Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

Platini son sözü söylemiş, "Kupa işi bizi ilgilendirmez" diyor ancak ADİL yargılanma olur da Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ının söylediği paralel devlet, paralel yargı sonuçları ortaya dökülürse eminim haklının hakkını teslim edecektir.

Siz şampiyonluk şansınızı Fatih Terim'i gönderince kaybettiniz. He olsaydı da belki biz yine bu kadar iyi olacaktık çünkü 3 senedir başımızda adam vardı. Simdi hem adam hem teknik direktör var. Yani siz kendi kendinizi yaktınız, öyle hakemlere hükumete filan suc atmayın.

Hangi adamdan bahsediyosun 1 maç kaybettini dize götünü yırtan adamcıklar mı?

Yoksa şike yaptığımız kesinleşsin başkanın yüzüne bakmam diyen adamcıklar mı?

Yoksa "s.rim böyle fenerbahçayi diyen adamcıklar mı?

Çok iyi futbol oynuyorsunuz öyle böyle değil 10 maçınız ya son dakika ya hakem ellemesiyle.

Sana acı bir gerçek söyleyeyim mi. Bu sene ağzınıza bal çalacaklar bal çalacaklar ki giren şemsiyenin büyüklüğünü hissetmeyin zevk alın diye. Ha alırsın almazsın o beni bağlamaz ama emin ol bi kaç ay sonra zevk veren biz haykırarak ağlayan sizler olacaksınız. Sakın forum agirmeye kalkışmayın kendi psikolojik dünyanızda yırtının hatta delir, intehar et umrumda değil.

Daha doğrusu çokta ŞEYİMDE.

Bundan sonra üye alımlarında TC Numarası da istenmeli . Güvenlik sorusu da Galatasaraylıların bildiği fenerlilerin bilemediği bir şey olsun .

o zaman kadıköyde şampiyonluk kupasını kaldırmanın verdiği mutluluğu tarif edermisiniz diye soralım nasılsa bu duyguyu yaşamayan anlamaz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Platini son sözü söylemiş, "Kupa işi bizi ilgilendirmez" diyor ancak ADİL yargılanma olur da Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ının söylediği paralel devlet, paralel yargı sonuçları ortaya dökülürse eminim haklının hakkını teslim edecektir.

Bu ne ? Yargılamanın adil olmadığı ne malum ? Kanıtın var mı ?

Adaleti olmayan bir ülkede suçlandık ve o delillerle UEFA ceza verdi. Bende boyle bakıyorum .

peki kardeş ben de şunu anlamıyorum.fb hakkında o kadar kanıt var.RESMİ mahkeme kararı var ama masumsunuz gs ve ya ts hakkında hiçbir kanıt resmi mahkeme kararı yok ama neredeyse gsnin her şampiyonluğu hakkında imalarda bulunuyor fb taraftarları bunu açıklar mısın?ayrıca bundan 5-10 yıl sonra fb nin başına şike veya şike hariç bir olay gelse siz yine masumuz fb ye oyun oynuyorlar,cumhuriyetin son kalesiyiz vb.açıklamalar yapacaksınız.yani demem o ki siz arkanızı dayayacağınız bir duvar bulmuşsunuz.fb suçmu işledi ''aman fbye yine oyun oynuyorlar,cemaat fbyi ele geçirmek istiyor''gibi açıklamalar yapacaksınız buna adım gibi eminim o yüzden fb de bu taraftar olduğu sürece fb her zaman temizdir çünkü işin kolayı var.hemen fb ye oyun oynanıyor dersiniz.ama gs öylemi gs nin başına gelse gs taraftarı suçu kimin üstüne atacak buna cevap verir misin?gs boynunu bükecek cezasını çekecek.

Atatürk'ü cumhuriyeti kullanan bu camiadan bırakın Türk futboluna, Türkiye'ye hayır gelmez....

Bu ne ? Yargılamanın adil olmadığı ne malum ? Kanıtın var mı ?

