Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Kendini birsey zannedip duruyor with his stupid quotes..

evde Pikachu dan ilgi goremeyince burada bu eksikligini gidermek istiyor, yazik..

Tamam hocam ama o zaman S. Bükreş'e ne yapacaklar? Emsal gösterilmeyecek mi?

Tekrar soruyorum bükreş olayının fb davasından eksiği fazlası nedir?

bükreş nerede fb nerede?

Usul değişikliği üzerinden gidilebilir ancak gözden kaçırılan şu. fb öyle veya böyle ceza aldı mı? Aldı.

Tekrar ceza verilmez. Şöyle düşün. Radara yakalandın, 500 tl ödedin. bir ay sonra bir daha 500 öder misin?

bükreş federasyondan ceza aldı fener almadı tek fark bu

yine dolusmus buralara beyin fukaralari...ulan kac kere dosya kapandi dediniz ama sonra darbeyi yediniz..sasirmiyorum sizde utanacak yüz olmadigi icin sacmalamaya devam ediyorsunuz...

Türkiye'de 2 büyükleri kimse dusuremez.Onu hiç beklemeyinbir kere. En fazla eksi puan verirlerdi o da bu sene olmazdı zaten. Bu açıklamalardan sonra o ihtimal de ortadan kalktı. Bosuna beklemeyindiyeceğim de zaten cogu aklı basında Galatasaraylı bir sey olmayacağını biliyor. Birkaç kisi var Sergen Zeren gibi onlarda zaten körü körüne sacmasapan kim olduğu bilinmeyen insanlara inanmış gidiyorlar. Neyse hayırlısı olsun.

Sacmaliyorsunuz.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

dün burda zirlayan fenerli nerde?üc tane basit soru sordum kendisine ama nedense cevap vermeden cekip gitmis..bosuna demyiorum serefsiz kulübün seref yoksunu taraftarlarisiniz diye...

Ayrıca Fenerbahce olmadan Türkiye'de futbol falan olmaz. Galatasaray olmadan da olmaz tabiki. O yüzden kendinizi futbola verinde küme düşmeyle filan başarılı olacağınıza hakkınızla başarılı olun. Bu arada bunu Fenerbahceli olarak yazdım. En yetkili kurum Uefa'nın açıklamasına dayanarak yazdım.He siz Uefa da kimmiş biz Ersin Gökalioğlu'na güveniriz bizim için yetkili kişi o diyorsanız bilemem tabi.

Şuradan başlayarak konuşmaya başlayan adamları dövesim geliyor cidden sizin adınıza tuzunuz kuru nede olsa yıllarca izlemiş olduğunuz tiyatrosan dolayı bağımlı olmuşsubuz git gerçek tyatroyada az kültürün artsın.

2 yıldır hakkımızla başarılı oluyorduk. Zaten senin embesil başkanın ve tayfası başbakanın köpeği olmasaydı ne biz başarısız olurduk nede şu anda hala onun dildoluğunu yapmazdınız.

Kaç kere kendi kulübünün yapmış olduğu şike hakkında yorum yaptın kaç kere dedin şike yapana kadar adam gibi başarılı olmaya kalksaydık diye. Bu sene hükümetin desteği ile şampiyon olduğunuzdab inmiş götünüz tekrar kalktı. Ama emin ol az kaldı o göt tekrar yere inecek. 2011 yılındaki ağlayışınız için bekle. Son 2 yaz olduğu gibi kahır dolu bir yaz sana hayırlı olsun. Eskiden acırsım sizin gibi adamlara artık acıma falan kalmadı.

Ha gelelim en başına. Basit bir hazırlık maçında bir olay oldu diye götünüzü yırttınız. Küme düşürülüyorduk o senen çıkıp hiç birimiz ağlamadık. Cezası neyse çekeriz dedik.

Ek olarakta eğer bizsiz siSiz futbol olmazsa sene başı basalım parayı alalım yıllarca şampiyonluk görmeyin hoşuna giderse yapalım. Boşver avrupaya gitmeyiz nolcak yıllar yılı şampiyonluk yüzü görmeyeceksiniz nasılsa.

