İnanalım!

İsmail Adıyaman

Tecrübeli Üye
Dün de maçtan öncede söylemiştim yine söylüyorum süper kupanın prestijin ötesinde bir anlamı yoktu.

Bir nevi resmi bir hazırlık maçı oynadık eksiklerimizi gördük sezon öncesi.

Buradaki çoğu kişi dün ki maçın ve sonucun etkisi ile takımı asıyor resmen,yok o gitsin bu gitsin şu şu kesilsin takımdan vs.

Bu işler o kadar kolay değil ve çok radikal kararlar almayı gerektirecek bir durum da söz konusu değil.

Geçen sezon lige emirates ve süper kupayı alarak başladık da ne oldu sonuç ortada.

3 sezon önce lige 2-0 lık ibb yenilgisi ile başladık yokları oynadık o maçta sezon sonu ne oldu sonuç yine ortada.

Yani diyeceğim şu ki çok fazla karamsar olmaya gerek yok henüz daha lig bile başlamadı.

Gönül isterki çok iyi bir sağbek bir solbek bir kanat ve bir de forvet transferi yapılsın ama hem sürenin çok azalmış olması hem ffp hem de yabancı sınırlaması buna engel.

O yüzden bu seneyi 3 aşağı 5 yukarı bu oyuncu grubu ile götüreceğiz destek olmak lazım.

Mevcut kadro potansiyelini yansıttığı vakit bana göre ligin tartışmasız en iyi kadrosu.

Selçuk-melo-sneijder üçlüsünün potansiyellerini sahaya yansıtmaları şampiyonluk için yeterde artar bile.

Begenmediginiz Burak bu ligin en golcü oyuncusu formda olursa bu takımın gol yükünü yine taşıyacaktır.

Sabır gösterilmesi ve inanılması durumun da olcan ve bruma çok şey katacaktır bu takıma.

Savunma anlamında zaten ciddi bir problem gözükmüyor,hangi 4 lü savunma hattı oynarsa oynasın çok sıkıntı yaşamayız.

kale için zaten söze gerek bile yok.

Yani özetle diyeceğim şu ki başka Galatasaray yok,takıma hocaya inanalım destekleyelim ve daha sezon başlamadan karamsar düşünceler ile dolu olmayalım.

Galatasaraya inanalım!!!

Selçuk-melo-sneijder üçlüsünün potansiyellerini sahaya yansıtmaları şampiyonluk için yeterde artar bile.

Begenmediginiz Burak bu ligin en golcü oyuncusu formda olursa bu takımın gol yükünü yine taşıyacaktır.

Burayı okumaz olsaydım keşke...

Dislike butonu olsaydı ona basardım.

Ancak avatarındaki arkadaş ve kankası kovulursa neden olmasın o zaman inanırım ben...

Forvet yok,sag bek yok,sol bek yok,orta saha yok.Nesine inanacagim bu takimin

İnanma dostuna, saman doldurur postuna.

Acıma yetime, döner koyar.. neyse onun konuyla alakası yok :)

Renktaş öncelikle eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş evet dün hepimiz çok üzüldük sinirlendik evet sahadaki oyun ümit vermiyor ama ilk maçtan asıp kesmenin Galatasaray'a faydası yok bütün sezon böyle gidecek hali yok illaki toparlanacaklar

Sol bek,sağ bek,ortasaha ve gole yakın gezici bir oyuncu lazım öncelikle.Sonra birde prandellinin yanına Türk hoca lazım.O zaman belki inanırım.

TS ve GS camiaları beraber hareket etmedikçe hükumet ve sistem arkasında olan şikeci fb camiası istediği gibi at koşturmaya devam edecektir..

trabzon tayfası (olcan hariç) ve yeteneksiz türk yerlileri gitmediği sürece şampiyon felan olamayız

bir beşiktaşın yerlilerinin oynadığı tempoya bak bide bizimkine

hele selcuk bana kalp krizi geçirtiyor ekran başında

Geçen yol da fener kupa macinda çok kötüydü tipki bizim dünkü halimiz gibi bunun dişinda umutlu olmak için sebep goremiyorum.. İnşallah silkinip toparlaniriz ama işimiz cidden zor..

Burada galatasarayın oyuncularına saygı duymayıp sadece kovulmasını isteyen taraftarın bende defolup gitmesini istesem. Bir daha çeneleri açılmasada iğrenç ve rezil konuşmalarını duymasam. hatta ettikleri beddualar onlara dönsede onlardan kurtulsak nasıl olur. yok ya ben bu forumdaki rezil ortamdan bıktım. hadi git diyeceksiniz ama bence siz gidin nefret söylemlerinizi alarak defolun yok olun.

Geri
Üst Alt