Ayberk, çünkü bu dava özel yetkili mahkemede görüldü ve sonra daha dava bitmeden özel yetkili mahkemeler kaldırıldı biliyorsun. Adil yargılanma olursa Başta Balyoz, Ergenekon, gibi davalar olmak üzere burada görülen bir çok dava yeniden görülecek. Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ başta olmak üzere bir çok kişinin beklentisi de bu yönde.

Ayrıca bu davada dinlemeleri yapan, polis fezlekesini hazırlayan bir çok kişi 17 ARALIK operasyonundan sonra hepsi görevden alındı. Bu da çok önemli bir detay.

ben bir çok Galatasaraylı arkadaştan şunu duyuyorum.

+Bu ülkede Adalet bitmiş. Genelkurmay başkanı terörist diye içeri alınıyor. Özel yetkili mahkemeler bir çok haksızlık yapıyor vs vs vs...

--- "E ama Fenerbahçe de bu özel yetkile mahkemelerde yargılandı"

+ Ya o konu ayrı. Aziz Yapmıştır. Biz onu bilmiyor muyuz vs vs vs..

Bence bu hakkaniyetli bir bakış açısı değil. Şahsi görüşümdür. Maksat polemik degil arkadaşlar katılmayanlarada saygı duyarım.

Adaleti olmayan bir ülkede suçlandık ve o delillerle UEFA ceza verdi. Bende boyle bakıyorum .

Peki hiç kendine sordun mu neden durduk yere polis gelip seni içeri almıyor neden hakkında bir ton suçlamalarda bulunmuyor. Adalet yok diyorsun ya evet yok. Adam fenerden bana para geleccek diyor hocam ne yapayım diyor. Herhangi bir avrupa ülkesinde bunun cezası futboldan men ve feneri küme düşürmedir. Sadece bundan dolayı. Geri kalanını boşver olmasınada gerek yok. Başlı başına büyük delil.

Adalet yok diyosun ya balık hafızalısınız evet yok. Galatasaray Başkanı 3 senedir başbakandan randevu almaya çalışıyor ama dolu. Ama rıdvandan'tut bütün yöneticileriniz ne hikmetse önceden randevu alınmış toplantılar kahvaltılar gerçekleştiriyorlar. Hemde bayram değil seyran değil toplantısı değil bunlar hep bir olay sonrası olan toplantılar. Adamlar ilerri görüşüler ki nokta atışı tarihlerinde toplantı yapıyorlar.

Unuttum bak uzun zaman oldu önceden ayarlanmış bir toplantınız olmadı başbakanla neden acaba. Ama yakındır 1 ay içinde çıkar bir toplantı hiç şaşırmayız.

Ha ne diyorum biliyor musun başbakana çok güveniyorsunuz. Rüzgar bi ters esmeye başlasın ilk satacağı kesim siz olacaksınız. Çıkıp ağlarsınız yine.

Sen kendini kandırmaya devam et tammam.

Ayberk, çünkü bu dava özel yetkili mahkemede görüldü ve sonra daha dava bitmeden özel yetkili mahkemeler kaldırıldı biliyorsun. Adil yargılanma olursa Başta Balyoz, Ergenekon, gibi davalar olmak üzere burada görülen bir çok dava yeniden görülecek. Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ başta olmak üzere bir çok kişinin beklentisi de bu yönde.

Ayrıca bu davada dinlemeleri yapan, polis fezlekesini hazırlayan bir çok kişi 17 ARALIK operasyonundan sonra hepsi görevden alındı. Bu da çok önemli bir detay.

Adil yargılama değil işte o yüzden sordum,ironi yapmadım. Yargılamanın adil olup olmadığı hakkında hüküm verilemez öyle kolay kolay,hele ki deliller mevcut iken. "Yeniden yargılama" dersin tamam da "adil yargılama" ucu açık bir konu.

