Infantino'dan Şike Davası Açıklaması

UEFAdan ceza almiyacagini olayin TFFnin eline baktigini bizde biliyoruz, gelip burda cok bilmis gibi konusma...

UEFA baski yapip ya ceza verirsiniz yada alayinizi men ederim diye tehdit ederse o zaman görürsün ceza aliyormusunuz almiyormusunuz!!

senden çok bildiğim kesin. Uefa böyle bir tehdit veya baskı yapmayacağını açıkça beyan etti. hala bekle dur sen bi üç yıl daha

senden çok bildiğim kesin. Uefa böyle bir tehdit veya baskı yapmayacağını açıkça beyan etti. hala bekle dur sen bi üç yıl daha

Yunanistanda baski onlar değilmiydi?

He simdi cikip gecenki toplantida TFFye baski yapiyoruz ceza versinler diyecek yani?

Baski yapsa bile bu gizliden olur, gecen Tüpcüyü (aziz babanizin en iyi kankasini) cagirmislardi hatirliyormusun?

bir düsün bakalim neden cagirdilar aceba!?

Yunanistanda baski onlar değilmiydi?

He simdi cikip gecenki toplantida TFFye baski yapiyoruz ceza versinler diyecek yani?

Baski yapsa bile bu gizliden olur, gecen Tüpcüyü (aziz babanizin en iyi kankasini) cagirmislardi hatirliyormusun?

bir düsün bakalim neden cagirdilar aceba!?

seni şikayet ettim. terbiyesizliğin lüzumu yok. ben angut kuş filan değilim. okuduğumu gördüğümü doğru yorumluyorum o kadar

Uzatmayın arkadaşlar daha fazla. Konuya dönelim lütfen birbiriniz arasında tartışma yapmayalım.

yunanistanda adamlar iki ayda düşürüldü. burda 3 yıl oldu. düşürcek olsalar çoktan bu iş bitmişti. uyanın demek mi suç

En basit dille şöyle anlatayım. Uefa tffnin fenere ceza vermemesinden son derece rahatsız. fakat onlar kendi üstlerine düşeni yaptılar. bir daha benzer bir durum yaşanmaması içinde bu son toplantıdaki kararları aldılar. bundan sonra uefa federasyon ceza vermese de ceza vercek ve bunun takipçisi olcak. Yani adamlar fener olayındaki haksızlıktan ders çıkardılar.

bu karar kuşlar için çıkmadı. bundan sonra benzer haksızlıklar olmasın diye çıkarıldı. zaman aşımı olayı ise şike yapıldığı açılmış görülmüş devam eden davalar için değil. hiç açılmamış yeni davalar için geçerli

ya birak allahini seversen...

zaten asil önemli olan ders cikarmalariydi, yoksa trabzonun hakki yenmis, kul hakki yenmis bunlar hic önemli degil demi?

zaman asimi olayina gelince, oku bakalim sunu herseyi cevapliyor zaten:

Kulüpler kendi adlarına çalışan kişilerin şikeye bulaşması halinde cezadan muaf olamayacak. UEFA hukuk komitesi ikinci başkanı Aleksander Ceuefa ferin tarafından Astana’daki kongrede açıklanan bildiride, "UEFA şikeyle mücadelede kendi disiplin talimatlarını yeniden gözden geçirmiş ve şike suçunu zaman aşımına bakmaksızın değerlendireceğini karara bağlamıştır" ifadelerine yer verildi.

ya birak allahini seversen...

zaten asil önemli olan ders cikarmalariydi, yoksa trabzonun hakki yenmis, kul hakki yenmis bunlar hic önemli degil demi?

zaman asimi olayina gelince, oku bakalim sunu herseyi cevapliyor zaten:

Kulüpler kendi adlarına çalışan kişilerin şikeye bulaşması halinde cezadan muaf olamayacak. UEFA hukuk komitesi ikinci başkanı Aleksander Ceuefa ferin tarafından Astana’daki kongrede açıklanan bildiride, "UEFA şikeyle mücadelede kendi disiplin talimatlarını yeniden gözden geçirmiş ve şike suçunu zaman aşımına bakmaksızın değerlendireceğini karara bağlamıştır" ifadelerine yer verildi.

Angutların düşmesini en çok ben istiyorum.

Bu yazıyı defalarca okudum zaten. Burda karıştırılan nokta şu burdaki zaman aşımı hiç hakkında dava dosya açılmamış yeni ortaya çıkan şikeli maçlar için. Misal bundan 7 yıl önceki gençlerbirliği ankaragücü maçında şike varsa ve bu yeni duyulup ortaya çıkarsa itiraf kaset vb. şekilde bu maçlara ceza verilecek şike dosyası açılacak vs yi kastediyor. Halbuki fenerin dosyası açılıp görülmüş bir dava zamanaşımıyla ilgisi yok onların.

