Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
lafı dolandırınca anlamıyorlar kuş kafalılar direk öyle söylerseler anlarlarbide şu varki uefa kişilere cezaları verince ,azizeye şikeden ömürboyu men verdim deyince ve bunu tff ye bildirince sende gerekeni yap artık demiyecekmi??
Aylardır aynı şeyleri söylüyoruz zaten. UEFA , Astana'daki toplantıyla ipleri resmi olarak eline aldı evet ama zaten bundan önce de istediği ülkeye,istediğini yaptırabiliyordu. Yunan'a çıkarma yaptı ve dedi ki duydum ki takımları düşürmüyor muşsun bir de yüzüme söyle bakayım dedi. Platini daha uçağa binmeden takımlara küme düştükleri haberi gitti yani cezanın UEFA'ya kalmasını inanın Fener bile istemeyecektir. Yerel federasyonun vereceği cezanın boyutuyla , UEFA'nın diğer takımlara 0 tolerans zırvalığı çerçevesinde vereceği ceza çok farklı ve ibretlik olur.
Konu kapandı diyenlere de bir şey diyemiyorum bir dava 3 yıl uzamaz haklılar ama unutmayın ki bu adamlar 2011 temmuzunda başlayan davada UEFA disiplin kuruluna haziran 2013'te yani 2 yıl sonra sevkedildiler. Bu süreç hep yavaştı , yine öyle sonlanacak.Ve bu işin uzamasında bile en büyük zararı Fener yaşıyor . Bizimle dalga geçiyorlar ya gidin hatırlatın kendileri son grup maçına 2008 aralıkta çıktı ama 2011'den beri şampiyonlar ligine katılım hakları yok, seneye de olmayacak.Utanma olsa Şampiyonlar ligiyle ilgili espri bile yapamazlar ama bunlar sıfatsız.