Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

adam böyle bir açıklama yapmamış ama bir gazetecinin sorusu üzerine fb davasının kapandığını ve bir başka soruyada hacıosmanoğlunun fenerin kesin ceza alacağı hakkındaki açıklamasına "hacıosmanoğlu uefa disiplin kurulunun değil trabzonsporun başkanı" demiş az önce cnn türk enre tilevin sunduğu spor haberinde çıktı..

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

ibrahim akının herşeyi kabul et yoksa bidaha gün yüzü göremezsin diye baskı yapan savcı hakkında suç duyurusunda bulunduğundan haberiniz yok mu ?

yoksa görmezden gelmek işinizie mi geliyor.

yada savcı neden böyle bişey yaptı hiç düşünme gereği duydunuz mu ?

siz insan olsanız çalıntı şampiyonlukla hava atmazsınız trabzon kupa diyince dalga geçersiniz (kupa kupa ne kupaymış arkadaş dersiniz ) cimboma 4.yıldızı taktırmamak için maç satın alır şampiyon olursunuz bide çıkıp azizeyi savunursunuz aziz sizin gibi şikecilere az bile yapıyor tüm dünyada adınız şikebahçe olarak anılıyor günahların takımı şike bahçeee

Bu über zekalara göre şike olduğunu tv gösterneleri lazımdı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fbliler 95% sike oldugunu biliyor, benim konustugum tum fenerliler biz temiziz demiyor ama hemen savunma mekanizmasina giriyorlar, malatya ve 8-0 gibi ezikce seylerle kendilerini tatmin ediyorlar..

+ siyasette isin icine girince adamlarin bahanesi artti..

bugun fenevbahcenin pisligi ortaya cikmasinin sebebi siyasettir zaten, bunu biz bile inkar edemeyiz.

Toz pembe ve adaletli bir ulke olmadigimizi bilmemiz lazim!

Feto VS RTE stratejiik kavgasinin bir sizintisidir bu sike olayi.. asil amac turk futbolu temize cikarmak degil aziz yildirimi dusurmekti..

ama burda olay okadar siyasete giriyorki ve ulkede egitimsiz ve cahil insan cok olmasi bugunki dedigin olayi yansitiyor

Rasim Ozan cikip diyorki, sike falan degil asil bu 3.temmuz oalyi aziz yildirimi yakalamak icindi, yani konu ve gundem baska yere sarpiliyor ve millet gaza gelip bildiklerine ragmen sikeyi inkar ediyorlar!

Hiçbirşey bunların yaptığı şikenin üstünü örtemez.İnfantino nun söylediği gibi ülke federasyonları şike ve ırkçılık konusunda Uefa nın kararları doğrultusunda karar vermek zorunda.Uefa ne diyor:Şike yapan takım yaptığı şikenin durumuna göre küme ve kümelere düşürülme devam eder deniliyor.

cumhuriyet düşmanı başbakan ve onun dalkavuk kurmaylarının tek derdide fenerbahçeyi kurtarmaktı zaten.

operasyonu seçim sonuna bırakın diye emir verip alacağı 3-5 oyun hesabını yapan adamı en büyük fenerbahçeli ilan ettiniz.

Ayrıca fenerbahçe için neler düşündüğü ve neler konuştuğuda zaten medyaya yansıdı.

hepiniz diyorsunuz ki uefa acımaz uefa tff ye benzemez uefa kimseyi dinlemez bişey varsa adamı düşürür juventusu bile düşürdü fenerimi düşüremeyecek

ordan bişey çıkmayınca uefayıda satın almışlar başbakan araya giriyor vs.

4 tane fenerli bi araya gelsek hırsız tayyip diye şarkılar söylüyoruz başbakanın bize beslediği sevgiyi anlamanız çok güç

Başbakan olmasa Fenerbahçe Galatasaray'ın bayağı gerisindeydi, ha hala gerisinde ama en azından adından söz ettirebiliyor şu an. O 4 sene üstüste şampiyonluğumuzun ardından olduğunuz şampiyonlukta neler yapıldığını biliyoruz,sonrasında devletin size yardımlarını...Size verilen desteğin yarısını alsak Avrupada 1 kupa daha kaldırabilirdik herhalde...

İşinize gelince "Türkiye'ye yakışan Fenerbahçeli başbakan", gelmeyince "sandıkta görüşürüz"...

Sizin derdiniz ne ? Psikolojik olarak sorunlu mu Fenerbahçe taraftarı ?

