Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Öncelikle büyük,küçük renkdaşlarımı saygıyla selamlıyor
Cumalarının mübarek olmasını diliyorum.
Saygılarımla ,hatamız oldu ise Affola .
- Arkadaşlar malumunuz Yaşım 17 ve YGS ye hazırlanıyorum bu zorlu süreçte bile elimde olmadan foruma giriyorum gerekirse 2 kat fazla çalışırım yinede bu forumu takip ederim hepiniz iyi insanlarsınız renkdaşlarımsınız .
- Bukadar duygusallığın üzerine takımla,hocayla ve Fatih Hocayla ilgili bir kaç şey yazmak istiyorum sizi sıkmadan .
- Arkadaşlar benim için imparator çocukluğumdan beri bi baba ,bi abi idi . Geçen'de yazdığım gibi hatta sizin dediğiniz gibi '' TerimSporlu'' idim.
- Başkan mutlaka süreçte hata yaptı ama hocanın yanında devede kulak kalırmış yeni yeni fark ediyorum.
- Şuan başarı sonuçlar aldğımız için falan Mancini'yi savunmuyorum.Beni hocadan uzaklaştıran yegane sebep yaptıgı transferler,haksız forma vermesiydi(evet bunu eskiden söyleseler hadi be ordan diğerleri yapar O yapmaz derdim.)
- İyi veya kötü erman olayı,kazık türk transferler,sneijder düşmanlığı,yabancı transfer politikası aklımdan çıkmıyor.
- Fatih hoca konusunu gündeme getirmezdim bu konu ile ilgili çok ta yazmadım zaten daha önce lakin dün Hasan Hoca ve yaklaşık 1 haftadır sürekl medya organlarına Fatih Hoca tarafından röportaj,demeç veriliyor içinde tabi ki bizde geçiyoruz kafalarımız karışıyor odak noktamız dağılıyor bu olay da benim bir GALATASARAYlı olarak canımı sıkıyor.
- Fatih hoca abimdin,İmparatorumdun ama Tüpçü ile yaptıklarını hayatımda kim yapsa affetmem.Aklı olanda affetmez bence.
- Gelelim Hasan hocaya,Hocam tüpçüye falan kızıyoruz ama adamlar 1 yıl önceden sınırlama geliyor demiş neden önleminizi almadınız .
- Neden saçma sapan yabancı futbolculara paralar yağdırdınız.NEden Türklere yatsanızda 11'de siz varsınız aslanlarım mesajını verdiniz ?
- Siz gönderildikten sonra hiçbir sözlü söylemde bulunmasaydınız benim kalbim sizi hep ''iyiler,altın harfle yazdıranlar,4.yıldız fedaileri'' diye hatırlayacaktı belkide .
- Ha Fatih hoca bu kulubun ne olursa olsun en önemli isimlerindendir.Ancak bukadar hamleye,başarıya rağmen nasıl bukadar amatörce davrandınız ??
- 2 yıl Champ. olundu elbette tebrik ederim büyük başarı mutluluğa boğulduk ama sen bizim gençleştirme politikasına laf ediyorsun önce yaptığınız hamlelere bakın.
- 5+0+3 olacağını biliyorsunuz hem bu vatanın evlatlarısınız Türk olarak takıma Bi yabancıya göre daha çok sahip cıkıp herşeyinizi verip ileriyi nasıl düşünmezsiniz ?
- 5+0+3 olacak ona rağmen resmen enkaz bırakılmış,yaşlı,beceriksiz birçok oyuncu bırakılmış,Şampiyonluklara rağmen en ufak kalıcı bir sistem yok . Bu Nasıl iştir ?
- Şimdi bıraktıklarınızı yazmaya kalksam bi bukadar daha yazı tutar. Ha Gelelim MANCİNİ'YE
- Başarılı olur olmaz bilmem .Başta çok laf ettim Türk hoca gelse daha iyi olur adaptasyon sorunu olmaz dedim hatta ilk haftalar haklıda çıktım.
- Ama sizin gibi ''YÜREKLİ,SÖZÜNÜN ERİ ! , VİZYON SAHİBİ,ILıMLI,AKILCI !!! '' hocalar bile hep günü kurtarmaya çalıştı.Bu hoca İtalyan Hocamız öyle yapmadı.3.sırada bile olalım gelip eleştiririm ama Mancini şu hamleleri ile geleceği düşünmesi ile , senin tabirin ile '' aldığı oyuncu YETERSİZ'' bile olsa '' ADAMLIK'' ''VİZYON SAHİBİ'' olma konusunda hepinizden öne çıktı gözümde .Fatih hocaya başkanı ile mutluluklar dilerim.Hasan Hocam sanada hayatın boyunca hep piyon olarak , hep arkadaki fısıldayan adam olma konusunda başarılar dilerim.Biz Ordu maçını da unutmadık diğer maçlarıda ama sizde nasıl bir mide varsa ,Kolaylıklar dilerim .( O TABLET BENİM AYAĞIMA GELECEK ! )
Saygılarımla ,hatamız oldu ise Affola .