Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

bu yıl bızı tff mi sampıyon yaptı :)

yoksa sizin deplasmanda galıbıyet alamamanızmı ?

Hacı bir şey soracağım. Sen de antuya üyeymişsin. Galatasaray yazamayıp liseliler gibi 6s, igs yazmak senin gibi 27 yaşındaki insanın zoruna gitmiyor mu bu ne böyle demiyor musun? Ben yazmıyorum deme Gs yazanı taşlıyorsunuz bir kaç tane Galatasaraylı olduğunu söyleyen üyeler vardı onlar da saçma sapan yazıyor diye muhtemelen aranızda olmalarına izin veriyorsunuz. Mantıklı adam zaten gidip antuda yazmaz.

90+ fener atana kadarlar ve her puan kaybedince federasyona yuruyup aglayalimlar sizi sampiyon yapar bu sene. Cirkeflik içinize islemis, bu yolda hersey mubah diyen bir spor klubusunuz.

Ayrica akp doneminde, her seçimde bir sekilde Gs'nin gumburtuye gitmesi'de ayri bir konu : 3 Puan - Sandık varsa Cimbom yok!

bu sene kötünün iyisi sizsiniz. 2011 den bahsetmeyelim. orda herşey belli. ben o serdarin sowa girişinde bile hemen neler döndügünü anladim. azizcigim genelde tarlalari kaleci bölümüne sürüyordu:)

Hacı bir şey soracağım. Sen de antuya üyeymişsin. Galatasaray yazamayıp liseliler gibi 6s, igs yazmak senin gibi 27 yaşındaki insanın zoruna gitmiyor mu bu ne böyle demiyor musun? Ben yazmıyorum deme Gs yazanı taşlıyorsunuz bir kaç tane Galatasaraylı olduğunu söyleyen üyeler vardı onlar da saçma sapan yazıyor diye muhtemelen aranızda olmalarına izin veriyorsunuz. Mantıklı adam zaten gidip antuda yazmaz.

Peki burada kuş, fenevbahce, vs vs yazılmasına bu ne boyle dıyormusun ?

Peki burada kuş, fenevbahce, vs vs yazılmasına bu ne boyle dıyormusun ?

Fenev yok hatta ben moderatörken ceza sebebiydi 8taş yazmak falan. Kuş sizin simgeniz değil mi niye bozuluyorsunuz. Antuda bize aslan deseniz sesimizi çıkarmayız çünkü simgemizi seviyoruz, simgemizle gurur duyuyoruz.

haklısın tff içerde dışarda size yardım ederken bizim deplasmanlardaki kötü futbolumuzunda etkisi oldu ama puan farkı 4 ken rizede burağa verilmeyn pen altıyıda unutmamak lazım çünki 1 1 bitmişti maç ,ben yeri geldğinde kendi takımıda eleştiririm zaten cimbom cimbom gibi oynasa siz şampiyon olmazsınız bizimkiler musade ederse siz şampiyon olursunuz ama şu bir gerçekki bu senenin en çok kollanan takımı şikebahçeydi

Sizin gol atana kadar maçı uzatan hakemleriniz var:(

işin şakası bir yana

bu yılın kotusu biz oldugumuz ıcın sampıyonluk sanımız yuksek

hakem naparsa yapsın Kayseri gelip sizi tt arenada yenemezdi ama futbol oldu

bu yonden bakmak lazım.. Rize macı sizin ve diger maclarda burak umut neler kacırdı neler

[attachment=9053:indir.jpg]
Bu durumda o plana sizin kulübünüz de dahil, onu mu demeye çalışıyorsun? Rize'yi, Antalya'yı, Karabük'ü, Kayseri'yi yenemeyen sizsiniz. O maçları kazansanız plan filan demezdiniz değil mi?

İstersen tek tek macları izleyipte bakabilirsin nasıl şu anda 8 puan öne geçmişiniz.

16/09/2013 - Stad:
RTE Stadyumu - Hakem: Mustafa Kamil Abitoglu - Rakip: Kasimpasa

-Alves Malki'ye arkadan sert bir sekilde girdigi halde, hakem kartina basvurmuyor. Pozisyon tartismasiz kirmizi kart! Alper Babel'i ceza sahasi icerisinde cekip dusurdugu halde, MKA devam karari veriyor. Scarione ve Selcuk'un kostugu topta Selcuk'un pasi kisa dusuyor, Volkan kalesini terk ediyor, Volkan Scarione'yi cekip dusuruyor, ama hakem daha once Holmen'e faul yapildigini soyluyor ve Volkan'i kirmizi kartdan kurtariyor. (Holmen'e yapilan bir faul yok). Fenerbahce ilk golunu Caner ile frikikten buluyor. Hakemin faul ve Donk'a sari kart verdigi pozisyonun faul ile uzaktan yakindan alakasi yok. Emenike'nin kirmizi kartini es geciyor, Caner'in bu macta en az 2 sari kart gormesi gerekirken kartsiz tamamliyor. Fenerbahce'nin attigi 3. golde Webo faul yapiyor, ama hakem golu veriyor.

