Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Unanimous approval for integrity resolution - UEFA.org

• eğitim ve koruma / önlenmesi için tutarlı bir planı olan kendi iç futbol ailesini eğitmek

• kendi yönetmeliklerini (asgari standartlar / zamanaşımı kaldırmak) uyumlu

• raporlama sistemleri / prosedürleri uygulamak

işbirliği • Yerli kolluk kuvvetleri ile

• şike dahil her kişi için güçlü yaptırımlar uygulamak

"Biz UEFA'nın üye dernekler UEFA ile kendilerini hizada olmasını talep ediyoruz - ve bizim tam destek var - bizim spor ruhu için gerçek bir tehdit olduğunu, bu felaketle, mücadele için," UEFA Başkanı Michel Platini, dedi.

Bir düzenleyici bir bakış açısıyla, UEFA geçtiğimiz günlerde şike riskini mücadele konusundaki disiplin yönetmeliği tadil etmiş, böylece şike, rüşvet ve / veya yolsuzluk herhangi bir zaman aşımına tabi değildir. Ayrıca, bu düzenlemeler, bu tehdide karşı sıfır tolerans yaklaşımının bir parçası olarak sıkı yaptırımlar uygulamak imkanı UEFA sağlar. Bu aynı zamanda Avrupa genelinde polis güçleri ile işbirliği UEFA'nın politikası hizalanır.

UEFA Trabzon'a kupanın verilmesine karışmayacağını açıklamış.

Ben inanmıyorum böyle bir açıklama yaptığına.

Platini açıklamış ceza felan gelmeyecekmis son dakika geçiyor milliyette

Bu yavşaklara ceza verilmeyecek olsa maa zamanında niçin UEFA ile bir defaya mahsus puan silinmesi yönünde anlaşıldı.Puan silinmesi ile bile en çok zararın kendisine gelecek olmasını anlayan çakallar yarım puanımızın silinmesine bile tahammülümüz yok deyip olayı zamana yaydırdılar.İnancım şuki bunlara çok pis çakacakalar.

ama şunu kesin biliyorumki uefa bu konuyu kapattık bitti tff de ceza vermiyorsa yapacak bişeyimiz yok derse başta yunanistan ve italya olmak üzere ayaklanırlar onlar salakmıydıda şikeden takımları küme düşürdüler ayrıca zaman aşımını durduk yeremi kaldırdı uefa bence bu iş daha bitmedi

medya köpekliğe başladı yine.havlasınlar.kim kimi havlattırıyo görecekler çok yakında..

bizim basına göre uefa bugun sadece büyük fenerbahceyi sevindirmek için,hakkını teslim etmek için toplanmış.

başlasınlar bakalım herkes bıraksa bu işin peşini trabzon bırakmayacaktır azize suçlu olduğu halde ahime ,isviçre mahkemesine gidiyorsa trabzonun durması hata

ben çok sıkıldım abi.forumdakilere şike mevzusuyla ilgili laf yetiştirmekten ya da bu çıkan yalan haberlere yorum yapmaktan.bi de bunlara inananlar var.

trabzonspor 1 hafta sonra uefaya gidip sen suçlu buldun cas suçlu buldu 16acm suçlu buldu yargıtay suçlu buldu tff şike var ama sahaya yansımadı dedi benim hakkımı kim koruyacak dese uefa ne cevap vercek veya isviçre mahkemelerine gitse elindeki kararları ve yargıtay sonucunu gösterse hakkını alamazmı bence bal gibi alır

ben çok sıkıldım abi.forumdakilere şike mevzusuyla ilgili laf yetiştirmekten ya da bu çıkan yalan haberlere yorum yapmaktan.bi de bunlara inananlar var.

haklısın bizim miletimizde uefa ne derse o algısı var evet uefa büyük bir kurum ama trabzonun hakkını araması için tek yol uefa değilki eğer 5 ayrı kurumun 4 de haklılığını ıspatlamışsa insan hakalrı mahkemsine bile gidip hakını alır

bence uefanın davayı kapatıp kapatmaması önemli değil trabzon kapatmadğı sürece bu iş bitmez

trabzonspor 1 hafta sonra uefaya gidip sen suçlu buldun cas suçlu buldu 16acm suçlu buldu yargıtay suçlu buldu tff şike var ama sahaya yansımadı dedi benim hakkımı kim koruyacak dese uefa ne cevap vercek veya isviçre mahkemelerine gitse elindeki kararları ve yargıtay sonucunu gösterse hakkını alamazmı bence bal gibi alır

adamlarda sunu sormazmi, sizde Basbakan yokmu? siz hakliysaniz niye Basbakaniniz durumu duzetmiyor :)

ve son olarak sunu anlamiyorum, bugunki yalan haberde su yaziliyor; biz fb cezayi zaten verdik diyor uefa, baska ceza yok

otoban cocuklari bu laftan kendilerini temiz diye ilan ettiler, o satirda cezalarini verdik diyor ama orali olmuyorlar.. sonucta yillardir bu ulke bu o.c alistidi boyle olmalrina.. alsin g.. soksun turk ligini..

ceza almazlarsa ve aziz yildirim bu futbolun patrounu olacaksa, GS ligden cekilmezse bi daha nah forma alirim, nah desteklerim.. cunku bizde bu oyunun bir parcasi oluyoruz, kopekler sevinsin diye biz yem olmayiz!

muhendislerin-beyinsiz-oldugu-gercegi_549045.jpg

104xj.jpg

Geri
Üst Alt