Üye Görüşü İmam Osurursa Cemaat...

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
Selamun aleykum, maci dikkatli izledi iseniz karsimizda degil Arsenal Anderlecht de olsa ayni sey olacakti;

1. Welbeck 5 metre geriden gelip yaris ati gibi Melo'yu asfalt etti
2. Orta sahadaki ve kanatlardaki Yekta, Dzemaili, Veysel Sari gibi herifler gotlerine donene kadar Arsenalli topculari birak kenardaki top toplayicilar sahayi turnike ediyor:asd22:
3. Takimda ciddi manada Sneijder'den baska topu istob edebilen eleman yog ki pek ii gozlemledm. Arsenal'in catir cutur paslasmalarina dikkat ettiniz mi bilemiyorum, bizim takimda Sneijder disinda herhangi biri suratli pas aldigi an top ayagindan 3 metre sekiyor, Burak Yilmaz'dan 10 metre sekiyor. Anderlecht de bu yuzden irzimiza gecti, und Sivas
4. Takimda Sneijder'dan baska kimsede rapid top kontrolu yok
5. Genel olarak futbolcular cok agir, cogunun top oynamayi bildigi soylenemez telles melles.

Yani bakiniz su Sneijder denen herif sahadaki en iyi topcu idi ki daha o kaptanlik bandini ondan alanin alnini karislarim, fakat takimin geri kalani gerek fizik kondisyon olsun gerek de topla oynama yeteneklerini goz onunde bulundurak-Avrupa standartlarinin pek altinda malesew, Avrupa standartlari derken sirf ingiliz mingiliz de degil yani bilmem Basel'in falan da cok altinda. Ludogorets'in macina bak istersen adamlar serefsizm bizden suratli top oynuyor, defans anlayislari var oyun disiplini var. bu baglamlarda zaten Prandelli'den fazla bahsetmeye luzum gormuyom, adamin elindeki malzeme ortada, deplasmanda Arsenal'in karsisina cikardigi oyun plani ortada.

nedir bu is bilemiyorum yani Sneijder'in oynadigi takim bu. insan utanir her buyuk mac fark yemekten yetti bea. defans kurgusu oyun disiplini falan bu kadar agir ve top oynamayi bilmeyen adamlarla nasil kurulacak? mumkun mu? rakip 10 kisi kalmasa 7'ye 8'e gidecek yani degil Arsenal o an karsinda kim olsa ayni sey olacak. boyle manyaklik gormedim boyle manyaklik olmaz. nacizane fikrim acilen kadro ve sistem yapilanmasi gerekmektedir, top tutabilen top surebilen colak-camdal gibi adamlari monte et takima colak mesela topla cok iyi. veysel sari nedir abi, kim bu herif ya nerden geldi? yekta nedir? xjamaili herif cardozodan agir.

muslera

camdal ---- gunter ----- kaya ------ tellez

melo ------ sneijder ----- colak

bruma-------yilmaz-------adin

soyle bi kadroyu denemek derim lazim yas ortalamasi 24-25 civari, tempolu.

eyw​

Aynen öyle hollanda milli takımının 10 numarasına defans yaptırıyoruz.. Zaten 2 elit oyuncumuz var ikisinide defansa çekersen akhisar bile 4 ler seni.. Maçı izlerken saate baktım hep Allahım bitsin şu maç dedim.. Hayatımda ilk defa fark yiyecek olmamızdan korktum kırmızı kart ilaç oldu resmen..

fena kadro degıl denenebılıır.yazılan futbolcular yeteneklı bence futbol yeteneklı futbolcularla oynanır kazmalar yerıne.sadece muslera yerıne sınan bolatı yazar kadroya chedı yazardım.bu chedın çok ıyı olmasından degıl yan top kornerde gol atabılen tek futbolcumuz olmasından dolayı.

Prandelli bunu göremeyecek biri maalesef

Şimdilerde denenmesi gereken değil Mancini geldiğin itibaren buna yakın kadroyla çıkılması gerektiğini bas bas bağırıyoruz,zan+++emre+furkan+tarık gibi topu ayağına isteyip takıma dinamizm katıcak adamların oynatılması gerektiği aklına gelmiyor kimsenin nedense.

Son düzenleme:
Yekta mi oynasin? Selcuk mu oynasin?

Kadroda tek elestirdigim sey Chedjounun olmamasidir. Ben sahsen Tariki sola cekip, saga Hamiti koyup Chedi oynatirim

Evet, Selçuk'u bile tercih ederim.

Emre Çolak fiziksel anlamda yetersiz oyuncu, ayrica Sneijderle ikisi #10 oldugu için orta saha kolayca ezilir.

muslera

camdal ---- gunter ----- kaya ------ tellez
------------chedjou
----------melo
---- --------- sneijder -----

bruma--------------yilmaz--------------adin

yabanci siniri goz onunde bulundurulmayarak senin kadroyu copy paste ile telefondan duzenledim bunu. colak olursa pamuk gibi ortasaha olur. bence chedjou onlibero yapilip melo cift yonlu oynamali. sneijder ise sadece hucumuna odaklanmali. turk-yabanci sayisina zaten bakmadim. ama colak vs sino ayni anda biraz zorlaniriz diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bu kadro mu iyi? Şaka herhalde. Kalitesizliği gidermek adına takımı çocuk bahçesine döndürmekten bahsediyorsunuz. Hele şu defans nedir ya? Çaykur Rize forvetleri bile ezer geçer bunları. Ne bir yıldırıcılık var ne bir şey. Önlerine de Emre Çolak, oh valla. Tüy siklet omurga! En ön tarafa da esas takımın belasını belleyen herifi koymuşuz, nefis!

defans lesh hele takim defansi daha da, semih 4 kere ofsayti kaldirdi, üstüne her adami iceri aliyor, mantik ile bana göre melo yu defansa yakin oynatmak dogruydu, ama yinede yetmiyor, beklerimiz bek degil, üstelik takimda en az 8 oyuncu top kontrol etmesini bilmiyor, Chedjou bile Burak ve diger 7 oyuncu dan daha iyi top kontrol edebiliyor

Yazdığın 11 i çok tuttugum soylenemez ama getirilen eleştiri ve cozum önerileri mantıklı. O kadar ağır oynuyoruz ki rakibin ekmeğine yağ sürüyoruz. Seri top kontrolü ve pas yapabilecek dinamik adamlar gerekli.

-Tapatalk-

Burak neden her kadroya yazılıyor.Burak'ın oynamaması Telles ve Bruma'nın oynamasından daha önemli.Bruma yetenekli olabilir ama henüz üst düzey futbolcu değil.Kısıtlı yabancı hakkını Bruma ile kullanmam.Yabancılarımız Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder ve yabancı forvet şeklinde olmalı.

tapatalk

Bence Günter dışında fena kadro değil.

.....................Muslera..............

...Tarık.....Semih......Koray......Balta.......

...Olcan......Melo......Hamit......Bruma.....

...........Sneijder......Pandev
(Umut).......

devre arası yerlerine;

koray---demirok
hamit---tolgay arslan
pandev---doumbia

takım kanatlanır..

Bence forvette Umut Buraktan her daim daha faydali olur.

Süper defans! Değiştiriyorum bu defansla bi araba gol yiyen takımımız bi otobüs gol yer.

Geri
Üst Alt