Sözün özü : Varolmasanız Türk futbolu huzura erecek,kalite yükselecek,gelişim sağlanacak...Sizin komplo teorilerinizden,yarattığınız huzursuzluklardan,kavgalardan,tehditlerinizden,şikelerden bıktık artık !

ibrahim akının herşeyi kabul et yoksa bidaha gün yüzü göremezsin diye baskı yapan savcı hakkında suç duyurusunda bulunduğundan haberiniz yok mu ?

yoksa görmezden gelmek işinizie mi geliyor.

yada savcı neden böyle bişey yaptı hiç düşünme gereği duydunuz mu ?

ibrahim-akin-in-hoca-ile-girgir-yapmasi_229672.png

ibrahim-akin-in-hoca-ile-girgir-yapmasi_229671.png

Herşey ayan beyan ortada.Şike yaptınız ve bu yargılandığınız bütün mahkemelerde kanıtlandı hala salak ayağına yatıyosunuz

Ulan siz degilmisiniz fenerbahce´yi müdafaa etmek icin on sene önceki Galatasaray-STurm Graz macini örnek gösteren..sizin kadar haysiyet yoksunu bir kulüp dünya üzerinde yoktur...Sizi burda konusturanlara da selamim olsun,daha ne kadar bekliyecekler merak ediyorum.

Dunyanin gelmiş geçmiş en şerefsiz takımının taraftarlariyla niye muhattap oluyorsunuz ki?

Başbakana görede bu şerefsiz fenerlilere göre de kasetlerin tapelerin hepsi şantaj montaj

yav he he

ben takımımla gurur duyuyorum bırak bu seneyi 14 yıl şampiyon olamamış galatasaraylada gurur duyuyorum anlımıza şike lekesini sürmeyen 100 yıllık tarihini onuruyla namusyla koruyan bir galatasaray şikeyle emek hırszlığıyla şampiyon olan bir şikebahçenin ezeli rekabet ebedi dostluğu olamaz

Fenerbahçe'nin küme düşüp düşmeyeceğini bilmyorum ama bu şekilde bir beklenti içerisine girmek bence camiamıza zarar veriyor.

Ben özellikle forumda yer alan mevcut "fb küme düşürme nöbeti" başlığının kilitlenmesini öneriyorum.Bununla birlikte bu yapılan haksızlığın ve hukuk ihlaline sessiz kalacağımız anlamına gelmesin.

Bizim kendi sorunlarımıza odaklanmamız ve bir rejenerasyon sürecinden geçmemiz gerekiyor, mali olarak da disipline ihtiyac olduğunu görüyorum , malesef.

Yapılan şike hiç bir zaman cezasıs kalmaz.Juventus bunların yanında melek,adamların düşürülmesi maçlarına hangi hakemlerin verilmesi yönünde istekleri.Bu bile küme düşürülmelerine yetti.Sion u saymıyorum bile!.Bu yavşakların hiç kaçarı yok.

Dunyanin gelmiş geçmiş en şerefsiz takımının taraftarlariyla niye muhattap oluyorsunuz ki?

Fenevlilerle tartismak soyle ozetleyim: tavukmu yumurtadan cikti yada ilk yumurtami tavuktan cikti :D

bir tecavuz bugun nasil tecavuc olmadigini inkar ediyorsa, fenevlilerde serefsiz olmadigini inkar ediyor :)

Fenerbahçe'nin küme düşüp düşmeyeceğini bilmyorum ama bu şekilde bir beklenti içerisine girmek bence camiamıza zarar veriyor.

Ben özellikle forumda yer alan mevcut "fb küme düşürme nöbeti" başlığının kilitlenmesini öneriyorum.Bununla birlikte bu yapılan haksızlığın ve hukuk ihlaline sessiz kalacağımız anlamına gelmesin.

Bizim kendi sorunlarımıza odaklanmamız ve bir rejenerasyon sürecinden geçmemiz gerekiyor, mali olarak da disipline ihtiyac olduğunu görüyorum , malesef.

Evet birakalim bu konulari, hersey sutten cikmis ak kasik gibi :)

aziz yildirim ile tff telefonda GS baskanin anasina kufur etsin, belki beraber otorup GS camiasina agir kufurler etmesine devam etsin.. hakemler ayni baskiyla devam etsin, lig boyle devam etsin ve hersey aziz yildirim ve fenerbahcenin istedigi gibi olsun

sonucta biz zarar almiyoruz degilmi :)

Geri
Üst Alt