Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Beyler şu şerefsizlere cevap yazmayin. Madem siteden atilmiyorlar, kendi kendi bir iki cümle zirvalayip defolsunlar. Nezaman şikecinin laftan anladigini gördünüz?

Simdi adam gibi cevap verseler anlarim ama adamlar resmen bizi provake ediyor :/

esek ne zaman hosaftan anlamis kardesim :nargile:

baska bir perspektivden bakarsak, bizimkilerde antuda takiliyor..

Türkiye'de 2 büyükleri kimse dusuremez.Onu hiç beklemeyinbir kere. En fazla eksi puan verirlerdi o da bu sene olmazdı zaten. Bu açıklamalardan sonra o ihtimal de ortadan kalktı. Bosuna beklemeyindiyeceğim de zaten cogu aklı basında Galatasaraylı bir sey olmayacağını biliyor. Birkaç kisi var Sergen Zeren gibi onlarda zaten körü körüne sacmasapan kim olduğu bilinmeyen insanlara inanmış gidiyorlar. Neyse hayırlısı olsun.

Üyelik tarihine baktım da bunlar böyle işte şikeyle şampiyon olduktan 2 hafta sonra yani 2 haziranda üye olmuş.Şike olayı patlayınca 3 yıl bir şey yazmamış. Şimdi lider oldular ya özgüvenleri yerine geldi .:asd:

Ayrıca Galatasaraylı olduğunu yazıp Fenerli olduğu anlaşılanın cezası bandır.Bilmeni istedim.

[attachment=9020:upload_2014-3-27_17-17-10.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-27_17-17-10.webp
    upload_2014-3-27_17-17-10.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 92
Bundan sonra üye alımlarında TC Numarası da istenmeli . Güvenlik sorusu da Galatasaraylıların bildiği fenerlilerin bilemediği bir şey olsun .

Birde suradan bakalım. Bana yazanlar arasında AKP'li varsa o zaman onlarda kendini savunmasın, montaj filan demesin. Hadi diger partilerden birileri varsa Ergenekon'a Balyoz'a filan laf atmasın. Onlara gore şike davası doğruysa bu davalarda doğrudur. O yüzden kimse kivirmasin bu ülkede adalet filan yok resmen Aziz Yıldırım'ı hedef aldılar o yüzden Fenerbahçe'ye de yazık oldu. Eğer şike davası olsaydı bütün kulüpler dinlenirdi. Özellikle Ts bu olaylardan çok temizmis gibi çıkamazdı.

Ayrıca banlanmak çok onemli degil. Ben burada bilgisiz e yazan Galatasaraylılara cevap vermek istedim. Aklı basında olan adamla zaten sorunum yok.

Birde suradan bakalım. Bana yazanlar arasında AKP'li varsa o zaman onlarda kendini savunmasın, montaj filan demesin. Hadi diger partilerden birileri varsa Ergenekon'a Balyoz'a filan laf atmasın. Onlara gore şike davası doğruysa bu davalarda doğrudur. O yüzden kimse kivirmasin bu ülkede adalet filan yok resmen Aziz Yıldırım'ı hedef aldılar o yüzden Fenerbahçe'ye de yazık oldu. Eğer şike davası olsaydı bütün kulüpler dinlenirdi. Özellikle Ts bu olaylardan çok temizmis gibi çıkamazdı.

Buna itiraz eden yok zaten ama bu, sizin şikeci olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.

Siz şampiyonluk şansınızı Fatih Terim'i gönderince kaybettiniz. He olsaydı da belki biz yine bu kadar iyi olacaktık çünkü 3 senedir başımızda adam vardı. Simdi hem adam hem teknik direktör var. Yani siz kendi kendinizi yaktınız, öyle hakemlere hükumete filan suc atmayın.

Adam kim ? Orayı pek anlayamadım...Fenerbahçe'de adamlık :)

Anladığım nokta varsa Fenerbahçe hem şikeci hem de ağlak bir camiadır. Öyle böyle her sene kavga ederek,ağlayarak,tehditkar ve maç ayarlamalarıyla şampiyonluk yarışında oluyorsunuz. Ve bunu pişkinlikle kabul ediyorsunuz. Neyse ki ülkede olmayan adaleti yukarıdaki sağlıyor.

Herkes kendi çöplüğünü temizlesin. Ben Aykut Kocaman varken hakemlere filan suc bulmuyordum. Rezil futbol oynatıyordubenim gözümde başarısızlığın tek suçlusu oydu. Bence sizde once bir kendinize bakim ondan sonra dışarıya bakarsınız.

@Aykut Saymazlar

Bir de Aykut diye sinsi herifin adını kullanıyor.Bir ben gerçek adımla üye olmuşum heralde. Profilindeki şu Galatasaray kelimesini kaldır da adımıza dolaylı olarak da olsa şike bulaştırma.

Herkes kendi çöplüğünü temizlesin. Ben Aykut Kocaman varken hakemlere filan suc bulmuyordum. Rezil futbol oynatıyordubenim gözümde başarısızlığın tek suçlusu oydu. Bence sizde once bir kendinize bakim ondan sonra dışarıya bakarsınız.

ozaman birinci vazifeniz kupayı trabzonspora iade etmeniz.

lan cok bilmis sen ne ötüyorsun burda kart tavuk gibi..üc seneden beri haketmediginiz bir ligde oynuyorsunuz bir de gelmis burda cik cik ötüp adalet bekciligi yapiyorsun...

@Aykut Saymazlar

@Aykut Saymazlar

Trabzon'un kupasını ne yapacağız hacı ? Adamların hakkını yiye yiye ne hale getirdiniz ;)

fb'nin olduğu bir lig şu an bile şüphelidir benim gözümde.Hala lagaluga...Temiz futbol için Fenerbahçe bu ligde olmamalı açık ve net ! Dünya bile sizin ne mal olduğunuzu anladı kendi kupalarından men etti,biz tüm ülkece size katlanıyoruz...

Kabul etmezler diye zamanında Galatasaray diye almıştım. Moderatorler taraftar ayırt etmiyorsa helal olsun. Teşekkür ederiz. En kısa zamanda ben degistirebiliyorsam değiştiririm.

Ben şike yapmadık diyeceğim siz şike yaptınız diyeceksiniz bu uzar gider. Görüşlerinizi asla değiştirenim. Hala ceza bekleyenlervar ben onlara cevap yazma icin geldim.

Kabul etmezler diye zamanında Galatasaray diye almıştım. Moderatorler taraftar ayırt etmiyorsa helal olsun. Teşekkür ederiz. En kısa zamanda ben degistirebiliyorsam değiştiririm.

Burası Galatasaray forumu değil , Türk spor forumu o yüzden sıkıntı yok rahat olabilirsin.

Ben şike yapmadık diyeceğim siz şike yaptınız diyeceksiniz bu uzar gider. Görüşlerinizi asla değiştirenim. Hala ceza bekleyenlervar ben onlara cevap yazma icin geldim.

evet ben hala ceza gelecek diyorum hatta 3 lig birden düşceksiniz + eksi puan ve ilave olarak 2 sene daha men cezası alacaksınız.

Yahu senin veya benim demem birşeyi değiştirmez mahkemeler ve UEFA diyor...Uzamaz gitmez yani.. Ortada gerçekler,deliller var; ondan zıttı varsayımdır,taraflılıktır,duygusallıktır...

Şu herife cevap yazmayın boşuna.Her şikecide olan özellik bundada mevcut.Nato kafa nato mermer.

Geri
Üst Alt