ersin gökalioğlu
4 Nisan 2014 Tweter'da paylaştığım maddeler,Çok önemli lütfen iyi okuyun.
4 NİSAN 2014
1- ”UEFA’da bu iş kapandı” meali şudur; -UEFA suçu onadı, top TFF’de yapacak yada yapacak. -Seçim arefesinde oy için ısmarlama sözcükler.
2- 2010-2011 TR ŞİKE Sürecinin tek mağduru ve tek hasar alanı TRABZONSPOR’dur. Kupa ve o sezonun gelirlerinin tazmini bile yetersizdir.
3- Sadri Şener kulubü maddi açıdan iyi yönetememiştir ama! Sportif açıdan 2010-11 de Şampiyon yapmıştır. 16ACM’ye müdahil olarak tarih yazdı
4- Sadri Şener Kulup başkanlığını kendi iradesiyle değil! Siyasi baskı sonucunda bıraktı.
Görev zamanında UEFA’ya İHTARNAME verdi!
5- İHO Siyasi iradeye tepki oyları ve Siyasi iradenin gücüyle 1 gece önceden Başkan seçildi. Bu TS için süreçte en büyük zarar oldu.
6-16ACM’de Erdem bey,Nusret bey,Atilla bey ve Hakan bey çok büyük işler başardı, bu asla önemsizleştirilemez. Minnetdarız.
7- 16ACM kararları Şikecileri tescil etti,mahkum ettirdi.Şike lobisi ( UEFA D.K yı bekleyin,Yargıtayı bekleyin dedi)
8- 25 haz. 2013 de UEFA D.K karar açıkladı. ZAFER Adalet yolunda çıktı. TS Camiası bunu bekliyordu ama! İHO vardı ve engeldi.
9- İHO 9 ayda yaptığı tek iş UEFA ve FİFA’ya İHTARNAME yolladı(!) Bu kadarına icazet alabilmişti sanırım.
10- 5 Önemli Kurum kararı sonrası TAM YETKİLİ ve BAĞIMSIZ bir Stajyer Avukat dahi süreci şimdiye kadar bitirmişti. ULTRA GARANTİ
11- TWETER haklıydı, Yalova’da da CHP ne oldu? Geldiler haklarını aldılar. TS 3 Tem. 2011 den bu yana ne yaptıki? Bunu düşünelim!
12- 3 Tem. 2011 de TV lerde ağlayan fb yöneticileri ve başları önde taraftarları vardı! Zamanla piştiler ve arsızlaştırıldılar!
13- Olgun Peker dinleniyordu ama! Dinlemelere aziz’de girdi… aziz’e cemaat yada iktidar mı git şike yap dedi? aziz taraftarlarını kullandı
14-Uzatmaya gerek yok! TS bugün bu kadar mağdur olmuşsa ,bunun en büyük nedeni TS Yönetimi,TS Lobisi ve hepimiziz! İçerde BİZ olamadık
15- 5 Önemli Kurum kararlarına ULTRA GARANTİ vermiştim ; Karar öncelerinde çok kişi umutsuzluğa kapıldı,kapandı dediler! Ne oldu?
16- 2 Kalan önemli ULTRA GARANTİM fb’nin en az 2 lig düşeceği ve cepte olan 2010-11 Şamp. tescilimiz. Önceki 5 karardan daha garanti bu 2’si
17- UEFA bu işe yol vermiş olsaydı! UEFA D.K ve CAS’ta o kararları vermezdi. Rahat olun.
18- T.C mahkemeleri ve Yargıtay bağıra bağıra Şikecileri tescil etti. Sportif yargı ve Adli yargıda hem fikirdi; febe Şikecidir.
19- fenerbahçe’nin Adil yagılanmadığı tek kurum @TFF_Org dur!
20- aziz yıldırım konusunda Savcının insiyatifi vardı ve kullandı. Lakin! İçeri girmesini hiçbir kimse engelleyemez. Kısa zaman içinde olur
21- Defalarca yazdım ; UEFA 2010-11 Şike sürecinin 2014-2015 sezonu başlamadan bitmesini şart koydu ve son süre. Cezalarda belli,takvimde
22- Şimdi bu cezaların sezon sonu yapılacağını söyleyenler %80 ve %19’u da biraz daha uzayacak diyor. %1 Bende 2 aşamalı olacak diyorum.
23- Sezon bitmeden eksipuanlar ve sezon sonuda küme düşme olacaktır. Aynı anda olabilir mi? Buda mümkündür.
24- Günlerdir yazdım 28-29-30.cu haftalar….! GELİYORLAR… Göreceksiniz.
25- aziz’in içeri girmesi ve UEFA’nın kişilerle alakalı cezalarını açıklamaları zincirleme olacak.Süreçte hızla bitecek.
26- Ya Hocam gerekirse 3-5 yıl ceza alınır bir çözüm değil çünkü! 5 yıl sonra uygulamadığın cezalar daha da artar. Bu mümkün değil.
27- UEFA-TFF ve ANKARA sonuçların ne olduğunu ve neler olacağını çok iyi biliyor. Rahat olun
28- 29.cu hafta ve 30.cu hafta yapacaklarımız var! ALLAH’ın izniyle ÇATIVDATACAĞIZ…! ULTRA GARANTİ.
29- Atilla bey Büyük emek sahibidir lakin! ”Kişisel” olarak Adaletten uzak ve kişisel nefislerine yeniktir. Yazmaya kalksam zaman yetmez
30- Bir tanesini yazayım Sadri Şener konusunda yerden göğe haksızdır tabiri caizse nankörlüktür. Sadri bey döneminde neler yapıldı? Şimdi?
31- Kimse kusursuz değildir! Dedim ya şu süreç bitsin deşifre olacak çok kişi var. Şimdi kenetlenme zamanı yine.
32- Umutla değil! Emin olarak,tarafsız,adil ve cesur yazdım bu zamana kadar. Mücadelemiz zamanı kısaltmak ve kusursuz Adalet adınadır.
33- 30.cu hafta yapacaklarımız var. Konu TFF’yi sarsacak. UEFA ve FİFA çaresiz kalacak. 28 ve 29.cu haftayı bu yüzden çok vurguluyoruz.
34- Tekrar söylüyorum ; ŞİKE sürecini sonu belli sadece zamanı kısaltmak ve kusursuz Adalet içindir çabalarımız.
Ersin GÖKALİOĞLU - 4 NİSAN 2014