Şuradan başlayarak konuşmaya başlayan adamları dövesim geliyor cidden sizin adınıza tuzunuz kuru nede olsa yıllarca izlemiş olduğunuz tiyatrosan dolayı bağımlı olmuşsubuz git gerçek tyatroyada az kültürün artsın.

2 yıldır hakkımızla başarılı oluyorduk. Zaten senin embesil başkanın ve tayfası başbakanın köpeği olmasaydı ne biz başarısız olurduk nede şu anda hala onun dildoluğunu yapmazdınız.

Kaç kere kendi kulübünün yapmış olduğu şike hakkında yorum yaptın kaç kere dedin şike yapana kadar adam gibi başarılı olmaya kalksaydık diye. Bu sene hükümetin desteği ile şampiyon olduğunuzdab inmiş götünüz tekrar kalktı. Ama emin ol az kaldı o göt tekrar yere inecek. 2011 yılındaki ağlayışınız için bekle. Son 2 yaz olduğu gibi kahır dolu bir yaz sana hayırlı olsun. Eskiden acırsım sizin gibi adamlara artık acıma falan kalmadı.

Ha gelelim en başına. Basit bir hazırlık maçında bir olay oldu diye götünüzü yırttınız. Küme düşürülüyorduk o senen çıkıp hiç birimiz ağlamadık. Cezası neyse çekeriz dedik.

Ek olarakta eğer bizsiz siSiz futbol olmazsa sene başı basalım parayı alalım yıllarca şampiyonluk görmeyin hoşuna giderse yapalım. Boşver avrupaya gitmeyiz nolcak yıllar yılı şampiyonluk yüzü görmeyeceksiniz nasılsa.

Siz şampiyonluk şansınızı Fatih Terim'i gönderince kaybettiniz. He olsaydı da belki biz yine bu kadar iyi olacaktık çünkü 3 senedir başımızda adam vardı. Simdi hem adam hem teknik direktör var. Yani siz kendi kendinizi yaktınız, öyle hakemlere hükumete filan suc atmayın.

Siz şampiyonluk şansınızı Fatih Terim'i gönderince kaybettiniz. He olsaydı da belki biz yine bu kadar iyi olacaktık çünkü 3 senedir başımızda adam vardı. Simdi hem adam hem teknik direktör var. Yani siz kendi kendinizi yaktınız, öyle hakemlere hükumete filan suc atmayın.

yaw he he

Hee gördük simdiki basisinizdaki hem ADAM hem de teknik direktörü. Trabzon macinda masallah Usain Bolt gibi ucarak iceriye kacan ilk adam ben miydim?

Kus beyinliler ile tartisacak degilim. Bir cümle söyleyecegim sadece. Ulan kim varsa size isledi bu sezon, yoksa nah o kadar puan toplardiniz ilk yarida. Yine dolu saibeli maclariniz var.

Sen bi kapasana gaganı artık şikeci kuş.3 senedir adam varmış.Kaypak aykutmu adammış.Ulan bu sene en az 15 puanı hakemler sayesinde aldınız.Utanmadan konuşuyorsun.Siz bütün mahkemelerce tescilli onaylı şikecisiniz koçum.Yıl 2100 de olsa 3000 de olsa alnınızda bu damgayla her zaman utanç içinde yaşayacaksınız.

Kendi taraftarlarınız bile söylüyor "adamlar mücadele ediyor, hakediyor" diye. Yanciniz Rasim Ozan bile bunu söylüyor. Yani ne kadar yazarsanız yazın biz bu sene hakettiğimiz yerdeyiz. Öyle cocuk gibi her maçtan sonra "şike, bariz şike, adamlar satın almış" demekle olmuyor. Yalniz bir sey daha diyeyim. Zaman asımı zaman asımı diye tutturdunuz. Bu olay sizi daha çok yakar söyleyeyim.Rasim Ozan bile 90'li yıllarda aldığınız şampiyonluğa saibeli diyor. Oradan canınız yanmasın.

