İnan Kıraç: "Ünal Aysal'a yalvaracağım"

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray camiasının önemli isimlerinden İnan Kıraç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Telegol programına açıklamalarda bulunan Galatasaray camiasının önemli ismi, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Ünal Aysal'ın zor bir dönemde göreve geldiğini ve çok başarılı bir dönem geçirdiğini belirterek, "Türkiye'deki 3 büyükler arasındaki en az borcu olan Galatasaray" dedi.

Ünal Aysal'ın haksız eleştirilere maruz kaldığını savunan Kıraç, "Galatasaray'a yazık oldu ve Galatasaraylılar Galatasaray'a yazık etti. Ünal'ı kırdık. Ünal daha çok çalışacaktı. Galatasaray kendi yapısı içinde Ünal'ı kırdı. Muhalefette konuşan insanlar, hep bozuk plak gibi aynı şeyleri söylüyorlar" diye konuştu.

Başkan olmasının mümkün olmadığını söyleyen İnan Kıraç, "Yaşım oldu 78, yoruldum. Galatasaray'a başkan olmam mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal'ın bırakma kararına çok üzüldüğünü ifade eden Kıraç, "Anladığım kadarıyla Ünal Aysal çok kırgın. Şu devirde bırakma kararı vermesine çok üzüldüm. İstanbul'a döner dönmez Ünal Aysal'a yalvaracağım. Gideceğim ayağına yalvaracağım" diye konuştu.

Radyospor

Hadi inşallah. Ama kararından dönmez.

Ünal Aysal tek basına yetmez, cok kalite yöneticiler ile gelmeli.

Ali Dürüst
Albayrak
Haldun Üstünel
Adnan Öztürk

bunların hepsi yönetimde olmalı. sonrasında kaliteli bir futbol ekibi kurulmalı ve bize kalite oyuncular bulmalılar.

son olarak prandelli'nin yanına kaliteli bir yerli yardımcı getirilmeli.

Ünal Aysal tek basına yetmez, cok kalite yöneticiler ile gelmeli.

Ali Dürüst
Albayrak
Haldun Üstünel
Adnan Öztürk

bunların hepsi yönetimde olmalı. sonrasında kaliteli bir futbol ekibi kurulmalı ve bize kalite oyuncular bulmalılar.

son olarak prandelli'nin yanına kaliteli bir yerli yardımcı getirilmeli.

Yönetime bu tür adamların gelmesine katılıyorum kesinlikle sebebi ise yönetime başkan olarak gelen kişinin yanındaki adamlarda güçlü olmalı ve yeri geldimi yönetimi eleştirmeli Ali Dürüst bunu güzel yapıyordu Adnan Öztürk bazen haddini aşıyordu Haldun Üstünel ise transferlerde sessiz sedasız gidip bitirip geliyordu Albayrak için zaten söylenicek kelime yok adam Galatasaray manyağı ama Albayrak'ın sevmediğin tek yönü herkese inanıyor yani kim ne derse desin onun sözü ile yola çıkıyor saf bir adam saf derken temiz kalpli anlamında yoksa diğer saflık olsa iş adamı olamazdı Albayrak herkese inanmaktan vazgeçmeli yada 2 tarafıda dinlemeden çıkış yapmamalı yönetimde olacaksa yönetimde iken çok yaşandı bu durum.

Once su hayriyi kulupten ihrac edin.

ihrac etsen de disaridan elestirmeye devam eder. tamam eyvallah muhalefet yapiyor, yönetimi denetliyor falan ama bir de piyasadaki gercekler var yani. sonucta türkiye'de bütün kulüpler borc batagi icerisinde... ünal aysal da borctan kurtarmak icin elinden geleni yapiyor. tüm bilgi ve birikimlerini kullaniyor.

bence bu adamlari (kozar, helvaci, öztürk) kulüp icerisinden birileri uyarmali ama kimse bunu yapmak istemiyor. ancak kulübe zarar veriyorlar sürekli basina röportaj verip ve yönetimi elestirerek. bizim "düsmanlarimizin" ekmegine bu sekilde yag sürüyorlar.

neden adam gibi destek olmadiniz ozaman aysala demezlermi? simdi aysal ben aday degilim diyince mi akliniz basiniza geldi

Muhalefete kızılmaz, muhalefetten istişare alınılır.

Sen yalvarmayi bosverde olmeye niyetin yokmu yaa ? Her takimda veya yonetimde problem ciktiginda sen hortluyorsun, disaridan takima faydandan cok zarar veriyorsun gibi bi izlenim verdin bana...

NOT: Tovbe hasa, lafin gelisi tabi...

Son düzenleme:
ne zaman bunun gibi ihtiyarlardan kurtulursak o zaman düzlüge cikariz. onca paraniz var benim verdigim katkiyi veremiyrsunuz kulübe.

Faruk Süren'den 2001'de yaptıklarından dolayı affedip başkan olması için yalvarsan daha iyi olabilir çünkü Ünal Aysal bu kadar sözden sonra dönmez gibi.

Geri
Üst Alt