Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Pratikte evet de ya teoride ?

Fenerbahçe bu ligde mücadele etmemeliydi,bir nevi Türk futbolunun geleceği yapılanlar ile karanlık bir tünele sokuldu. En basitinden Trabzon güçsüzleştirildi,TFF değiştirildi,kurallar Fenerbahçe'nin istediği düzeye getirildi vb...

Galatasaray'ın kötü olması Fenerbahçe'yi haklı duruma getirmez. Biz takımımızı zaten eleştiriyoruz fakat öldürmeyen devrimin de güçlendirdiğini biliyoruz.

reis adam hak diyor.

Burda oynamalarina bile hakları yok esasen. çıkmış hakkımızla şampiyon oluruz diyorlar.

Yav he he diyesim var.

reis adam hak diyor.

Burda oynamalarina bile hakları yok esasen. çıkmış hakkımızla şampiyon oluruz diyorlar.

Yav he he diyesim var.

Ben de onu dedim bir nevi ;) Bir kazanılmış hak vardır bir de verilmiş... Fenerbahçe bu hakkı(!) nasıl elde etmiştir çok çok iyi biliyoruz biz...Hakkı yenen takımların olduğu bir ligde hangi haktan bahsedilecek ?

Sike yapildigini hepimiz fenerli arkadaslarimizda dahil biliyoruz degil mi.Sadece burda su konu uzerinde duruluyor sahaya yansidi mi? Bunu ne derseniz diyin bilemezsiniz.Bulent Uygunun sahaya yenilmeye odakli taktikle cikip cikmadigini nerden biliyoruz ? Emenike olayini gozumuzun onune getirelim.Bilerek oynamadi kendileri dogrumudur ? Inanmayan takim arkadasinin soylediklerini dinleyebilir o roportaj kilit noktalardan biri.Peki Ibrahim Akin sike yapmadiysa o telefon gorusmeleri nedir ?Senol gunesin lig bitimindeki basin toplantisindaki emenike ve sezer icin soylediklerinin aynen gerceklesmesi nedir peki?Korcanin hayatinin en kotu kalecilik deneyimini yasamasi? (Nerdeyse soyunma odasindan vurdugunuz bile gol oldu)Semih senturk az mamalansalar derken neyi kastediyor?aziz yildirim niye mahkemede surekli galatasarayi konustu?Ben sike yaptiysam fenerbahce icin yaptim ne demek ?niye 5 kurum suclu buldu onlar futbolu mu bilmiyorlar?Her mac oncesi neden fenerbahceliler sike surecinde adi gecenlerle beraber?Hani mahkemeye,adalete guveniniz sonsuzdu ?

Arkadaşlar ben Fenerbahçeliyim, Seviyeli konusmak isterim sizlerle..

Daha UEFA dan ceza alacagımızı sanmıyorum daha ne verecekler Allah aşkına

Şu an fenerbahce avrupadan 2 yıllık menle yırttı diyelim.İtalyan yunanistan takımları demicekmi biz yaptık küme düştük onlar neden düşmedi diye.

Uefanın en çok önem verdiği konu şike ırkçılığı kaldırmak.O zaman bizde yapalım fenerbahcenin rakiplerine teşvik geri kalan oynayacağım 7 macı kazanalım şampiyon olalım nasıl olsa en fazla 2 yıl men cezası veriliyor yakalanmasakta şampiyon olmuş oluruz yakalanırsak pekte zararlı cıkmayız.

Uefa şikeyi kaldırmak istıyor geçmişi bıraktım gelecekte takımlar şike yapar küme düşmemek için feneri örnek gösterir onlar düşmedi diye.

Fenerin şike yaptığı maclar onaylandı küme düşmemek için hiç bi neden yok tek macda da şike yapılmamış.Kurallarda tek macı bırak teşvik verildiği takdir dahi cezası küme düşmek araştırabilirsin.

Bence sezon basindan beri biliyorlardi Fenerin er ya da gec düsürülecegini. Feneri bu sezon bu kadar acayip bir sekilde kollamalarinin baska bir aciklamasi olamaz.

Bence düsünceleri söyle: Secimlerden sonra yapalim ki yaptirimi, Fenerli bascalan oy kaybetmesin mart taki secimlerde. Feneri sampiyon yapalim bunlarin gerzek taraftari bir türlü kendini avutsun bu sayede. Yani bir türlü elinden oyuncagi alinan ve bunun yüzünden aglayan cocuga seker ya da dondurma vermek gibi birsey. Bu benim düsüncem.

Şu an fenerbahce avrupadan 2 yıllık menle yırttı diyelim.İtalyan yunanistan takımları demicekmi biz yaptık küme düştük onlar neden düşmedi diye.

