Illuminati

Cevap: İlluminati

[video=youtube;zjaZiWBvnL4]https://www.youtube.com/watch?v=zjaZiWBvnL4&ob=av2n[/video]

neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum amaşu andaki popüler olan illuminati temasını işlemişler klipteki illuminati ile ilgili simgeler Arkadaki tabloda Francis Bacon (İngiltere’de modern Masonluğun kurucusu kabul edilir) 0:32 Boynuzlu Şeytan-Baphomet 1.59 şeytan-adam'ın kolyesindeki arapça allah yazısı 1:43 yahudi adam 1:18 kadın ve adam tek gözünü gösteriyor 3:24 White rabbit 1:40 boğa 1:57 mum 3:21, 4:13 yine tek göz teması

micton41 2 days ago 45

illuminati nedir ne değildir pek bilmem ama bildiğim kadarıyla sertap erener için böyle bir iddia var ki model grubunun albüm yapımcılığınıda demir demirkan yapmış bu birinci ihtimal diğeri ise grubun popülaritelerini tavan yaptırma amacıyla şu sıralar pek gündemde olan bir konuyu bakın bakın bizde onlardanız çabasıyla göstere göstere yedirmeye çalışması bence ikincisi daha bir uygun(ayrıca şarkı felaket şeker,pembe,çilek falan nedir bunlar ya)

bensubns 2 days ago

Çarşamba günü 15.00.Merakla bekliyoruz :asd:

illuminati.org geri sayım tahminleri

İllluminati isimli örgüt tarafından başlatılan, The Illuminati adresindeki geri sayım hızla devam ediyor. Sitede hiç bir açıklama bulunmuyor, tek gördüğümüz simsiyah bir ekran. CTRL ve A butonlarına bastığımızda, yani tümünü seç yapınca karşımıza sol üst tarafta, geri sayım başlatılmış bir satır görüyoruz.

Uzun süredir devam eden bu sayacın sonuna ne olacağı hakkında kimsenin bir fikri yok. hadi birer fikir tahmin üretelim bakalım

Cevap: illuminati.org geri sayım tahminleri

7 aralıkta israil saldırı yapabilir...

amerikan borsalarında büyük bir manipüle olabilir...

yada hiç bir b.k olmaz...:D

Cevap: illuminati.org geri sayım tahminleri

Savaş çıkacak diyecem Alemdarla bu saatte atışmaya niyetim yok o yüzden ben yarın sabah o yokken bu yorumu yapmayı uygun buluyorum ;)

sayaç bittiğinde ne olacağını biliyorum beyler rahat olun :cool:

sitede "Sorry, you are too late" yazacak

Sorry, you are too late.

Yani Illuminati'ye sayaç bitene kadar katılmanız lazım bir şekilde. İsteyenlere aracı olabilirim üst düzeylerde tanıdıklarım var yardımcı olurlar sağolsunlar.

Dogum günüm beyler , İlluminati neden bu kadar tantana yaptı bunun için bilmiyorum. Hiç gerek yoktu oysa ki benim için süpriz bir parti falan heralde.

dedem de bu tarikata üye, isteyenin adına irtibata geçebilirim beyler.

Fenere koyacaz o olacak.

Niye bu kadar kasıyorsunuz ki?

Savaş , suikast , saldırı falan olabilir veya hiç bir şey de olmayabilir bekliyoruz bakalım ne olacak :D

Geri
Üst Alt