Angutların düşmesini en çok ben istiyorum.

Bu yazıyı defalarca okudum zaten. Burda karıştırılan nokta şu burdaki zaman aşımı hiç hakkında dava dosya açılmamış yeni ortaya çıkan şikeli maçlar için. Misal bundan 7 yıl önceki gençlerbirliği ankaragücü maçında şike varsa ve bu yeni duyulup ortaya çıkarsa itiraf kaset vb. şekilde bu maçlara ceza verilecek şike dosyası açılacak vs yi kastediyor. Halbuki fenerin dosyası açılıp görülmüş bir dava zamanaşımıyla ilgisi yok onların.

iyide fenerin dosyasi hala dogru düzgün kapanmadiki

UEFAdan ceza aldilar ama kendi ülkesinde ceza almadilar daha

sence buna UEFA göz yumabilirmi?

Juventus, Milan yada Yunan takimlari onlarda neden ayni cezalari almadi diye hesap sormazmi UEFAya?

Juventus, Milan yada Yunan takimlari onlarda neden ayni cezalari almadi diye hesap sormazmi UEFAya?

yunanistan takımları hakkında açılan davadan 1 ay sonra takımlar küme düşürüldü. 1 ayda düştüler.

Juventusun şike süreci mayıs ayında başladı. temmuzda ceza aldılar. yani 2-3 ayda bitti işleri.

şimdi burda 3 yıl oldu.ben bilinçli olalım gerçekçi olalım bize yakışan bu diye yazıyorum. olmuyacak duaya amin diyoruz. baskı yapılcak olsaydı çoktan yapılırdı.

Uefa göz yumabilir mi diyorsun? bende sana sorayım sıfır tolerans diyen Uefa mahkeme vs sonucu beklermiydi? düşürcek olsa yüz kere düşürürdü. hatta şampiyonlar ligine katılmamaları bile Tff nin kararı dediler.

Uefa göz yumabilir mi diyorsun? bende sana sorayım sıfır tolerans diyen Uefa mahkeme vs sonucu beklermiydi? düşürcek olsa yüz kere düşürürdü. hatta şampiyonlar ligine katılmamaları bile Tff nin kararı dediler.

digerlerinde bu kadar kisa sürede düsürdüler gerekli cezalari verdiler

peki bunlarda neden bu kadar passif kaliyor UEFA?

Sporx'in haberi nedir,gerceklik payı var mı,yoksa her zamanki gibi sallıyorlar mı?

digerlerinde bu kadar kisa sürede düsürdüler gerekli cezalari verdiler

peki bunlarda neden bu kadar passif kaliyor UEFA?

Çünkü bu ülkede adalet olmadığı için Tff , hükümet , başbakan vs herkes bu pisliği örtmeye çalıştı.kısmen başarılı oldular. adamlar 2-3 yıl cezayla sıyrıldılar.

Uefada bir daha böyle bir duruma düşmemek için daha kesin net kararlar aldılar. Öyle federasyona filan bırakmıcaklar benzer durumlarda fişi kendileri çekcek. ama fener sıyrıldı artık bu işten. bu kararlar bundan sonraki şike olayları için geçerli

Çünkü bu ülkede adalet olmadığı için Tff , hükümet , başbakan vs herkes bu pisliği örtmeye çalıştı.kısmen başarılı oldular. adamlar 2-3 yıl cezayla sıyrıldılar.

Uefada bir daha böyle bir duruma düşmemek için daha kesin net kararlar aldılar. Öyle federasyona filan bırakmıcaklar benzer durumlarda fişi kendileri çekcek. ama fener sıyrıldı artık bu işten. bu kararlar bundan sonraki şike olayları için geçerli

bende isden hala siyrilmadilar ve eninde sonunda düsecekler diyorum

bizim ülke cifte standart veya adaletsizlik uyguliyabilir ama UEFA buna izin vermicek!

KAPANDI kardesim ne laftan anlamaz adamlarsiniz

Platini ve Infantino dosya bizim icin KAPANMISTIR dedi TFF ceza verecekse verir biz karisamayiz dedi acik acik

sanki madalya takacaklar bize fb dustumu 3 sene oldu artik onumuze bakalim

Sineğin yağını çıkarmaya gerek yok..Bu saatten sonra ben de inanmıyorum ceza alacaklarına... Şu açıklamya kadar ciddi ciddi ceza alırlar diyordum ama adamlar işi bitirmiş kendi aralarında kim ne kadar rüşvet yediyse zehir zıkkım olsun..

Geri
Üst Alt