- 2 Temmuz 2011
- 138.093
- 58.924
- 5.488
çike çike düşecek fener.o beyni olmayanlara bişey demiycem artık..onlar yeni üye sıfatıyla dolaşan fenerliler zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek Yürek
@TekYurekcom
ÖNEMLİ! | TFF, UEFA'nın kararları arasında bulunan, şikeyle ilgili geriye dönük karar verme maddesini de kabul etti. Artık geri dönüş yok.
Geriye dönük karar verme maddesi yeni ortaya çıkan şikeli maçlar ile ilgili. Davası açılıp görüşülmüş şikeli maçları kastetmiyorlar. 4 yıl önce yapılmış bir şikenin bugün yeni ortaya çıkması gibi.
Bir kere yeni alınan kararlar suçlunun lehineyse geriye doğru işler, aleyhineyse işlemez.
İkincisi bundan önce Uefa hiçbir zaman bizim için dosya kapandı dememişti, ya Tff ya da Fenerbahce yöneticileri bu açıklamayı yapmıştı. Yani Uefa'nın ağzından ilk defa böyle bir karar duyduk. O yüzden boşuna küme düşme gibi bir karar beklemeyin derim. Ayrıca Fenerbahce olmadan Türkiye'de futbol falan olmaz. Galatasaray olmadan da olmaz tabiki. O yüzden kendinizi futbola verinde küme düşmeyle filan başarılı olacağınıza hakkınızla başarılı olun. Bu arada bunu Fenerbahceli olarak yazdım. En yetkili kurum Uefa'nın açıklamasına dayanarak yazdım.He siz Uefa da kimmiş biz Ersin Gökalioğlu'na güveniriz bizim için yetkili kişi o diyorsanız bilemem tabi.
zaman aşımı 2013 mayıs ayında kalktı. madde de şöyle;
23 Mayıs 2013, Perşembe 17:02
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) şikede zaman aşımını kaldırdığını ve tespit edilmesi durumunda eskiye dönük şike olaylarında da karar verileceğini duyurdu.
İngiltere'nin başkenti Londra'da toplanan UEFA'nın yönetim kurulu üyeleri çeşitli gündemleri ele alarak çeşitli kararlar verdi. Şike ile ilgili alınan kararda, artık zaman aşımı olmayacak. Şikenin hangi tarihte yapıldığına bakılmaksızın tespit edildiği anda gerekli cezaların verileceği belirtildi.
şu kararın fenerle uzaktan yakından ilgisi yok. küme düşcek şartlanmasını bir kenara bırakıp objektif bakan herkes şu yazıyı okuyunca anlar
şu kararın fenerle uzaktan yakından ilgisi yok. küme düşcek şartlanmasını bir kenara bırakıp objektif bakan herkes şu yazıyı okuyunca anlar
Geriye dönük karar verme maddesi yeni ortaya çıkan şikeli maçlar ile ilgili. Davası açılıp görüşülmüş şikeli maçları kastetmiyorlar. 4 yıl önce yapılmış bir şikenin bugün yeni ortaya çıkması gibi.
yav siz ne kullanıyorsunuzda kafanız böyle güzel oluyor daha 2 yıl önce yaptığınız şikeyi 16acm ,cas,uefa ,yargıtay onadığı halde ceza almıcaz diye dolaşıyorsunuzda 4 yıl önce yapanı nasıl yakalıyalımda ceza verip kabul ettirelimkomiksiniz
kuş değilim . aşırı fanatik olcak taraflı davrancak yaşta da değilim. sadece okuduğumu yorumladım. bu topik takımımıza zarar veriyor. boş bir beklentiyle umut etmektense bize yakışanı yapıp biz en güçlü olmalı ve içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmalıyız. biz güçlü olursak zaten her sene şampiyon oluruz. ve şikecileri her sene yenmek daha keyifli olur. Trabzonda bu umuda sarıldı adamlara her sene zarar veriyor ceza verilcek diye umutlanmak.
3 yıl olmuş. görünen o ki burda bekleyenler küme düşürüleceğine o kadar inanmış ki 4-5 yıl geçse de beklerler. twitteri yasaklamış bir ülkede yaşıyoruz. hak adalet aramak boşuna maalesef..yazık.
kendini yorma ya.geçen yaz uefann koyduğu yetmemiş demek ki.sene sonu okkalısını yiyeceksiniz.
bu topiği sana bırakıyorum. her uefa kararında toplantısında düşcekler diye sevin dur meşgale olur. iyi günler sana
Toplantı sonunda resmi karar açıklandımı ? Kararın metni yazılı varmı acaba ?
kuş değilim . aşırı fanatik olcak taraflı davrancak yaşta da değilim. sadece okuduğumu yorumladım. bu topik takımımıza zarar veriyor. boş bir beklentiyle umut etmektense bize yakışanı yapıp biz en güçlü olmalı ve içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmalıyız. biz güçlü olursak zaten her sene şampiyon oluruz. ve şikecileri her sene yenmek daha keyifli olur. Trabzonda bu umuda sarıldı adamlara her sene zarar veriyor ceza verilcek diye umutlanmak.
3 yıl olmuş. görünen o ki burda bekleyenler küme düşürüleceğine o kadar inanmış ki 4-5 yıl geçse de beklerler. twitteri yasaklamış bir ülkede yaşıyoruz. hak adalet aramak boşuna maalesef..yazık.
adamları savunmak gibi olmasın da bu resimler hiç bir şey ifade etmiyor.
Oturabilir yemek de yiyebilir.
Şunu da söylemek lazım. Eğer suçlu olanı temizlemek istiyorsak fb tek başına suçlu değildir. TRABZON da kirlidir. Fenerin tarla sürmesi olduğu kadar trabzonun da demiri balığı var. Bunları da yazmamız lazım.