İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

City sezon finaline giriyor önümüzdeki 1 ay .

CL olayı haftaya - sonraki 4 maçtada ligi nerelerde bitirir belli olur gibi.

liverpool güle oynaya şampiyon olacak herhold.

forest nasıl 5 yemiş

City sezon finaline giriyor önümüzdeki 1 ay .

CL olayı haftaya - sonraki 4 maçtada ligi nerelerde bitirir belli olur gibi.

liverpool güle oynaya şampiyon olacak herhold.
Malsenal mal mal puanlar kaybetmese son 4 haftada, şimdi kafa kafaya olacaklardı.

Salah ayrılacak gibi duruyor sezon sonunda, ikinci yarı her şey değişebilir.

Malsenal mal mal puanlar kaybetmese son 4 haftada, şimdi kafa kafaya olacaklardı.

Salah ayrılacak gibi duruyor sezon sonunda, ikinci yarı her şey değişebilir.
arsenal hep öyle , bi işte benim hayranı olduğum prime Henry li kadro bizim uefadan sonra yaktı ortalığı orda.

ama sanmam yav yeni hoca gazla böyle tepside sunulmuşken bırakmaz gibi geliyor. Rehavet mutlaka çöker ama sonuç değişmez gibi.

arsenal hep öyle , bi işte benim hayranı olduğum prime Henry li kadro bizim uefadan sonra yaktı ortalığı orda.

ama sanmam yav yeni hoca gazla böyle tepside sunulmuşken bırakmaz gibi geliyor. Rehavet mutlaka çöker ama sonuç değişmez gibi.
Havertz isimli gerizekalı yerine düzgün bir santrafor aldırsa Malteta denilen herif, lider olabilirlerdi.

Aşırı Pep özentiliği var Calafiori alıp sol bek falan yapıyor

Havertz isimli gerizekalı yerine düzgün bir santrafor aldırsa Malteta denilen herif, lider olabilirlerdi.

Aşırı Pep özentiliği var Calafiori alıp sol bek falan yapıyor
Pep'i anlamak harbi mümkün değil - Okan Hoca bazı açılardan inatçılığı ile çok benziyor hatta.

Havrts ve diğeri neydi Jesus ... 2 sezondur X bir forvet koy bitiriciliği daha iyi - kafadan 2 sene üst üste almışlardı şimdi. oodegarda yazık oluyor resmen.

gelgelelim kimse YAPI - Hep 2inciliklerdeyiz diye ağlamıyor...o yüzden EPL orası.

Pep'i anlamak harbi mümkün değil - Okan Hoca bazı açılardan inatçılığı ile çok benziyor hatta.

Havrts ve diğeri neydi Jesus ... 2 sezondur X bir forvet koy bitiriciliği daha iyi - kafadan 2 sene üst üste almışlardı şimdi. oodegarda yazık oluyor resmen.

gelgelelim kimse YAPI - Hep 2inciliklerdeyiz diye ağlamıyor...o yüzden EPL orası.
Jesus iyidi reis hatta bu sezon da müthiş form tutmuştu çapraz gitti

Dünyada başarılı olamayacak takımlar Havertz gibi ne idüğü belirsiz topçuları alır bu mevzu da böyle

Güçlü baskın vurdu mu kıracak santrafor lazım hatta Osimhen’i bayağı istiyorlar

Jesus iyidi reis hatta bu sezon da müthiş form tutmuştu çapraz gitti

Dünyada başarılı olamayacak takımlar Havertz gibi ne idüğü belirsiz topçuları alır bu mevzu da böyle

Güçlü baskın vurdu mu kıracak santrafor lazım hatta Osimhen’i bayağı istiyorlar
bu sezon çok izlemedim de havertzin oynadığı her maç dalga konusuydu - tam bir avarel , milli takımda da öyle aslında. çevresinin çabasıyla sırıtmıyormuş gibi duruyor.

geçen sene beğenmedim ben jesus'u yalan yok . 11-20 inci sıraların takımlarından herhangi bir forveti koy arsenal geçen sene almıştı ligi diye bakıyorum hep. kısa pas layerleşip açık bulduğunda pıt diye gol pası bırakıyorlar , o işi iyi oturttu arteta ama forvet eksikliği çok ciddi var bana göre.

Tottenham bu Maç'ta tek kale oynuyo ama futbolcularda istek yok yenilirler büyük ihtimalle.1 Hoca değişimi olacak büyük ihtimalle..

Takımın yarısı yok Totnım ın

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bu manu dalga mı geçiy biznen ya

ya amorim gelmeyeydi daha iyiydi

goooooooooolll martinezzzzzz

bravo amorimmmmm

Geri
Üst Alt