21/09/2013 - Stad: Sukru Saracoglu - Hakem: Yunus Yildirim - Rakip: Elazigspor

-Ceza sahasi icinde Egemen, Deniz'e tekme atiyor, Yunus Yildirim devam karari veriyor. Ilk gol oncesi verilmeyen bir faul var.

29/09/2013 - Stad: Ankara 19 Mayis - Hakem: Serkan Cinar - Rakip: Genclerbirligi

-J.Durmaz'in ortasinda, Egemen'in eliyle topa mudahale etmesine, hakem Serkan Cinar devam diyor. Ayni sekilde Fenerbahce'nin ilk golude net faul. Sow reklam panosunu tekmeliyor, Caner korner bayragini cikartiyor, iki pozisyonda da sari karti es geciyor.

25/10/2013 - Stad: Sukru Saraoclu - Hakem: Ilker Meral - Rakip: Gaziantepspor

02/11/2013 - Stad: Bursa Ataturk - Hakem: Huseyin Gokcek - Rakip: Bursaspor

20/10/2013 - Stad: Kadir Has - Hakem: Halis Ozkahya - Rakip: Erciyesspor

-Caner, Yasin'i tac cizgisi ustunde tekmeliyor, hakem Ozkahya direk kirmizi kart olan pozisyonda sari kart bile gostermiyor.(Caner'in sari karti oldugu icin).

30/11/2013 - Stad: Sukru Saracoglu - Hakem: Cuneyt Cakir - Rakip: Besiktas

-Caner Necip mucadelesinde, hakem Cuneyt Cakir Necip'e 2. sari karti cikariyor, faul bile olmayan pozisyonda.

07/12/2013 - Stad: Yeni Rize Sehir - Hakem: Yunus Yildirim - Rakip: Rizespor

-Egemen, rakibine tekme atiyor, cekiyor her seyi yapiyor, en az 5-6 sari karti es geciliyor ve maci kartsiz tamamliyor. Caner sari karti oldugu pozisyonda, topa eliyle mudahale ediyor ama hakem Yunus Yildirim ikinci sari karti gostermiyor.

27/01/2014 - Stad: Sukru Saracoglu - Hakem: Ali Palabiyik - Rakip: Konyaspor

-Djalma Volkan ile karsi karsiya kaldigi pozisyonda, Volkan rakibine ucarak giriyor, hem tekme atiyor, hemde pozisyon net kirmizi kart ama hakem kartina basvurup Volkan'i atmamak icin devam diyor. Ayni macta Alves Hasan Kabze'nin ayagina atlayip basiyor, ama hakem kartina bile basvurmuyor.

02/01/2014 - Stad: Eskisehir Ataturk - Hakem: M.Kamil Abitoglu - Rakip: Eskisehirspor (Hakem hatalarina ragmen kaybettiler.)

16/02/2014 - Stad: Sukru Saracoglu - Hakem: Firat Aydinus - Rakip: Kasimpasa

01/03/2014 - Stad: Sukru Saracoglu - Hakem: Cuneyt Cakir - Rakip: Genclerbirligi

AZİZ YILDIRIM’IN BELLEĞİNDEN
‘Taraftar’ hakemler - Milliyet Haber

Fenerin hakem hatasınla kaybettiği mac sivas var başka?

Fenerin verilmeyen kırmızılar verilmeyen cezalar verilse ilk 11 kuracak kadroyu cıkartamazdı.

Gsnin hakem hatalarınla kaybettiği maclara bak bide hakem hatasınla kazandığı macları araştır kac tane hakemle mac almısız.

Fener futbolcusundan tut yönetimene taraftarına kadar çirkef bide dersini 17 kulüb bize düşman neden sevilmiyosun bunu diğer kulublerde aramayın kendinizi bi sorgulayın neden bunlar bizi sevmiyor diye.Her kaybettiğiniz mac sonrası ağlamalar bütün çirkef topculardan kurulu takım aziz yıldırım söyleme gerek bile yok herkes ne b.k olduğu biliyor.

https://i.imgflip.com/31ppx.gif

Dropbox - caner.flv

https://i.imgflip.com/31pvt.gif

[attachment=9052:92391391985861517.jpg]

Bunları 2 dakika içinde buldum düşün bu sene için bi kapsamlı araştırsam neler cıkacak daha.