Uefanın en çok önem verdiği konu şike ırkçılığı kaldırmak.O zaman bizde yapalım fenerbahcenin rakiplerine teşvik geri kalan oynayacağım 7 macı kazanalım şampiyon olalım nasıl olsa en fazla 2 yıl men cezası veriliyor yakalanmasakta şampiyon olmuş oluruz yakalanırsak pekte zararlı cıkmayız.

Uefa şikeyi kaldırmak istıyor geçmişi bıraktım gelecekte takımlar şike yapar küme düşmemek için feneri örnek gösterir onlar düşmedi diye.

Fenerin şike yaptığı maclar onaylandı küme düşmemek için hiç bi neden yok tek macda da şike yapılmamış.Kurallarda tek macı bırak teşvik verildiği takdir dahi cezası küme düşmek araştırabilirsin.

Bu durumu dünkü kongreyle ortadan kaldırdılar...Artık federasyonlar bizim TFF'nin yolunu izleyemeyecek,şike cezası her ülkede aynı olacak..

Yani bu iş ya fb'nin yanına kar kalacak bu tarihten itibaren geleceğe dönük olacak ya da ceza verildiğine bakılmaksızın TFF'ye yeni kurallar çerçevesinde baskı yapılıp hakettikleri yerel ceza çektirtilecek...

Top aslında federasyonda gibi görünse de UEFA'da..Bekleyip görelim,özellikle yazın ne olacağı az çok belli olur.

hah işte şöyle şike yaptığınızı kabul et.. sadece sadece bu sene hakkınızla şampiyon oluyorsunuz.. zaten başarılı olduğunuz buraya geldin üye oldun.. siz 2 senedir ezikleri yaşarken, biz yine burda fener düşecek dedik.. siz kim? juventus kim? biz hesabını sormasak bile juventus hesabını sorar uefadan? adamlar sadece 1-2 maçta delilsiz ispatsız kanıyla küme düşüp -20 puanla başladı.. sizlerin 2.lige düşüp -20 ile başlamız lazım eldeki bilgilerle..

18 sampıyonlugumuzda temız dostum..

'5 milyon Fenerbahçeli buna inanıyoruz.. kimsede bu fıkrım ızı degıstıremez

İnşallah bu yılda 19 olur

18 yetmez antuda bahsi geçen çalınan şampiyonluklarınız da var sizin, Malatya, Denizli filan..

Tapatalk

Burda konusuyoruz vs vs

Zaman kim haklı kım haksız gosterır ınsallah..

18 yetmez antuda bahsi geçen çalınan şampiyonluklarınız da var sizin, Malatya, Denizli filan..

Tapatalk

bende Antu uyesıyım.. Denizli 16dakika uzaması vs. Bunlarda Türk futboluna yakısmayan seylerdı

Bursanın sampıyon oldugu sezon Bursayla mac yapan takımlar vs

Derine indikçe daha acı seyler cıkar ortaya

Yerel İstanbul şampiyonluklarıyla 30 olması lazım şampiyonluklarınızın sayısı..Ayrıca taraftar sayınız da 50 milyon falan yanlış yazmışın rakamları.Fenerbahçe dünyanın en büyük kulübü yani (!) ;)

Yerel İstanbul şampiyonluklarıyla 30 olması lazım şampiyonluklarınızın sayısı..Ayrıca taraftar sayınız da 50 milyon falan yanlış yazmışın rakamları.Fenerbahçe dünyanın en büyük kulübü yani (!) ;)

Hani bi beste vardi ya o geliyo aklima :)

Nufus sayimi yapilsin

Gercek ortaya ciksin

25 milyon fenerli

O an ortaya ciksin

Nufus sayimi yapildi

Gercek ortaya cikti

5 milyon fenerli var

Onlarda i..e cikti :)

bende Antu uyesıyım.. Denizli 16dakika uzaması vs. Bunlarda Türk futboluna yakısmayan seylerdı

Oralarda sıkıntı var ama sizin özellikle 2001 ve 2011 şampiyonluklarınız temiz öyle mi :eek:

Tapatalk

Fenerbahce Tribunlerinin zaten basbakana karsı tutumunu biliyorsunuz

Bende tribunlerden olduguma göre siyasi gorusumu anlamıssınızdır

Ben burda kibar konusuyorum saygılı oluyorum anten falan diyorsun arkadas bu ulkede rakıp takım sohbet edemeyecekmi ya

yaş olarakta kucuksun halbukı

Ondanmı gs başkanı ünal aysal ne zaman rte'den randevu istese doluyum diyor.Gsnin projelerinin gercekleştirememe nedenlerinde biride rtedir.

