inci sözlük

Cevap: inci sözlük

inci sözlük ikiye ayrılır 14-17 arasındaki ergenler ve 18 yaş üstüler..ilk gruptakilerin davranışlarını tüm sözlüğe mal edenler,sözlüğü kötülemek için fırsat kollayanlardır..7 aydır giriyorum,yazıyorum ve hala çoğuna gülüyorum..ama hepsine gülmüyorum..yani bu seviyorum sevmiyorum meselesi arasında bir olay..anlayanlara

Gençlerin içindeki herşeyi rahatça dışa vurma yeri.Ama tabi gün geçtikçe yazar yaşı çok düştü.Seviye zaten yerlerdeydi ama şimdi işe başka boyuta taşındı.Sırf laf olsun diye bayanlara sözlü sataşıyolar.Cevahir alışveriş merkezindeki ynetici dava açmış nitekim bunu yapan dangalaklara.Kamera kayıtlarından bulmuşlar bu 2 ergeni.Çok iyi olmuş.Bazı şeylerin sınırı var.Hadi sözlükte küfür edersin,anketlere saldırırsın,facebookta millete saldırırsın ama reelde saldırmak nedir.Böyle giderse kapanır zaten

ilköğretim tayfası nedeniyle diğer sözlüklerle kıyaslanamayacak derecede çirkin bir sözlüktür.

bu kez güldürmedi.

Doğru söylüyorsun da Murat Bardakçı'yı savunman ayrı bir olay. Hayatımda o herif kadar andaval az gördüm.

Murat Bardakçı'ya andaval diyebilmen için en az onun kadar tarih bilgisine sahip olman gerekir.

Ne konuştuğumuzun, kime ne söylediğimizin farkında olalım lütfen.

Yaratıcının beyin eksikliği ile yarattığı insanlar grubu.

İlk zamanları buradaki samimi ortam çok iyidi.İlk beş ayı falan bahsediyorum.Sonra liseli tabir ettiğimiz şu videodaki oluşan asosyal ergenler bastı. Moderasyona da veletleri doldurdular.Sorna yukarıda gördüğünüz tiplere sahip çıktılar. Böyle olmamalıydı.

[video=youtube;NESJk7WH3M0]https://www.youtube.com/watch?v=NESJk7WH3M0[/video]

Bu nasıl bir hayvanlıktır ya ? Makara geçeceğiz, eğleneceğiz diye suyunu çıkarıyorlar resmen. Ne yani bu oraya gelip "caps var mı ?" deyip, salakça bağırıp eğlendiklerini felan mı zannediyor bunlar ?

Orda kızlara sevişelimmi diyen öküz bir herif var.Tipi falan tam belli olmuyor.O elemanı ibreti alem olsun diye dövmek lazım.

Bu nasıl bir hayvanlıktır ya ? Makara geçeceğiz, eğleneceğiz diye suyunu çıkarıyorlar resmen. Ne yani bu oraya gelip "caps var mı ?" deyip, salakça bağırıp eğlendiklerini felan mı zannediyor bunlar ?

Toplum olarak bazı şeyleri tadında bırakmıyoruz zaten.Ama merak etmeyin.Bu dangalakların hepsini tek tek tespit etmişler.Yönetici dava açmış bu mallara

Sonunun buraya varacağı belli olan anarşizmi tamamen yanlış anlamış insanlardan oluşan yapı.

An itibariyle Star TV forum sitesine saldırı düzenlemiş sözlük.

not: açmayın dedeler! :D

Geri
Üst Alt