Yukarda verdiğim hakem hataların kazanılan macları tek tek izle gör bakalım nasıl puan farkı acılmış.

Emre belezoğlunu küfürü es geçilmesi taraftarın ebue drogbaya muz göstermesi ceza verilmemesi

[attachment=9053:indir.jpg]

Irkçılığın cezası stadın 8-10 mac kapatılması demektir.

Ekli dosyalar

• 63261801050_586221041453004_1679377617_n.webp
    63261801050_586221041453004_1679377617_n.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 94
  • 92391391985861517.webp
    92391391985861517.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 146
  • indir.webp
    indir.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 88
Fenev yok hatta ben moderatörken ceza sebebiydi 8taş yazmak falan. Kuş sizin simgeniz değil mi niye bozuluyorsunuz. Antuda bize aslan deseniz sesimizi çıkarmayız çünkü simgemizi seviyoruz, simgemizle gurur duyuyoruz.

farkettiysen burası sizin forum istediginizi deyin ama sen soledıgın ıcın bende onu soyledım. igs antuda ceza sebebı dıye bılıyorum

Uefa, Yargitay ve tabiki herkezin gordugu tapeler gercek bunu sende biliyorsun!

1 - Herkez FByi suclu bulurken , TFF niye Fbyi suclu bulmadi?

cvp: Bunu sende biliyorsun ama GS ezikligi var sizde bundan dolayi herturlu pisligi gormezden geliyorsunuz! neymis nerde emenikenin para saydigi goruntuler, tek basimizami yaptik falan cvp kimse yemez ancak kendiniz yutarsiniz bu sacmaliklari..

2- Bu yil evet bizim deplasmanlardaki performansimiz hic iyi degildi ama bu demek degildirki siz TFF ve MHK yardimiyla sampiyonluga yakinsiniz!

soru: hakem odasini basmak legalmi? avrupada yapsaydiniz boruyu sokarlardi size, zaten 3yil avrupa cezasi + su havai fisek yuzunden agzina etmedilermi?sonra ligden cekiliriz gibi zavallica argumanlar kim sarf etti? kendisi asker kacagi ve utanmadan Ataturkun arkasinda saklanan haysiyetsiz kim?

3- FB okadar kendinden emin ozaman niye basbakana yalvardi, sonra cas davasi cekildi ve sonra cemaat dedi baskaniniz sonra sustu.. bu bir tehtitdi yada yalvarma, yani bizi koruyun!

cvp: bugun fenerbahce MHK ve TFFden destek aliyorsa bunun tek nedeni paradir! bu ulkede zayif ve duygusal insan cok, bugun fb kume duserse 90% fbli bi daha futbol izlemez ve sponsorlar ile diger organizasyonlar para kaybi yasar..

4- herkez sike yapti diyor pislik baskaniniz ama kendilerine gelince ilk once sikeyi fb icin yaptim diyor, sonra yapmadik biz temiziz. cunku bu kivirmalar gun gectikce hep degisti, yok radara yakalandik ama sonra baktilar bir isik gorduler radar bize tutuldu dediler falan filan

5- Biz iki yil sampiyon olduk, sen TFF baskanin yuz ifadesini gordunmu? nasil kupayi aldik hic fark ettinmi, ve siz aglamayin diye play off kurduler

yani kisacasi erkek gibi cezanizi cekin, dunyanin sonu degil! bugun bak juventus dimdik ayakta, siz aziz yildirim gibi insanlara destek cikarak saygi kaybediyorsunuz.. bugun heryerde fbye kufur ve nefret var! hic dusundunmu niye? birazda sucu kendinizde arayin

bu arada boyle cvp vereceksen kendi forumuna defol git!! milleti provake etmeye calisma,

son olarak siz fbliler niye bukadar aptalsiniz?

Şike yok beyler dağılalim.

HAHAHAHAHAHAHAHJAHAHAJAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

farkettiysen burası sizin forum istediginizi deyin ama sen soledıgın ıcın bende onu soyledım. igs antuda ceza sebebı dıye bılıyorum

İgs yazmak değil Gs'yi düzgün yazmak ceza sebebi hemen çünkü Galatasaraylı damgası vuruyorsunuz. Şimdi gidip her sayfada 8 10 tane igs yazan bulur getiririm ama forumunuza girmek istemiyorum , beni rahatsız ediyor. Saçma geliyor yani ne işim var rakip forumda.Hele üye olup yazacağım haa gülerler adama .