Ayrıca biz spor hukuku ve ceza hukukunu birbirine karıştırıyoruz. Ceza hukuku yönünden bir hüküm ifade edebilir bu konu,özellikle Aziz Yıldırım'ın lehine ama Fenerbahçe mahkemelerde yargılanmadı,onun cezasını TFF ve UEFA verir ve bunu şüpheye dahi dayandırabilirler. Mahkeme başkanı ne dedi hatırlayın ilk duruşmada : "Biz burada kulüpleri değil, kişileri yargılıyoruz"...Balyoz ve Ergenekon ile alakası yok karşılaştırmanın bu yüzden.

Kısacası elmalarla armutları karıştırıyor herkes. Spor hukukunda kesin delil olması gerekmez. Örneğin; ben kaleciyim seninle anlaştım ve gol yiyeceğim. Senin forvetin bana gol atamadı. Yani olay sahaya yansımadı. Fakat spor hukukunda bu kabul görmez. İlla gol olup olmadığına bakmazlar. Ceza hukuku ise bundan gayrı apayrı birşeydir.

şu konuyu kilitleyin ya,yine fenerli medyanın haberlerini öne sürerek yorum yapan kuşlar türemiş.Allah'ın beyinsizleri sizi.korkmayın lan bu kadar.

paralel yargi bir yerine girsin desem incinirmisin.

Memlekette bi bunları ele geçirmek isteyen cemaat var adamlar o kadar başarılı ki o nedenle ele geçirmek istiyorlar. Para basıyolar mübarek.

Gel gelelim gerçek olsun bu daha kötü ki tarihinizde hiç bir başarınız olmadan bu oyunlar neden oynanıyor demek ki üzerinizde illegal işler dönüyor. Demek ki bir şeyler azizbahçe üzerinden legal yöntemlere dönüştürülüyor. Oturunda ağlayın biz neden bu haldeyiz diye.

ben bir çok Galatasaraylı arkadaştan şunu duyuyorum.

+Bu ülkede Adalet bitmiş. Genelkurmay başkanı terörist diye içeri alınıyor. Özel yetkili mahkemeler bir çok haksızlık yapıyor vs vs vs...

--- "E ama Fenerbahçe de bu özel yetkile mahkemelerde yargılandı"

+ Ya o konu ayrı. Aziz Yapmıştır. Biz onu bilmiyor muyuz vs vs vs..

Bence bu hakkaniyetli bir bakış açısı değil. Şahsi görüşümdür. Maksat polemik degil arkadaşlar katılmayanlarada saygı duyarım.

elma ile armudu karıştırma. şike dosyalarının hiçbirisini o savunduğunuz başkan ve yöneticilerin hiçbiri inkar etmedi. sadece öyle değildi aslında şöyleydi diye kıvırmaya kalktılar hakim karşısında. ve o itiraz edilmeyen deliller sizin şike yaptığınızı gösterdi. ama ergenekon davasında başından beri itiraz vardı.

" Fenerbahçesiz Türk Futbolu Olmaz" diyenler...

Aynı zamanda " Galatasaraylılar Fenerbahçe'nin düşmesini isteyerek Türk Futboluna ihanet ediyor " diyenler...

Ama siz bir zamanlar lig Galatasaraysız olacak diye çok sevinmiştiniz...

kumede_kal_galatasaray.jpg

ÖNCE KİŞİLERE CEZA(NİSAN)

GEREKENİ YAPIN(MAYIS)

UZATMALAR(HAZİRAN)

GOOOOOOOOOOOLLLL(TEMMUZ)

Bu kuş neden banlanmadı. Galatasaraylıyım diyerek kulübü gibi davranmış sahtekarlık yapmıştır.

Bunun cezası ip ban olmalıdır.

Yönetim uyuma

BANA DİYORSAN BEN GALATASARAYLIYIM.BU NEDİR YA SENİN KÜME DÜŞÜRME NÖBETİNE BİR SÜRÜ MESAJ ATTIM.HER YENİ ÜYE KUŞ MU OLUYOR?

Geri
Üst Alt