL, HERKESE DOST" İFADELERİNİN TAM TERSİNİ UYGULARLAR.

NECDET EGERAN "GERÇEK MASONLUK" DEDİĞİ ŞEYİN, KENDİSİ SİSTEMİN EN ALT BASAMAKLARINDA OLDUĞU İÇİN, MAHİYETİNİ BİLMEZ, AMA ANLATMAYA KALKAR...

alıntı.

Bir film izleyeyim dedim "vanishing on 7th street" diye bir film izledim. Turkce cevirisi "Kıyamet günü". İsmi zaten içeriği hakkında film vermiştir. Film baştan aşağıya illuminati sembolojisiyle dolu. Elmalar, Süleymanın iki sütünu arasından doğan güneş, filmin isminde geçen 7, filmin tamamen aydınlanma ve ışıkla alakalı olması vs. Film pek işe yaramaz ama sembolojiye dikkat ederek izlerseniz heriflerin her mokta neden semboloji kullandığını sorgulayacaksınızdır. Eğer izlerseniz veya izlediyseniz ö.m atın Croaton'un anlamınıda gönderirim :D

Ben 34. dereceden Gandalf olmak istiyorum .

Allah inancının olması illuminatiye hizmet etmeni engellemez

çünkü Allah kuranda genelde imansızlara yani ateistlere karşı konuşmuş

ama o zaman illuminati ya da masonluk diye bişey olmadığı için onlara karşı bişey yok

tabiyki şeytana uyanlardan şeytanın istediğini yapanlardan da bahsediliyo ama o ayrı mevzu bana göre

yani demem şudur ki

eğer bilinçlendirilmezse Allaha inanan bir müslüman da masonlara hizmet edebilir

ne yaparak mesela ?

marka düşkünlüğü yaparak

çok fazla tüketerek

onların starbucksına hamburgercisine giderek

amerikanın yaptığı ortadoğu fetihlerini meşru ve mantılı kabul ederek

toplumdaki ahlak bozukluğuna kayıtsız kalarak

yanlı medya kuruluşlarını takip ederek ve onların dolduruşuna gelerek

apple hıyar üretse bir avuç tuz alıp koşarak

onlara hizmet eden bir sürü müslüman var türkiyede

şimdilik aklıma bunlar geldi ama daha da farklı yollardan da yardım ediyo olabiliriz onlara

yukarıda yazdıklarımdan sadece bir tanesi yapıyorum

toplumdaki ahlak bozukluğuna hatta bunun medeniyetin gereği olduğu kandırmacasına

karşı bireysel olarak yapabilecek fazla bişeyim yok

ama diğer maddelerdekileri yapmıyorum en azından

bunlari Allah sevgisi ve Allah korkusu olan hic bir muselman yapmaz

Ha kimse ben boyleyim ama yapiyorum diyorsa o onun sucu ve onun gunahi

Toplumdaki ahlak bozukluguna kayitsiz kalan biri nasil Muselman oluyor?

veya cok fazla tuketerek israfcilik yaparak nasil Muselman olunuyor?

zaten onu yapanlar belirli miktarlarda seytanin oyununa gelmis olmuyormu?

Allah Korkusu olan insan seytanin oyununa gelirmi?

Yazık bu starbucks ın çektikleri

Ucaklarina binme.

Bilgisayarlarini kullanma.

Sattiklari kamera ve apple bilgisayarlar ile cekilen filmleri izleme.

Hastaneye gittiginde urettikleri ameliyat techizatlarinda ameliyat olmayi kabul etme ve ilaclarini kullanmayi reddet.

Cep telefonlarini kullanma.

Arabalarini satin alma.

Fabrikalarin icin urettikleri uretim makinelerini satin alma.

Muzik ve ses sistemlerini satin alma.

Savas var onlardan alinan ucaklari ve fuzeleri kullanma

Uzadikca uzar (: Starbucks'a gitse ne olur birey gitmese ne olur ondan daha fazlasini bireyler icin yasamsal ønemde olan cogu seyi zaten diger sekilde satiyorlar.

Teknolojiyi uretiyorsa birsekilde satar. Amerika tukaka, Israil tukaka, Avrupa tukaka, herkes tukaka da biraz da bilim ve teknoloji uretimi. Biraz da uykusuz geceler bunun icin. Herkese kufur herkes dusman da elestiri kadar bilgi ve teknoloji uretimi ve bunun icin onlarca gece uykusuz kalmak. En azindan teorik fizik ørnegin ne de olsa bunun icin milyonlarca dolar butce gerekmiyor, teori konusunda yeni tezler falan ortaya atma atilan tezleri surekli kullanma degil de bunun icin de onlarca gun sosyal yasantidan kopabilme ve onlarca gun uykusuz kalabilme. Birseyden kacarsin køseyi dønerken gene karsina cikar. Yolun sonu yok varsa da Yontma tas devrine geri dønus olur herhalde birseyler almamak ve bu sekilde birseylerin degisecegine inanilirsa.

Olay FIFA'ya kadar bulasmis [video=youtube;FiYeGTji1JU]https://www.youtube.com/watch?v=FiYeGTji1JU[/video]

[video=youtube;Bg7a0dZKtrw]https://www.youtube.com/watch?v=Bg7a0dZKtrw[/video]

Örneğin zeki alasya gibi masonları çoğu kesim'in sevdiği insanlar bu konularda kullanılıyor ben geç öğrendim zeki alasya'nın mason olduğunu

Hep içten fethetmeye çalışıyorlar zaten hepsi içimizde artık.

Geri
Üst Alt