İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

Abi sacmalik yemin ederim, vasf naklen yayinda 4k bilmemne diye bir sey var dedi ondan kaynaklaniyor diye ama bize ne yani...rezillik

Mis gibi izliyorduk hep

neye penaltı verdi la ben anlamadım büyük skandal bu arada fb penaltısı aldı adamlar

Bence var abi, kol kapali ama vucudunu genisletiyorsun(ve carpmiyor topa yoneliyor adam).

Sola dogru yatmiyor olsa degil ama
yok yav çok kapalı bence adam da zaten vucut pozisyonu olarak atlıyor oraya bilemedim yani çok garip herifin sokabileceği bir yer yok daha kolu

yok yav çok kapalı bence adam da zaten vucut pozisyonu olarak atlıyor oraya bilemedim yani çok garip herifin sokabileceği bir yer yok daha kolu
Ama sabit durmuyor iste, sola dogru bloke etmek icin hamle yaptigindan dogru bence.

Dumduz duruyor olsa ,o zaman carpsa kesinlikle degil.

Baya ince fark ama bence dogruyu yapti

Ama sabit durmuyor iste, sola dogru bloke etmek icin hamle yaptigindan dogru bence.

Dumduz duruyor olsa ,o zaman carpsa kesinlikle degil.

Baya ince fark ama bence dogruyu yapti
yani orda da dediğim gibi oyuncu mecbur topa hamle yapacak yani ki onu da kolu en nizami şekilde tutuyor gibi geldi bana , kol bölgesine çarpması biraz talihsizlik ben kolla durdurma gibi bir niyeti olduğunu da sanmıyorum eğer o şekilde kolu tutup top gelirken açsaydı olabilirdi benim fikrimce

yani orda da dediğim gibi oyuncu mecbur topa hamle yapacak yani ki onu da kolu en nizami şekilde tutuyor gibi geldi bana , kol bölgesine çarpması biraz talihsizlik ben kolla durdurma gibi bir niyeti olduğunu da sanmıyorum eğer o şekilde kolu tutup top gelirken açsaydı olabilirdi benim fikrimce
Vermeseydide bisey demezdim ama artik o kadar ince detaylar varki VAR oldugu icin.

Attim yere dusuyor olsadi misal oyle carpsa ona vermezlerdi gibi.

Genede biraz ucuz tabinpenalti icin genel anlamda.

Fenerin goztepe penaltisi gibi, temas var diye penaltiyi "almak" falan diye bakiliyor, uyuz oluyorum

Bu hafta izledigim en vasat epl maciydi galiba, ki cok keyifli bir acilis haftasi olmadi

Everton gecen sene neyse o.

Geri
Üst Alt