Illuminati

Cevap: İlluminati

1.jpg

Aç mıyız oradan midemiz mi gözüküyor bir de Lanlı falan konuşmuşsunuz hiç yakışmamış yaşınıza ve şahsınıza.Kaldı ki biz açız senin açsınız lan demene ne gerek var seni ne ilgilendirir işveren misin aç olanları tespit edip işe alıyorsun ? Öyle bile olsa lanlı lunlu konuşamazsın sen kimseyle!!

Yıl olmuş 2011 hala hitabetten anlamayan konuşmayı bilmeyen gençler yetişiyor!

Defalarca söylediğim gibi

İllüminati=Liberal Kapitalizm

[video=youtube;WojTHvcfuuE]https://www.youtube.com/watch?v=WojTHvcfuuE&feature=related[/video]

türkiye israil savaşını körüklememek lazım

zaten böyle bir savaş olması ihtimali düşük

ama diyelim ki oldu

Türkiye savaşı kazanır ama büyük kayıplar yaşanır

hatta belki bir dünya savaşı tetiklenir işler iyice karışır

türkiye israil savaşını körüklememek lazım

zaten böyle bir savaş olması ihtimali düşük

ama diyelim ki oldu

Türkiye savaşı kazanır ama büyük kayıplar yaşanır

hatta belki bir dünya savaşı tetiklenir işler iyice karışır

Evet hocam benim göstermek istediğim bizden ne kadar korkuyor oluşları sadece.,

Türk milleti ile kimse başa çıkamaz , ama önce silkelenmemiz toplum olarak özümüze dönmemiz gerekiyor.,

Ama savaş dönemleri tekrar yaşanacağa benziyor,ALLAH yurdumuzun her daim yanında olsun amin.

2 ay önce falan rüyamda telefon direği büyüklüğünde 2 tane füze yiyorduk İsrail 'den. Annemi arayayım savaş çıkacak askere giderim diye düşünürken arkamı bir döndüm apartman büyüklüğünde bir atom bombası düştü. 1-2 saniye içinde öldüm diyordum ki eriyip gittim.

Şimdi de bu olaylar. İsrail 'e karşı sakata gelmeyelim derim korkunç bir rüyaydı.

Şu kadını da değiştirmediler millet resimdeki yüzü bulmaca diye ne sunucular çıkardı.

soru mu sordun? ? isareti koymadigin icin anlayamadim. o yuzden de cevap veremedim iluminatordash

Eyvallah kardeşim Çabamızın Adı Galatasasary sonuçta.

Evet bu topikte konuşmadığımız hangi konular kaldı var mı renkdaşlar ordan devam edelim.

Mısır 'da İsrail Büyükelçiliğini basmışlar şimdi Ntv 'de haberde canlı gösterdiler. 1-2 tane illuminati gördüm ben.

2 illuminati 3 benayoun yakalanmis 4 de MIDO

Geri
Üst Alt