Iñaki Peña: ''Kişisel olarak kendimi iyi hissediyorum''

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Iñaki Peña’dan maç sonrası açıklamalar

Yeni transferlerimizden Iñaki Peña, Süper Lig’de oynadığımız Aytemiz Alanyaspor mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Iñaki Peña’nın maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde:

“İlk maçımı oynamak önemliydi. Bunun için mutluyum. Kişisel olarak kendimi iyi hissediyorum bugün oynayabildiğim için. Geldiğimde takım birkaç maçtır kötü sonuçlar almıştı. Bir kamp dönemi geçirdik. Kamptan sonraki ilk maçımız bu. Tabii ki 1 puan bizim için iyi değil. Bir sonraki maçlarda puanlarımızı artırmaya devam etmeye çalışacağız.”

galatasaray.org

Taylana pas atmadan once penalti pozisyonu almayi unutma.

uruguayli o son pozisyonda sicip batirirdi, zeki adama benziyor

Sezon sonunda 8-10 parası neyse verip almalıyız.. musleraya plaket verip teşekkür edip yolları ayırmalıyız..

10 sene daha kaleci yönünden sırtımız yere gelmez.. Pena Barcelona için bir kayıp olmaz. Altyapılarında pena gibi oyuncular çok..

Bu yüzden transferinde bize zorluk çıkarmazlar. 10 milyon euro derlerse kaçırmamalıyız.

Ya bu forum ne zaman akıllanacak çok merak ediyorum daha 1 maç olmuş adamı ilah yaptılar arkadaş sonra 1 maç sonrada kova yaparlar. Ya biraz sabır adam bi oynasın birşey gösterdiği yok daha siz İsmailden sonra herkesi dünyanın en iyi kalecisi felan sanıyorsunuz şu anda bi bekleyin 3 4 maç izleyin görelim eksikleri ne artısı ne bi sabır.

Zaman ne gösterir bilemem ama bu çocuğun hali tavrı güven verici... Belliki bu da eğitiminin bir sonucu. Tabi bizim yedek kalecilerden sonra hayrettin abi çıkıp oynasa sırıtmazdı

Kral arkandayiz askerleriniz. Musleraci sampiyonluk modcu muptezelleri tasfiye edecegiz onderliginde :uiyy:

Ter Stegen daha gitmez iyisi mi sen bizlen bir sene daha devam et ha ne dersin

Geri
Üst Alt