Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Ses kayıtlarıyla ve itiraflarla birleşince çok şey ifade ediyor tabi gerçekleri görmek isteyene.

Bana ne Trabzon'dan hem ben zaten kupa ortada kalsın diyenlerdenim. Temizler ya da değiller Ts'yi de sevmiyorum.

bakın hocam ben şu iddianın arkasındayım.

Tarlalar sürüldü muhabbeti şike için midir? Evet şike.

Demir-balık ne içindir?

Tek suçlu var herkes temiz vöööey dersek temiz futbol hayali kurmayalım.

Aziz de sadri de sani de suçludur bence.

Demir-balık ne içindir?

Aziz her sene olduğu gibi 2011'de de şike yapmıştır ve bu 4 ayrı kanaldan tescillenmiştir ama bu şike operasyonu futbola adalet getirmek için yapılmamıştır evet.Ts için fikrimi zaten söyledim .Burada bize de şikeci demeye getiriyorsun, Tff disiplin kurulu , Türk yargısı , UEFA disiplin ve CAS bizi şikeden suçlu buluncaya kadar tek şikeci Fener'dir.Aksini direten de Fenerlidir.

;

Edit. Bjk de küçük şikeci.

Aziz her sene olduğu gibi 2011'de de şike yapmıştır ve bu 4 ayrı kanaldan tescillenmiştir ama bu şike operasyonu futbola adalet getirmek için yapılmamıştır evet.Ts için fikrimi zaten söyledim .Burada bize de şikeci demeye getiriyorsun, Tff disiplin kurulu , Türk yargısı , UEFA disiplin ve CAS bizi şikeden suçlu buluncaya kadar tek şikeci Fener'dir.Aksini direten de Fenerlidir.

;

Edit. Bjk de küçük şikeci.

Yahu her sene de yapmış olabilir. Ne olduğu beni bağlamaz ama tek değildir. Bunu söylüyorum zaten. Ve tekrar ediyorum ts de temiz değildir. Bunu görmeyen de at gözlüğü takıyordur. 4 değil 444 yer bile es geçse gerçekler var ortada.

Bjkli ya da fbli değilim.

ayrıca Galatasaray'a laf getirdiğim falan yok. Olsa zaten söyleyecek kadar da cesaretim var.

Demir-balık ne içindir?

Mahkemeler fb'yi ve bjk'yi suçlu bulmadı mı ? Buldu..

Ts'yi ? Bulmadı....

Diğer takımlarla ilgili net bir delil var mı ? Yok...

O halde ?

UEFA'YA GÖRE ŞİKE YAPILAN MAÇLAR

bullet.jpg
7 Mart 2011'de G.Birliği ve davalı arasında oynanan maçın sonucunu özellikle G.Birliği futbolcularına ödemeler yaparak etkilemek

bullet.jpg
15 Mayıs 2011'de Ankaragücü arasında oynanan maçın sonucunu özellikle Ankaragücü futbolcuları ile doğrudan iletişim kurarak etkilemek

bullet.jpg
1 Mayıs 2011'de Büyükşehir arasında oynanan maçta futbolcularına yapılan ödemeler.

bullet.jpg
8 Mayıs 2011'de Karabük maçında diğer takımın bir futbolcusunun oynamaması veya kötü oynamasını etkilemek.

bullet.jpg
22 Mayıs 2011'de Sivas maçında bir oyuncuya para teklif ederek, davalının lehine oynamasını sağlayarak maçın sonucunu etkilemek.

TAHKİM'İN KARARLARI

bullet.jpg
7 Mart 2011'de oynanan G.Birliği-F.Bahçe maçı: Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu'nun maçta şike yapılmasında doğrudan rol oynadığı hususunda tatmin olmuştur.

bullet.jpg
1 Mayıs 2011'de oynanan Fenerbahçe-İBB maçı: Tahkim, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 1 Mayıs 2011'de oynanan F.Bahçe-İBB maçına yönelik şike aktivitelerini sonuçlandırdığına tatmin olmuştur.

bullet.jpg
8 Mayıs 2011'de oynanan Karabük-F.Bahçe maçı: Ağır Ceza Mahkemesi gibi bazı dosyaların içerdiği bilgilere dayanan, 8 Mayıs 2011'de oynanan Karabük-F.Bahçe maçına yönelik şike aktivitelerinin kulübün temsilcileri olan Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu tarafından yönlendirildiği resmileşmiştir.