Uefa, Yargitay ve tabiki herkezin gordugu tapeler gercek bunu sende biliyorsun!

1 - Herkez FByi suclu bulurken , TFF niye Fbyi suclu bulmadi?

cvp: Bunu sende biliyorsun ama GS ezikligi var sizde bundan dolayi herturlu pisligi gormezden geliyorsunuz! neymis nerde emenikenin para saydigi goruntuler, tek basimizami yaptik falan cvp kimse yemez ancak kendiniz yutarsiniz bu sacmaliklari..

2- Bu yil evet bizim deplasmanlardaki performansimiz hic iyi degildi ama bu demek degildirki siz TFF ve MHK yardimiyla sampiyonluga yakinsiniz!

soru: hakem odasini basmak legalmi? avrupada yapsaydiniz boruyu sokarlardi size, zaten 3yil avrupa cezasi + su havai fisek yuzunden agzina etmedilermi?sonra ligden cekiliriz gibi zavallica argumanlar kim sarf etti? kendisi asker kacagi ve utanmadan Ataturkun arkasinda saklanan haysiyetsiz kim?

3- FB okadar kendinden emin ozaman niye basbakana yalvardi, sonra cas davasi cekildi ve sonra cemaat dedi baskaniniz sonra sustu.. bu bir tehtitdi yada yalvarma, yani bizi koruyun!

cvp: bugun fenerbahce MHK ve TFFden destek aliyorsa bunun tek nedeni paradir! bu ulkede zayif ve duygusal insan cok, bugun fb kume duserse 90% fbli bi daha futbol izlemez ve sponsorlar ile diger organizasyonlar para kaybi yasar..

4- herkez sike yapti diyor pislik baskaniniz ama kendilerine gelince ilk once sikeyi fb icin yaptim diyor, sonra yapmadik biz temiziz. cunku bu kivirmalar gun gectikce hep degisti, yok radara yakalandik ama sonra baktilar bir isik gorduler radar bize tutuldu dediler falan filan

5- Biz iki yil sampiyon olduk, sen TFF baskanin yuz ifadesini gordunmu? nasil kupayi aldik hic fark ettinmi, ve siz aglamayin diye play off kurduler

yani kisacasi erkek gibi cezanizi cekin, dunyanin sonu degil! bugun bak juventus dimdik ayakta, siz aziz yildirim gibi insanlara destek cikarak saygi kaybediyorsunuz.. bugun heryerde fbye kufur ve nefret var! hic dusundunmu niye? birazda sucu kendinizde arayin

bu arada boyle cvp vereceksen kendi forumuna defol git!! milleti provake etmeye calisma,

son olarak siz fbliler niye bukadar aptalsiniz?

onalara kalırsa şikebaçenin büyüklüğünü çekemiyor kimse o yüzden herkes şikebahçeye karşı o kadar büyüklerki avrupa liglerine bile sığmadılar dışarı atıldılar düşün yani

İgs yazmak değil Gs'yi düzgün yazmak ceza sebebi hemen çünkü Galatasaraylı damgası vuruyorsunuz. Şimdi gidip her sayfada 8 10 tane igs yazan bulur getiririm ama forumunuza girmek istemiyorum , beni rahatsız ediyor. Saçma geliyor yani ne işim var rakip forumda.Hele üye olup yazacağım haa gülerler adama .

Gülmek iyidir :)

Şu an iyi gidiyolar bir anda ortaya çıktılar haliyle arkadaşlar 2012'den beri bu anı bekliyolar Galatasaray'ın yarıştan kopmasını bi rahat yüzü görmeyi beklediler haliyle bizim kendi elimizle verdiğimiz 1.liğin keyfini çıkartıyolar onlarda insan gülmek isterler tabi.

onalara kalırsa şikebaçenin büyüklüğünü çekemiyor kimse o yüzden herkes şikebahçeye karşı o kadar büyüklerki avrupa liglerine bile sığmadılar dışarı atıldılar düşün yani

yok kardesim adamlar nekadar pislik bir klup olduklarini biliyorlar ama gurur meselesi yapip gormemezlikten geliyorlar!

Asil beni sinirlendiren cok ileri gitmeleri, asker kacagi bir adam Ataturkun arkasinda saklaniyor, hal bolye olunca Ataturke kimse saygi duymaz, askerlik yapmis adamda sunu der vaybe asker kacagi bu ulkede cumhuriyet ve ulkeden bahsediyor ozaman biz ne oluyoruz!

Naber la şikeciler :happy::happy:

Geri
Üst Alt