Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

evet ben hala ceza gelecek diyorum hatta 3 lig birden düşceksiniz + eksi puan ve ilave olarak 2 sene daha men cezası alacaksınız.

Ilave men olacagini sanmiyorum ama TFF'nin bu ceza vermeme olayini yüzde yüz el atarlar...sözde daha dogrus atmalari lazim.

hatta Demiröreni e Futboldan ömür boyu men etmeleri lazim.. .. asil problem cok cok büyük bunu hepimiz biliyoruz ki Basbakanin bu isin icinde oldugu her yerde yaziliyor ciziliyor olay siyaset tarafindan durdurulamazsa ile firenlendigi bence ortada... bunun cezasi da bir takimin ike yapmalarindan kat kat daha büyük bir bas agrisi ki burda gereken ceza da ülkece uluslar arasi bütün musabaklarden bir kac yiligina men olur.

Yeterki hak hukuk yerini bulsun ve cezayi cekmesi gereken kisile sahislar kulüpler cezalarini ceksinler.

@Aykut Saymazlar

fazla uzatma, Fener sike yapmistir, bunun A, B, C si falan yoktur, gelip sacma sapan komplo larla kimse kimseyi kandiramaz. Sike yaptigi her turlu tescillenmis bir kulubtur bundan sonra. Bu herkes tarafindan boyle biliniyor ve boyle kalacaktir. Nokta.

Adaleti olmayan bir ülkede suçlandık ve o delillerle UEFA ceza verdi. Bende boyle bakıyorum .

Eee yöneticileriniz TFF ceza vermeden önce "mahkemeleri bekleyelim" "mahkemelere güveniyoruz" diyorlardı ya..Seninki de aynı hesap ;) İşinize geldi mi "Türkiye'ye yakışan fb'li başbakan"; gelmedi mi "sandıkta görüşürüz"..Tipik Fenerbahçelilik,bu kafa yapısı değişmediği müddetçe yerinizde saymaya devam edeceksiniz...

Yargılandığı kurumların hepsinden şikeci damgası yiyen bir kulübün kendi ülkesinde hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi kesinlikle kabul edilemez bir durum Uefa nezdinde. TFF eğer yaptırım uygulamazsa daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalınacak. Bir kulüp uğruna bütün ülke futbolu tehlikeye girecek. Kimse böyle bir durumda bulunmak istemez diye düşünüyorum. Yani, Demem o ki, seve seve küme düşüreceksiniz Feberbahçe'yi.

Yahu çok komik ya "adaleti olmayan ülkede ceza aldık" :D Bunlara lehte karar çıkarsa adalet var her daim,çıkmazsa tu kaka...Tam şizofrenlik bu fblilerin durumu...En haklı bunlar,herkes suçlu... Ne kullanıyorlarsa bana da versinler, ben de hayal alemlerine dalmak istiyorum bir süre realiteden uzaklaşıp :D

benim moderatör olma zamanım geldi ya.ben tek bi fenerli bırakmam forumda.bunların mesajlarıyla konular kirleniyo.

küme düştükleri zaman yine sokağa dökülür bunlar.ben de 1-2 tanesini tekme tokat döverim,ne rahatlarım ya.

Adaleti olmayanlar (hukuktan anlamayan) ----> Mahkemeler,UEFA,CAS

Adaleti olan (hukuktan anlayan profesörler) -----> Yıldırım Demirören ve ekibi

İnanıyormuş gibi yap panpa (!)

yav artık yorum yapan kuşlara gülün geçin.öğlen laf anlatıcam diye 1,5 saatimi boşa harcadım bu kuşlar yüzünden.beyinsizler ordusu hepsi.yeni üyelerin çoğu da GSlıyım diye geçinen mallardan oluşuyo.fenerli hepsi.

Bir kere yeni alınan kararlar suçlunun lehineyse geriye doğru işler, aleyhineyse işlemez.

İkincisi bundan önce Uefa hiçbir zaman bizim için dosya kapandı dememişti, ya Tff ya da Fenerbahce yöneticileri bu açıklamayı yapmıştı. Yani Uefa'nın ağzından ilk defa böyle bir karar duyduk. O yüzden boşuna küme düşme gibi bir karar beklemeyin derim. Ayrıca Fenerbahce olmadan Türkiye'de futbol falan olmaz. Galatasaray olmadan da olmaz tabiki. O yüzden kendinizi futbola verinde küme düşmeyle filan başarılı olacağınıza hakkınızla başarılı olun.

Bu arada bunu Fenerbahceli olarak yazdım. En yetkili kurum Uefa'nın açıklamasına dayanarak yazdım.He siz Uefa da kimmiş biz Ersin Gökalioğlu'na güveniriz bizim için yetkili kişi o diyorsanız bilemem tabi.

:confused:

Aykut Saymazlar

Sarı Üye

Hangi Takımlısınız: Galatasaray

Adaleti olmayan bir ülkede suçlandık ve o delillerle UEFA ceza verdi. Bende boyle bakıyorum .

