Ingilizlerden Chelsea - Galatasaray maci analizi: Selcuk ve Eboue'nin kotulugu...

Selçuğun 20 küsürlü dakikalarda ki taca çıkan pası tam youtube'a fail diye yüklenecek video

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dünyanın izlediği bir maçta takımda bir extra motivasyon olması lazım maaşallah bizim futbolcular sanki hazırlık maçına çıkmış sanki 5 kez ş.ligi şampiyonu olmuşlarda artık başarıya doymuşlar izlerken utandım

Eboue artık miadini doldurdu postalanmalı

mou nunda dedigi gibi gereksiz adamlara gereksiz paralar verildigi için turklerden bişey olmaz

Ne güzel özetlemişler sağ işlemiyor, tek hücum hamlesi solda Telles öne çıkacak, Sneijder bir şeyler yapacak, Drogba'ya top indirilecek o da ya kendi kullanacak ya da Burak'a teslim edecek. Cidden bizim hücum anlayışımız bundan ibaretti ha bir de gözü kapalı defansın arkasına Selçuk'un atmaya kalktığı toplar vardı.

Bu takımda skora katkı verecek oyuncu olmadığı için Burak her maç kadroda.

Bu takımın topu öne taşayacak, topla birlikte gidecek orta saha oyuncusuna ihtiyacı var ama onun da transferi yapılmamış.

Elinde Sneijder var, en efektif hali 4-2-3-1 oynamak ama oynayamıyorsun elinde kanat oyuncusu da kalmadı..

Bu saatten sonra Hamit dönecekse ve ne kadar kötü bile olsa 4-3-1-2'ye dönülsün. En olmadı 4-6-0 oynayalım Sneijder en uçta olsun. Drogba ve Burak ile kadroyu doldurmayalım. Sakatlandı ama Emre Ç, Umut, İzet'i izleyelim biraz da..Selçuk, Burak, Drogba üçlüsü iyiden iyiye sıkıyor insanı.

Dün akşam tiksindim Selçuktan... 2-3 metreye pas atamayacak hale gelmiş.. İnanın 1 hafta ban yiyeceğimi bilsem küfürü basardım burada.. Şu formuyla ayağımıza pranga olmaktan öteye gidemez..Gerçi bizim tarfatar çabuk unutur Volkana bir frikik atar yine efsane olur..

Dün akşam tiksindim Selçuktan... 2-3 metreye pas atamayacak hale gelmiş.. İnanın 1 hafta ban yiyeceğimi bilsem küfürü basardım burada.. Şu formuyla ayağımıza pranga olmaktan öteye gidemez..Gerçi bizim tarfatar çabuk unutur Volkana bir frikik atar yine efsane olur..

Keşke bi frikik atsa,nasılsa sahada el freni görevi görüyor en azından bi gol falan atmış olur.

Taptap

Geri
Üst Alt