Kendi taraftarlarınız bile söylüyor "adamlar mücadele ediyor, hakediyor" diye. Yanciniz Rasim Ozan bile bunu söylüyor. Yani ne kadar yazarsanız yazın biz bu sene hakettiğimiz yerdeyiz. Öyle cocuk gibi her maçtan sonra "şike, bariz şike, adamlar satın almış" demekle olmuyor. Yalniz bir sey daha diyeyim. Zaman asımı zaman asımı diye tutturdunuz. Bu olay sizi daha çok yakar söyleyeyim.Rasim Ozan bile 90'li yıllarda aldığınız şampiyonluğa saibeli diyor. Oradan canınız yanmasın.

BU KUŞU GÖRÜPTE BANLAMAYAN ADMİN ŞEREFSİZDİR . BANLANSIN BU KUŞ . RESMEN PROVAKE EDİYOR FORUMU .

Ya şu rok'u hem bizim taraftar hemde şu forumuza giren virüslar adam yerine koyuyollar, en çok ona sinirleniyorum.

Bakn Uefa sayfasından fener için süreç bitti gibi bir açıklama yapmaz , orada genel mesajlar verilir. İnfantinonun ağzından çıkan her söz daktilodaki abla misali birisi tarafından aynen siteye konmaz. Orada kendisine böyle bir soru yöneltildiği ve buna cevap verdiği söyleniyor ( ha sen ben yoktuk kulağımızla duymadık ) ancak olay doğru olsa bile uefanın sitesinde veya dünya ajanslarında bir klüp özelindeki açıklamalar geçmez. Uefanın verdiği genel mesajlar yayınlanır. Çünkü onlar genel resme bakıyor.

Aykut Saymazlar adlı kuş sadece banlanmamalı aynı zamanda ip cezası da almalı . Hatta ziyaretçi üye olarak bile buraya girememelidir . Mesajlarına baktım da 22 mesajın 22'side fenevi nasıl burda aklarım mentalitesinde yazmış . Sonra gelmiş 90'larda sizde şike yaptınız demiş . Ve hala banlanmıyorsa bu kuş yazık bu forumun yöneticilerine .

Beyler şu şerefsizlere cevap yazmayin. Madem siteden atilmiyorlar, kendi kendine bir iki cümle zirvalayip defolsunlar. Nezaman şikecinin laftan anladigini gördünüz?

Lan Rasim kim mis ki Galatasaray adina konusuyor? Mal misin sen aga? Gelmissin buraya Rasimin dedigiyle yola cikarak? Yemisim o Rasimin Galatasarayliligini.

Ya geçen gün dedim altımızda öyle ezildiler ki bu son 3 yıllık ezikliğin acısını çıkaracaklardı elbette.Girin bakın son 10 üyeden 7'si Fenerbahçeli . Bu duruma istediğiniz kadar tepki koyun, bir şey ifade etmiyor.Forum yönetimi sizler gibi fanatik bakmıyor olaya , bir üye bir üyedir. Burası da Galatasaray forumundan ziyade spor forumu zaten bunu Fener konularını bile ilk olarak buradan okumamızdan anlayabiliriz, o yüzden ısıtıp ısıtıp aynı şeylerden konuşmayalım, yönetimin takdiri bu şekildeyse bize laf düşmez.

niye lan sizin yönetim barkovizyonlu açıklama niye yaptı bu kadar mal olmak zorunda mısınız ?

Önümüzü kesiyorlar diye ağlamadınız mı başbakanımızın yanındayız arkasındayız demedi mi yöneticiler ?

Hala utanmadan cik cik ötüyorsun.

Ben böyle rezil utanmaz bir camia görmedim.

wMqQlN.jpg

Şunu nasıl içinize sindiriyorsunuz hakkaten merak ediyorum bi anlatsana hacı. Bide adam diyorsunuz.S.k.lmek çokmu hoşunuza gidiyor

Geri
Üst Alt