- 16 Haziran 2010
- 204.025
- 156.084
- 6.838
Bu aksam sinemaya gidecektim ama vazgectim, belki haftaya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melekler ve Şeytanlarla Da Vinci Şifresi de öyleydi. Dan Brown ile alakalı adam toparlayamıyor yayınca.Son 20 dakikası dışında güzel film ama o son kısım yok mu ah ah saçmalığın dibine vurmuşlar.
Film ile kitabın sonunun farklı olduğunu okudum. Bu konuda senin veya forumda birinin bir bilgisi var mı?Melekler ve Şeytanlarla Da Vinci Şifresi de öyleydi. Dan Brown ile alakalı adam toparlayamıyor yayınca.
Evet öyleymiş kitabı okumadım ama.Film ile kitabın sonunun farklı olduğunu okudum. Bu konuda senin veya forumda birinin bir bilgisi var mı?
baya oldum ben izleyeli reis. yalan yok beklediğimden çok iyiydi.İzledin mi reis? Bugün izledim. Sağlam olmuş. @Osman SEDEN
baya oldum ben izleyeli reis. yalan yok beklediğimden çok iyiydi.
Aynen ben de beğendim. Ama İstanbul'u yine İran'ın bir şehri gibi göstermeleri ayar etti. Hemen kapalı çarşı ortamı, türbanlı kadınlar, öğrenciler bile kapalı. Ulan git çek İstiklal caddesini, Ortaköy'ü falan.
En azından polis arabaları moderndi. Taken 2'deki gibi değildi :red:
o konuda bize bakış açıları biliniyor ama hani fazlada haksız sayılmazlar sanki be hacım. ses getiren bir çok filmde mutlaka bu eleştiriyi yapıyoruz. mesela gece yarısı ekspresindeki karakterden nefret ederiz türk halkına küfrediyor,türkleri kötü gösteriyor diye yerden yere vururuz her izlediğimizde ama adam her nekadar filmde yaşadıklarını daha sonra yalanlasada öykünün olabilitesinin nekadar fazla olduğunuda içten içe itiraf ederiz.
bu robert langdonın serisi gerçekten güzel seri. yaza doğru falan zamanın olursa kitaplarına başla derim reis. zaten infernoda noktalanmış sayılmaz ucu acık devam edecek gibi.
Haklısın ama insan güzel tarafların da gösterilmesini istiyor doğrusu.
İlk iki filmi de izledim. Yarımyamalak ama. Kenarda duruyorlar. Müsait olduğumda tekrar izleyeceğim. Kitap okumayı pek sevmem. Şuana kadar para verip aldığım tek kitap Dan Brown'un Lost Symbol'üdür. Bitirmek nasip olmadı :red: Okuduysan hatırlarsın kesik kol, Mason ayini kısmında kalmıştım. Sonra kitabı okumayı unuttum doğrusu :red: Ama sağlam bir kitaptı okuduğum kısma kadar.
Sanırım sıradaki film de Lost Symbol olacakmış. Film kesinleşsin, film çıkmadan kitabını okurum artık. Duruyor kenarda zaten
yanlış hatırlamıyorsam kayıp sembolünde bir kısmı istanbulda geçiyordu. kartal cezaevinde. baya baya yeriliyorduk gene 
öyle bişeyden bahsettinkiyanlış hatırlamıyorsam kayıp sembolünde bir kısmı istanbulda geçiyordu. kartal cezaevinde. baya baya yeriliyorduk gene
ama kayıp sembol diğer kitaplardan farklı seyr ediyordu diye hatırlıyorum reis. eğer niyetlenirsen bir gün sadece davincinin şifresi , melekler ve şeytanlar, inferno bunları oku.