bullet.jpg
15 Mayıs 2011'de oynanan F.Bahçe-A.Gücü maçı: 15 Mayıs 2011'de oynanan Fenerbahçe- Ankaragücü maçında şike teşebbüsü olduğuna tatmin olmuştur. Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu ve Cemil Turan'ın şike faaliyetlerinde aktif bir parça olduklarına inanmıştır.

bullet.jpg
22 Mayıs 2011'de oynanan Sivas-F.Bahçe maçı: Polis derlemesi, 16. Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği kararlardan çıkan çeşitli deliller hesaba katıldıktan sonra Tahkim Kurulu, Aziz Yıldırım'ın, İlhan Ekşioğlu'nun 22 Mayıs 2011'de oynanan Sivasspor -F.Bahçe maçındaki şikeyi yönettiklerinin resmileştiğini göz önünde bulundurmuştur.

TEŞVİK VERİLEN MAÇLAR!..

bullet.jpg
17 Nisan 2011'de oynanan Trabzon-Bursa maçı: 17 Mayıs 2011'de oynanan Trabzon-Bursa maçına yönelik teşvik primi ödemelerinin Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Alaeddin Yıldırım tarafından yapıldığının belirlenmesi için kanıtlar yeterlidir.

bullet.jpg
22 Nisan 2011'de oynanan Eskişehir-Trabzonspor maçı: Tahkim Kurulu'nun görüşüne göre, polis derlemesi, TFF disiplin organlarının aldığı kararlar ve Ağır Ceza Mahkemesi gibi bazı dökümanların içerdiği bilgiler temyiz eden tarafın suçluluğunu kanıtlamaya yeterlidir. Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun teşvik primi aktivitelerini yönettiğine tatmin olunmuştur.

bullet.jpg
Trabzon-İBB maçı: 15 Mayıs 2011'de Trabzonspor-İBB arasında oynanan maçın sonucunu teşvik primi ödemeleri ile etkilemeye dahil olduğunu resmileştirmeye yeterlidir. Sonuç olarak teşvik primi ödemelerinin Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu tarafından yapıldığının belirlendiği kararına varmıştır.

CAS DAVASI SONUCU

UEFA Disiplin Kurulu’nun Fenerbahçe’ye şike sebebiyle verdiği Avrupa kupalarından iki yıl men cezası, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi tarafından onandı. Hukukçulara göre şike, uluslararası arenada tescillendi. UEFA, cezanın ne zaman uygulanacağına dair kararını bugün verecek.

bence artçı şokları bekliyelim eğer türkiye dışındaki spor basnında bu konu ele alınır ve uefanın şikeye karşı sıfır tölenars derken tff ye gözyumuşuna sessiz kalırsalar bilinki bu dava gerçekten kapanmış demektir çünki hiçbir yunan takımı veya italya takımı kendi şikeden küme düşerken türk takımının ceza almamasına gözyummaz yani türkiyedeki güçlerin dış basınına karşı yaptırımı olamaz burdaki yandaş medyayı yönetiği gibi onları yönetemezler

Yahu her sene de yapmış olabilir. Ne olduğu beni bağlamaz ama tek değildir. Bunu söylüyorum zaten. Ve tekrar ediyorum ts de temiz değildir. Bunu görmeyen de at gözlüğü takıyordur. 4 değil 444 yer bile es geçse gerçekler var ortada.

Bjkli ya da fbli değilim.

ayrıca Galatasaray'a laf getirdiğim falan yok. Olsa zaten söyleyecek kadar da cesaretim var.

Ee tamam o zaman farklı şeylerden bahsetmiyoruz.Tescilli olan Bjk ve Fb'dir.Konu bu yani, diğerleri için ne kadar güçlü veriler olsa da kanıtlanana kadar hep varsayım ya da bazıları için iftira olarak kalacaktır.Ayrıca adamlar her yerde savunmalarını yaptı, sonunda kendilerini akladı mı evet, o sene şampiyonlar ligine gittiler mi buna da evet. Biz şikeci desek ne olur demesek ne olur. Ayrıca bize ne Ts'den yani illa Ts de suçlu demek enterasan.

