Inaki Pena: "Bana Galatasaray'a gelme ihtimalinden bahsettiklerinde hiç düşünmeden kabul ettim"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Inaki Pena: "Galatasaray'ı takip ediyordum"​

Sezon sonuna kadar Barcelona'dan kiralanan 22 yaşındaki İspanyol kaleci Inaki Pena, Galatasaray macerası hakkında açıklamalarda bulundu.Genç eldiven, "Galatasaray, futbolla ilgilenen herkes tarafından bilinen bir kulüp. Ben de küçüklüğümden beri Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı takip ediyordum. Muhteşem taraftarları ile birlikte Türkiye'nin en önemli kulübü. Aynı zamanda kendine özgü bir oyun kültürü olduğunu söyleyebilirim. Bana Galatasaray gibi büyük bir kulübe gelme ihtimalinden bahsettiklerinde hiç düşünmeden kabul ettim" dedi.

'İlk günüm kaotikti'

Galatasaray'daki ilk gününün kaotik geçtiğini belirten Pena, "Çünkü bütün günüm sağlık kontrolleri ve görüşmelerle geçti. Ama sonunda anlaşmayı imzaladım ve İstanbul'da olduğum için mutluyum. Şu anda kötü bir dönemden geçtiğimizin farkındayım ancak kaliteli kadromuzla ve taraftarımızın desteğiyle her şey daha iyi olacaktır. Her şeyin daha iyi olacağına ve sezon sonunda iyi bir yerde bitireceğimize eminim" ifadelerini kullandı.

kimliğimizi yeniden kazandığımızı görmek güzel

(konuşana bakmayın sadece sesini dinleyin)

musleranin sakatligi bir ayi gecme ihtimali varsa hemen atlayip gelsin

Eger 1 ay kaciracaksa Pena'yi hemen kiralayalim derim.

Okan Giresun'a iyi değil miydi hem yerli sayısında da +1 yapar bence gereksiz olur pena

doğu görevini geçen yıl yaptı fakat konu galatasaray ise seve seve gelir.

Geri
Üst Alt