- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 2.003
Cevap: İlluminati
[video=youtube;J8xDkbxwBnI]https://www.youtube.com/watch?v=J8xDkbxwBnI[/video]
[video=youtube;J8xDkbxwBnI]https://www.youtube.com/watch?v=J8xDkbxwBnI[/video]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk defa bu kadar uzun bir yazıyı okudum sanırım.Sağolasın.
Gercekten cok ilginc degil mi ?
Amerika eğer bir felaket yaşıycaksa ( Doğal veya Allah takdiri dışında ) Bütün hepsi planlıdır.. Yoksa istemedikleri sürece yaprak bile oynamaz , hiç bir kuvvette oynatamaz.. Amerika = Dünya"nın sonu.
İluminati ye gelince Bizim ülkemizde daha çok sosyal paylaşım sitelerinde şu Mason - Şu İllmuniati gibi videolar veya resimler var.. Bu adamların amaçı zaten habersiz olmak ve gizemli olmak açık açık kendilerini neden ifşa etsinler ki çoğu videolarda hep nedense şarkıcılar veya sanatçılar.. Bi hareketinde eller üçgense mason Tek göz varsa şudur diye yazılıp çiziliyor..Ama bilmez ki Ters haç,baykuş,aslan,güneş,7 kollu şamdan,herhangi 7 ışık hüzmesi,damalı yer döşemesi.Hepsi İlluminatiyi işaret eder,sadece göz ve piramit yok.
Diyceğim şudur ki zaten bu adamların amaçları Bir din gibi olup dünyayı yönetmek yani gidipte Şarkıcıyla , Futbolcuyla , Televizyoncu ile uğraşmazlar.. Direk siyaset adamlarını , zamanın Padişahları gibi adamları direk örgütlerine katmışlardır..
Bunların en büyük özellikleri ise çok güçlü olup ve tüm dünya ülkelerinin bilmesine karşı bişey yapamamalarıdır..
Çünkü Dünyayı bunlar yönetir..
Biraz fazla gırgıra vurmuş yazan arkadaş.Onun dışında gerçekten de çok ilginç.
25. kare ve etkilerine dair çok sağlam bir videodur.Şaşırtıcı bir içeriğe sahip, kişilerin istediklerinde nasıl bizi yönlendirdiklerine dair profesyonellerle yapılmış bir anlatım.
İzleyen spoiler vermesin bi zahmet.
21.12.2012 Mayalarin Dünyanin sonu dedigi tarihte bir olay bekliyormusunuz beyler?
Ben tam bu zamana yakin, Filistinin UNO tarafindan serbest bir ülke olarak kabul edilmesini biraz tuhaf buluyorum. Hatta Merkel ve Clinton bunu kinadi ve durumu dahada kötüye sürükleyecegini savundu.
O tarihlerde Gazzede bir felaket cikabilirmi sizce? Komplolari cok severim.
Tayfun aslinda Mayalar tam olarak dünya'nin sonu demiyor, bu konu iyice arastirilmadan ortaya atilmis.