Ee tamam o zaman farklı şeylerden bahsetmiyoruz.Tescilli olan Bjk ve Fb'dir.Konu bu yani, diğerleri için ne kadar güçlü veriler olsa da kanıtlanana kadar hep varsayım ya da bazıları için iftira olarak kalacaktır.Ayrıca adamlar her yerde savunmalarını yaptı, sonunda kendilerini akladı mı evet, o sene şampiyonlar ligine gittiler mi buna da evet. Biz şikeci desek ne olur demesek ne olur. Ayrıca bize ne Ts'den yani illa Ts de suçlu demek enterasan.

Boldladığım yer ile ilgili şunu söylemek istiyorum.

Bu durum onları da hayasızlaştırıyor.

Elazığlı olarak söylüyorum bunları. Daha nasıl açıklayabilirim bilemiyorum. Diyarbakır-Elazığ maçı vardı hatırlar mısınız? 3 metre topu süremeyen (Eren'di sanırım) 60+ metre sürüp gol atmış ve Elazığspor ligde kalmıştı. Herhangi bir mahkeme kaydı bile yok ama bu o durumu temiz kılmaya veya umursamamaya gerekçe midir? Bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa a takımı olmuş b takımı olmuş umrumda değil.

Herkese iyi forumlar.

uefa bir şey yapacak olsa bugüne kadar yapardı.

3 sene feneri avrupaya almadılar, kendilerine göre ceza verdiler. bundan sonra kimse fenerbahçeye ceza beklemesin.

Infantino Fenerbahce icin bu surec sona erdi diyor?

bi de bu var: ?

PFDK eski üyelerinden Av.Yusuf Reha Alp UEFA Genel Sekreteri İnfantino'nun açıklamalarının sarptırıldığını iddia etti.

Boldladığım yer ile ilgili şunu söylemek istiyorum.

Bu durum onları da hayasızlaştırıyor.

Elazığlı olarak söylüyorum bunları. Daha nasıl açıklayabilirim bilemiyorum. Diyarbakır-Elazığ maçı vardı hatırlar mısınız? 3 metre topu süremeyen (Eren'di sanırım) 60+ metre sürüp gol atmış ve Elazığspor ligde kalmıştı. Herhangi bir mahkeme kaydı bile yok ama bu o durumu temiz kılmaya veya umursamamaya gerekçe midir? Bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa a takımı olmuş b takımı olmuş umrumda değil.

Herkese iyi forumlar.

Sadece onlar da değil futbol idaresinden , hakem hatalarına, kural değişikliklerinden ,kart göstermelere kadar her kademede yıllardır adaletsizlik, adam kayırma,şike ne ararsan var zaten Önce bir tescilliyi halledelim de diğerlerine de sıra gelir.

Türkiye'de 2 büyükleri kimse dusuremez.Onu hiç beklemeyinbir kere. En fazla eksi puan verirlerdi o da bu sene olmazdı zaten. Bu açıklamalardan sonra o ihtimal de ortadan kalktı. Bosuna beklemeyindiyeceğim de zaten cogu aklı basında Galatasaraylı bir sey olmayacağını biliyor. Birkaç kisi var Sergen Zeren gibi onlarda zaten körü körüne sacmasapan kim olduğu bilinmeyen insanlara inanmış gidiyorlar. Neyse hayırlısı olsun.

Türkiye'de 2 büyükleri kimse dusuremez.Onu hiç beklemeyinbir kere. En fazla eksi puan verirlerdi o da bu sene olmazdı zaten. Bu açıklamalardan sonra o ihtimal de ortadan kalktı. Bosuna beklemeyindiyeceğim de zaten cogu aklı basında Galatasaraylı bir sey olmayacağını biliyor. Birkaç kisi var Sergen Zeren gibi onlarda zaten körü körüne sacmasapan kim olduğu bilinmeyen insanlara inanmış gidiyorlar. Neyse hayırlısı olsun.

5eec30-ilber3.jpg

Tamam hocam ama o zaman S. Bükreş'e ne yapacaklar? Emsal gösterilmeyecek mi?

Tekrar soruyorum bükreş olayının fb davasından eksiği fazlası nedir?

bükreş nerede fb nerede?

Usul değişikliği üzerinden gidilebilir ancak gözden kaçırılan şu. fb öyle veya böyle ceza aldı mı? Aldı.

Tekrar ceza verilmez. Şöyle düşün. Radara yakalandın, 500 tl ödedin. bir ay sonra bir daha 500 öder misin?

federasyon steua ya eksi puan cezasi verdi. sizede verilseydi sizde şu an avrupadaydiniz. ama sizin yönetim reddetti.

Geri
Üst Alt