Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banada hintli müşteri geliyor.Pratik yapmaktır. Ötesi berisi yok, elbetteki kurslarda gramer öğrenmek iyidir. Lakin pratik yapabileceğiniz bir iş veyahut bir ülkeye gitmek mantıklıdır. Sizlere tavsiyem Tunus yada Dubai buralarda muazzam derecede pratik yapma şansına eriyorsunuz. Ayrıca Hindistan'a sakın gitmeyin.
Grammar kesinlikle kasmayın, kelime ezberlemeyin, filmleri anadilinde izleyin, altyazı açmayın. Ayrıntılı olarak kullanabileceğiniz tüm ücretsiz kaynak, döküman ve pratik için websiteleri yazardım ama hem çok uzun olur yazı hem de zapturapt altına almak istemiyorum. Zilyon tane kaynak mevcut ve belki önereceklerim sizin istediğinizi karşılamayabilir. Özgür bir şekilde kendi metodlarınızla da öğrenebilirsiniz. Artık yeni moda ihtiyacın olan alanda öğrenmek. Bu yüzden ihtiyacınızı bilmeden önermek istemem. özelden sorabilirsiniz, bu alanda tekim/mükemmelim diyemem ama 10 senelik tecrübem vesilesiyle yardımcı olabildiğimce olmaya çalışırım.Düzgün ve akıcı şekilde konuşmanın pratik yapmaktan başka bi yolu yok diye düşünüyorum. O yüzden film izle veya izleme kelime ezberle veya ezberleme biraz bu tarz öneriler havada kalıyor gibi geliyor. Sizce konuşma pratiği yapmak dışında bizim konuşmamızı geliştirebilecek başka bi yol var mı?Isparta'da olanlara ücretsiz yardımcı olabilirimEn büyük sorunumuz, mükemmelliyetçi olmamız. 'Motivasyon' sorununu, 'mükemmelliyetçiliği' ve ''ben yapamam''ı aşarsanız kolaylıkla öğrenir ve keyif alırsınız. Fırsatım yok, vaktim yok, imkanım yok diyenlerde kendilerini kandırmasınlar. 3-4 ayda survival English sıfırdan rahatlıkla öğrenilebilir. Derdiniz akademik bir sunum yapmak değilse 3-4 ay günde 1 saat pratikle zenci gibi İngilizce konuşabilirsiniz
Grammar kesinlikle kasmayın, kelime ezberlemeyin, filmleri anadilinde izleyin, altyazı açmayın. Ayrıntılı olarak kullanabileceğiniz tüm ücretsiz kaynak, döküman ve pratik için websiteleri yazardım ama hem çok uzun olur yazı hem de zapturapt altına almak istemiyorum. Zilyon tane kaynak mevcut ve belki önereceklerim sizin istediğinizi karşılamayabilir. Özgür bir şekilde kendi metodlarınızla da öğrenebilirsiniz. Artık yeni moda ihtiyacın olan alanda öğrenmek. Bu yüzden ihtiyacınızı bilmeden önermek istemem. özelden sorabilirsiniz, bu alanda tekim/mükemmelim diyemem ama 10 senelik tecrübem vesilesiyle yardımcı olabildiğimce olmaya çalışırım.