Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunun ana hikayesi 12 saat sürüyor.Oyun alemine bir süredir uzak kaldım.Bu oyunla ilgili genel kanı nedir ? Ya da senin görüşün ne onlarca saat harcamaya değecek bir yapım mı ?
Teşekkür ederim yanıtın için sanırım bu oyunu bir süre daha bekleyip takip etmemiz gerekecek.Oyunun ana hikayesi 12 saat sürüyor.
İstediği sistem gereksinimleriyle şu an herkese kafayı yedirtmiş durumda. GamePass sistemine dahil olduğu için orada denenir ama muhtemelen ciddi optimizasyon sorunlarıyla çıkacak
Pc sahipleriOyunun ana hikayesi 12 saat sürüyor.
İstediği sistem gereksinimleriyle şu an herkese kafayı yedirtmiş durumda. GamePass sistemine dahil olduğu için orada denenir ama muhtemelen ciddi optimizasyon sorunlarıyla çıkacak
Kesinlikle katılmıyorum özellikle de CP için. CP2077 third person olsaydı o atmosferi, o dikey oynanışı mahvederdi. Oyunun tüm oynanış ve dünya tasarımı first person için yaratılmış resmen. CP için en doğru karardı muhtemelen first person olması. Şu oyunları 3rdP hayal ettiğinde bile animasyonlar sırıtmaya başlıyor, oynanış kalitesi düşüyor ki bunu çok başarılı modlarla deneyip görebiliyorsun zaten. Kaldı ki geliştiriciler için birinci şahıs her zaman daha zordur, çok fazla etken giriyor, çok daha fazla hesaplama giriyor işin içine.first person her zaman côptür ve görüldügü yerde yerin dibine sokulmalidir
cyberpunki da iki gömlek asagi cekmisti tps olmamasi
bu da öyle olacak
oynamayin oynattirmayin

@Şevki Kara Performans fena görünmüyor
id Tech ile optimizasyonda patlamak büyük başarı olurdu, umarım çıkışında da bu performansları görebiliriz.
Benim pc açar ama söyle bir durum olabilir.
Bu arada oyunda koruma yok, ön yükleme açıldığı gibi Jack Sparrow'un kucağında gezmeye başladı.Hediye edecek arkadaşlara hesap ismini paslarım.
Oyunun ana hikayesi 12 saat sürüyor.
Testler paylaşılmaya başlandı, optimizasyon konusunda oyun bayağı iyi maşallahkomentlerde optimizasyon kusursuz falan yazmışlar
yalnız recommended 12700K nedir harbi
uzaya modül mü gönderiyoruz