Şike muhabbeti ilk patlak verdiğinde başkanınızdan bütün yöneticilerinize bir tanesi şikeyi inkar edemedi. Hocanız bile herkes yapıyor biz radara yakalandık dedi. Şikeci başkanınız çıktı yaptıysam fener için yaptım dedi, Murat Özaydınlı mı Murat Uslu mu ne ağlayarak düşürmeyin biraz daha bizi lütfen de para eden topçularımızı satalım dedi. Biz yaptıysak Galatasaray da Sturm Graz maçında yaptı diyen Artvin Hopaspor başkanı mıydı? Tabi iş uzadı uzadı laçkalaştı şimdi inkar ederseniz, niye başta bir taneniz bile inkar edemedi. Size cezayı kesmedikçe gerekli mevkiler, ondan yüz buldunuz yüzsüzleştiniz işte aynen böyle, kösele gibi oldu suratınız.

Senin nasıl baktığın önemli değil sen zaten azizspor gözlükleriyle bakıyorsun olaya. Şikenin intikal ettiği bütün kurumlar ve mahkemeler şike var dedi mi dedi.

Bitti gitti, cezasını çekmeyen bir şikecisiniz bu kadar ömür boyu da şikeci kalacaksınız Kadıköy Match Fixers.

ApOOGw5CMAAe0m0.jpg

İşte bunlar hep totem

Aziz'de bunları transfer işi diye açıkladı... Normal bir insan transferi neden kodlayarak anlatır...

Yok her ihtimale karşı rakiplerimiz duymasın endişesi ise ulan gerizekalı, rakibinin kimi transfer edeceğini öğrenmek için telefonunu illegal dinleteceğinden şüphelenmen bile psiko analiz isteyen bir davranış türüdür zaten.

Bir laf vardır; İnsan herkesi kendi gibi bilir. Yani demekki sen bunları yaptırıyorsunki karşındanda aynı şeyi bekliyorsun.

Gerizekalılar. Du bakıyım Valla gerizekalı...

Hala adaletsiz ülkede yargılandık diyorlar yahu hala bahaneler..İlk ağızdan itiraf :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=D2siZo1bbvM[/media]

NOT :Aziz Yıldırım benzeri şişme bebekmiş bu da...

Şike muhabbeti ilk patlak verdiğinde başkanınızdan bütün yöneticilerinize bir tanesi şikeyi inkar edemedi. Hocanız bile herkes yapıyor biz radara yakalandık dedi. Şikeci başkanınız çıktı yaptıysam fener için yaptım dedi, Murat Özaydınlı mı Murat Uslu mu ne ağlayarak düşürmeyin biraz daha bizi lütfen de para eden topçularımızı satalım dedi. Biz yaptıysak Galatasaray da Sturm Graz maçında yaptı diyen Artvin Hopaspor başkanı mıydı? Tabi iş uzadı uzadı laçkalaştı şimdi inkar ederseniz, niye başta bir taneniz bile inkar edemedi. Size cezayı kesmedikçe gerekli mevkiler, ondan yüz buldunuz yüzsüzleştiniz işte aynen böyle, kösele gibi oldu suratınız.

Senin nasıl baktığın önemli değil sen zaten azizspor gözlükleriyle bakıyorsun olaya. Şikenin intikal ettiği bütün kurumlar ve mahkemeler şike var dedi mi dedi.

Bitti gitti, cezasını çekmeyen bir şikecisiniz bu kadar ömür boyu da şikeci kalacaksınız Kadıköy Match Fixers.

Hemşo çaban boşa... Ben birçok Fenerliye şunu söyledim;

" Azizi dışlayıp kulüpten uzaklaştırıp, cezamız neyse çekelim deseydiniz en çok puan cezası alıp konu kapanacaktı. Ama siz Azizin kendini kurtarmak için Fenerlileri kullanma planında zokaya düştünüz. Bakın 2 yıldır Avrupaya gidemiyorsunuz. Belkide daha da cezalar gelecek" dedim.

Adam " Aslında haklısın galiba " dedi....

2 gün sonra gördüm " Hep bunlar cemaatin işi Aziz de temiz" diyordu... Yani adamlar HDD kullanmıyor ; RAM kullanıyor sadece"

Hemşo çaban boşa... Ben birçok Fenerliye şunu söyledim;

" Azizi dışlayıp kulüpten uzaklaştırıp, cezamız neyse çekelim deseydiniz en çok puan cezası alıp konu kapanacaktı. Ama siz Azizin kendini kurtarmak için Fenerlileri kullanma planında zokaya düştünüz. Bakın 2 yıldır Avrupaya gidemiyorsunuz. Belkide daha da cezalar gelecek" dedim.

Adam " Aslında haklısın galiba " dedi....

2 gün sonra gördüm " Hep bunlar cemaatin işi Aziz de temiz" diyordu... Yani adamlar HDD kullanmıyor ; RAM kullanıyor sadece"

:encouragement:

Çabam boşa biliyorum Ahmet abi, susmak en iyisi ama yüzsüzlüklerini görünce insan dayanamıyor.

Geri
Üst Alt