İngiliz Basını Yazdı, Mancini Onu İstiyor!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

1216506-25387844-640-360.jpg

Sezon sonunda takıma takviye yapılmasını isteyen Roberto Mancini sürpriz bir ismi transfer listesine ekledi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Boyata FA Cup'ta şans bulduğu tüm maçlarda takımın içine etti. İnanılmaz sırıttı, yalan haber olduğunu düşünüyorum.

City'nin ya tutarsa diye aldigi adam, Karabükspor falan ilgilense neyse de ..

Stoper transferi şu şartlarda gereksizlikten başka bir şey değil. Ayrıca illa alınacaksa da Boyata gibi adamlar da neyin nesidir yani. Dany kalsın daha iyi.

Burdisso'dan sonra şimdi de Boyata mı? Takımda Chedjou varken, Dany kiralık oynarken, Semih ve Gökhan Zan varken ve önümüzdeki sezon 8 yabancı ile oynanacakken takıma yabancı bir savunma oyuncusu almak tam bir saçmalık olur!

Stoper alınacaksa Doria'dan başka hiçbir isme yönelmemek lazım.

Bu adama Mancini döneminde gelecek vaad ediyor dediler bir halt yiyemedi. Pellegrinide 1-2 maç oynattı galiba. gereksiz. Danyden iyi oldugunu düsünmüyorum. zaten Cityde oynayıpta Piyasa degeri 1,750,000 Euro olan adamdan hayır gelmez.

Hic gerek yok. Stoper alacaksak Semihi tamamlayacak birini almaliyiz. Ayni onun tipinde veya daha kötü olan topcular degil. Forumda cogu kisi Ömeri istiyor mesela, ama ben büyük endise duyuyorum Semih le Ömerin iyi bir ikili olacagindan. Semih yaninda kurt,lider bir stoper oldu mu cok ama cok daha iyi oynuyor. Ujfalusi, Rigobert Song, Neill tarzinda adamlar lazim bize.

al işte godini bilmemneyi rahat et böyle adamlarla ne ilgileniyosun manco

Bu transfer haberi doğru ise, Mancini bu ve bunun gibiler ile ilgileniyorsa biz ölmüşüz de ağlayanımız yok.

Agüero mu yoksa Negredo mu diye düşündüm habere girerken ne çıktı:sad007:

Şöyle saçma sapan transferler yapacağımıza Dany kalsın daha iyi

Mancini cidden transfer falan yapmasın.

Telles dışında tutturduğu 1 tane yok. Aynısını Terim, Denizli falan yapsa ipe gönderir herkes forumda.

Saçmalık Olur sadece. Başka hiçbirşey degil. Chedjou,Dany,Koray,Hakan, Hatta Gökhan bu adamdan çok çok daha iyi.

Geri
Üst Alt