İngilizce Dışında Hangi Yabancı Dili Önerirsiniz?

Beyler İngilizceye ek olarak hangi dili önerirsiniz. aslında Rusça veya Çince iyi gibi ama onlardaki alfabe ve teleffuz sıkıntısı baya yorar gibi geliyor insana . altentif olarak hangi diller öğrenmesi daha kolaydır ?

Almanca iyidir ama oldukca zor bir dil.
Ispanyolcayi önerebilirim

İspanyolca öneririm.. Latin kızlarını tanıdıkça anlarsın. ;)

Çalıştığın alana göre değişir sosyal bilimlerle alakalı bir şeyler uğraşıyorsanız Almanca ve Fransızca iyi olur

Bence kesinlikle ilk tercih Çince olmalı , her zaman için çok değerli olacak gibi duruyor. Avrupa dili önerim ise İspanyolca olur , onun da artıları var.

Alternatif istiyorsan italyanca ve rumence yi tavsiye ederim. Teleffuzu kolay yazıldığı gibi okunan diller. Rumence ve İtalyanca birbirine çok benziyor zaten.

Bence kesinlikle ilk tercih Çince olmalı , her zaman için çok değerli olacak gibi duruyor. Avrupa dili önerim ise İspanyolca olur , onun da artıları var.

Özellikle gelecek 10 yıldan sonra çok değerli olacak, Çin endüstrisi inanılmaz seviyede gelişiyor. Dışa kapalı bir ülkeler ama bunun da etkisi var tabi.

Dostum kariyer içinse Çince veya Almanca iyidir. Bana kalırsa İtalyanca öğren :)

Meslek ne ?

cingıl bels

Turizm sektörindeyim aga. İstanbuldayım ama eğer rusça öğrenebilirsem antalya felan düşünüyorumda çok zor gerçekten o dil. çince sadece iş hayatında geçerli olur gibi geliyor bana. ben daha çok insanı ilişkiler olarak ele alıyorum bu dil konusunu. Şuan en mantıklısı ispanyolca geliyor sanki

Turizm sektörindeyim aga. İstanbuldayım ama eğer rusça öğrenebilirsem antalya felan düşünüyorumda çok zor gerçekten o dil. çince sadece iş hayatında geçerli olur gibi geliyor bana. ben daha çok insanı ilişkiler olarak ele alıyorum bu dil konusunu. Şuan en mantıklısı ispanyolca geliyor sanki

O zaman Almanca şart.

almanca bir boka yaramiyor
ingilizcen varsa zaten hep bir adim öndesin
onun yaninda fransizca fena olmaz
cince cok zor gibi ögrenmek

Almanca kesinlikle overrated yani çok net. Turizm sektöründeysen de Rusça ve İngilizce olması lazım.

Almanların yüksek yüzdesi İngilizce bilir zaten ama Ruslar'ın çoğu İngilizce bilmez.

Geri
Üst Alt