Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben ikisi arasındaki ayrımı biliyorum, yine de sağol anlattığın için. Benim söylemek istediğim şeyi @Fatih Karadag arkadaş çok güzel açıklamış. Should/Must yardımcı fiileri ufak bir örnekti sadece. Mesela Can/May yardımcı fiili de öyle sayılır veya iki tane farklı gelecek zaman olması (will/going to) Bu gibi kurallarının olması benim gibi ana dili Türkçe olan biri için fazla detaylıca.

onurcugum, var mi yurtdisinda akraban? Adibelli soyisminde bir kac kisiyi taniyorum acaba sana akraba mi? Memleket neresi bu arada? Antep?Konuşmayı öğrenmenin tek yolu konuşmaktan geçiyor hakikaten. Çeşitli uygulamalar var ve Cambly bu konuda bayağı iyi. Bir yere kadar faydası olacaktır. Sonrası ise maruz kalmaktan geçiyor. İmkan varsa work and travel vs ile yurt dışında bir süre yaşamak lazım.
Muhtemelen isim benzerliğidir. Bizim anne tarafında birkaç kişi var yurt dışında -bizi hiçbir faydaları olmasa daonurcugum, var mi yurtdisinda akraban? Adibelli soyisminde bir kac kisiyi taniyorum acaba sana akraba mi? Memleket neresi bu arada? Antep?
ne gibi bi fayda bekliyorsun ki? :-DMuhtemelen isim benzerliğidir. Bizim anne tarafında birkaç kişi var yurt dışında -bizi hiçbir faydaları olmasa da- ama baba tarafında benim bildiğim 1 kişi bile yok. Doğma büyüme İskenderunluyum.
Aga öyle deme, akraba filan da şans işi. Bazılarını görüyorum adamlardan biri gidiyor, ne yapıp ne edip bütün sülaleyi yanlarına filan alıyorlar. Şöyle bir şey olsa fena olmazdı diyeceğim de, bizimkiler abartısız babasını dolandıran adamlar.ne gibi bi fayda bekliyorsun ki? :-D
yabancı sevgili bulun.![]()
Ayarla bir tane de yanina aldirsin bizi reisyabancı sevgili bulun.![]()