Tahir Demir
Kırmızı Üye
- 26 Ekim 2009
- 1.799
- 131
- 1.173
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araştırmadan göz ucuyla okuyup illumunatiyle dalga geçen cok.
var demiyoruz ama varlığına inananlarla da dalga geçmiyoruz çünki ne varlığı ne yokluğu ıspat edilemedi.
ayrıca izlemeniz açısından bütün bölümleri buradan izleyebilirsiniz AbdurrahmaN - YouTube
tabi izlemeyip yine ahkam kesmek de sizin tercihinize. çünki bu partlar halinde bölünmüş videoları izlemek 2-3 gününüzü alabilir.![]()
Kuranda yok ama hadislerde var galiba.
^^Adam yerden göğe ordan da fezaya kadar çok haklı dostlar.
Konuyu yeni gördüm, birkaç sayfaya baktım da, ayık kafayla bu kadar komplo teorisi kurulmaz.
Elbet görünenin ötesinde dünyada etkin olmak isteyen ve başaran lobiler var, çıkar grupları mevcut, bunlar yadsınamaz gerçekler.
Ancak, tutup ta her gelişmeyi, her oluşumu, bunların kontrolünde gibi düşünmek ve sunmak ta çaresiz hissetmenin, kabullenmişliğin göstergeleri.
Yok kimse belirli bir zenginlikten sonra izinsiz sağlayamazmış filan, Google, Facebook gibi siteleri kuracak şans ve zekaya sahip olan kim olsa o konuma gelirdi, başarıları kabullenmek lazım, çeşitli güçlere bağlamak yerine.
Tabi ki, yönetimlere, çıkar gruplarına yakın olan kişiler korunup kollandığı için zenginleşmesi daha kolay, hele devletle iş yapıyorlarsa, bunu ayrı bir köşeye koyalım, ama bu her düzen ve sistem için geçerlidir, en ateistinden en şeriatçısına kadar.
Bir de hala yok Coca Cola şunu temsil ediyor, yok olimpiyat logosu bunu betimliyor gibi şeylerle uğraşıp çamur atacağımıza, keşke nasıl başarılı olunur üzerine kafa yorsak. Yani olimpiyat logosunda zion diye bir kelime olsa ne olur, olmasa ne olur?
Bu konu hakkinda fikirlerini alalim reis
Önceki sayfalarda yorumlar var kardeşim ama bakamam diyorsan Deniz reisin yazdıklarıyla aynı. :yenieek:
Katy Perry'nin wide awake klibini izleyen var mı? O boyla illuminatiye meydan okuyor, ya da öyle gösteriyor bilemeyeceğim![]()
tersten izlemedigine eminsen bir goz atalm,
she's hot though![]()
Quicksilverdan tişört aldım üstünde üçgen içinde göz var