İmkanınız Olsa Türkiye'den Gider Misiniz?

Hollanda'da yasiyorum, buraya alistim.. nebilim kari kiz fln. Türkiyeye gitmem gerekirse eger bu sadece Istanbul olur.. oda para çoksa kral gibi yasarsin ama para yoksa Istanbul yasanilmaz olur.

Gitmesi gereken zevatlar belli. Ben niye gideyim?

Çevre olarak demedim Lefkoşa'yı :p Birleşmenin ne etkisi olacak ki Girne'ye?

Cok etkisi olur tum Kibris'a her acidan bi kere turizm cok artar fiyatlar artar . Turizm artinca Turkiye'den daha fazla insan gelir boylece suc orani artar buranin guzellikleri azalir . Ki umarim tum bunlar olmaz :(

İmkanımız olur inşallah. Tereddüt bile etmem.

Niyet ettim ama olmadı. İmkanlarım da vardı ama duygusal ve sorumluluk bazında bir ton yükümlülük altındayız.

Bu ne tahammülsüzlük arkadas.Sizi ilgilendirmez kimin kalip kalmadigi.Ülkeyi terketmek isteyenleri sorgulama yargilama hakkina sahip degilsiniz.Insanlari yargilama cüretini nerden buluyorsunuz?kim bu hakki size veriyor cok merak ediyorum...

Bu ne tahammülsüzlük arkadas.Sizi ilgilendirmez kimin kalip kalmadigi.Ülkeyi terketmek isteyenleri sorgulama yargilama hakkini sahip degilsiniz.Insanlari yargilama cüretini nerden buluyorsunuz?

Abi yargılayanı bilmem de her giden bir gün dönecek. Onu biliyorum :D İnsan doğduğu şehri bile özlüyor..

İmkanım olsa bır sanıye düşünmem yurtdısına giderdim adeleti olmayan bir ülke

Ecdadımın kanıyla canıyla aldığı bu topraklardan çekip gitmek.. Hem kendime hem soyuma ihanettir.

Haklisin.Yanliz farkli seylerden bahsediyoruz.Bu tahammülsüzlük artik igrenc bir boyuta dogru gidiyor.

Diğer konuda haklısın zaten abi. ;) Tartışmaya bile gerek yok ama kendsi için öyle bir düşüncesi olabilir insanın. Yani kendine gitmeyi yediremeyebilir.

Geri
Üst Alt