Fenere gelince herzaman boş daha düne kadar tayyip saracoğluna gelince alkışlıyodunuz.Şike olaylarından sonra tayyip suclu oldu sizin aziz masum tayyip erdoğanın sizi kolladığı kadar kimse kollamadı.Yıldırım demirörende onun kuklası.Ünal aysal ile rtenin çekilmiş fotoğrafı varmı bize gelince her zaman dolu .

https://www.google.com.tr/search?q=...f9ywOmh4LwDA&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1440&bih=793

Fenerbahcenin devletten alınan yardımları biliyormusun siz sadece bildiğiniz ttarenayı devlet yaptı iyice bi araştır bakalım gs ne kadar zarar etmiş ali sami yen arazisini, verdi onun karsılığında ttarenanın değeri 160 milyon euro ali samiyen arazisinin değeri 180 milyon euro.

Fenerbahceye yapılan devlet yardımlarına bi göz at sevmediğiniz devlet size ne kadar yardım etmiş

İşte Fenerbahçe'ye yapılan devlet yardımları - Hürriyet Futbol

Temiz olmayan kim bilir kaç şampiyonluğunuz vardır.

O son şampiyonluk temiz olmadığını hepiniz de biliyorsunuz ve bu sene zaten bir üst lig'e çıkma çabasında olmalıydınız.

Ha sezon'a bir hafta kala ceza alırsanız niye ceza aldık diye ağlamayın bari.

Sizin ne olduğunuzu bütün dünya biliyor zaten: şikebahçe, match fixer

Erkek gibi hata yaptık cezamizı çekmeye hazırız diyip temizlenip gelseydiniz herkesten daha suçsusuz ve radar bize tutuldu yerine o zaman bunlar bir hata yaptı ve cezasını çektiler diyecektik.

O kadar suçsuz olduğunuza inaniyorsaydınız niye çektiniz o namusunuz olan cas davasını o zaman?

Sırf bu pisliği halının altına süpürsün diye getirdikleri tüpçü kansızı nasıl bir kılıf bulmuştu hatırlayalım.

Çok şükür şike sahaya yansımamış.

Daha ne konuşuyorsunuz yahu !!

BERkay & eKİN & Berkin

İlk mesajımızı yazalım bakalım hayırlısıyla.

Öncelikle; forumun yaş ortalamasını çok merak ediyorum. Hakaret etmeden yazı yazma kabiliyetine sahip çok az adam var gördüğüm kadarıyla.

Ağzını açan Fenerbahçe'ye, Fenerbahçeli'ye hakaret ediyor, küfrediyor. Kendinizi küfürsüz ifade etmekten aciz misiniz?

Alıntı yaptığım mesaja gelince... Başkan bu konuşmayı, başbakanın "kişilerle kurumları ayıralım, cezayı kişilere verelim" söylemi üzerine yapıyor!

Şike yaptım demiyor, yapmışsam kendim için mi yaptım diyor! Şike yaptığıma inanıyorsanız kişisel çıkarım için değil, Fenerbahçe'nin çıkarı için yapmışımdır; bana ceza verip kuruma vermemek saçmalıktan başka bişey değil diyor! Bunu anlamak için çok da zorlamaya gerek yok.

:)ne güzel söylemişsin kişiler kurumlar ayrılsın denildiğinde bile sizin azize ne dedi ben ceza alırsam fenerbahçede alıcak ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım dedi peki bercelona ve bayernmunih başkanları ne yaptı istifa etti peki neden? ikiside dediki, kulübümüzün adı mahkeme salonlarında geçmesin bizler istifa ediyoruz bizi yargılayın dedi işte sizde zihniyet böyle adam fenerbahçeyi kendine kalkan yaptı ve sizde buna izin verdiniz bizim için sorun yok bencede ceza alıcaksa kulüpte başkanda ceza almalı size müstehak

Haklisin Denizli tam bir facia idi, maçi tam 16 dakika uzattilar siz gol atana kadar, hani sezon basi bilmem kça maçi 90 + fener gol atana kadar taktigi ile , ama buna ragmen eze eze sampiyon olduk.

Bursa olayinda aglamayin yine trabzonu kendiniz yenemediniz.

Ayrica kadronuzun bombok oldugu seneler bile bir sekilde hep ilk ikiye girip sampiyonluga oynamaniz hiçmi garibinize gitmiyor yahu?

2011 sikeli yil avruadan iki yil men aldiniz AMA kupa hala elinizde + kume dusme cezasi daha verilmedi yani anlayacagin avrupa kendine has ceza verdi, daha bunun yoresel olarak cezasi var. Bu sadece size uygulanan bir sey degil, dunyada boyle, dunku YENI MADDELER ile bu saglam bir zemine oturtuldu, yani bir standart getirildi. Normal sartlerde bu sezon kumeyi boylamaniz lazim, bakalim eger uefa'ya para yedirmemisseniz boylarsiniz.

Geri
Üst Alt