İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

Eze ofsayt olabilir.

Degilmis. Gyokeres bos kaleye dokundu, hala net bir sey koymadi sahaya oynamaya basladigindan beri.

şans da yok abi , bunlar 650 milyon euro harcadılar şans da satın aldılar herhalde yanında

Adamin işi skor yapmak ve 3 golü var yapiyor yani. Atomu parcalamasina gerek yok yav.
62M forvetten fazlasini beklersin ama ya, defans bozar, ustune adam ceker, fizik koyar ortaya. Geri adim atar pas istasyonu olur. Pek yok o isler henuz.

62M forvetten fazlasini beklersin ama ya, defans bozar, ustune adam ceker, fizik koyar ortaya. Geri adim atar pas istasyonu olur. Pek yok o isler henuz.
Epl de gelen adamlar en az 1 sene zaten lige uyum sağlamakta gucluk cekiyor onlari henuz yapamamasi normal. Bu duzeni bozan 1 haaland vardı son senelerde.

Nottham da oyuna giren yeni transferlerden hicbiri 15 M dan ucuz degil spikere gore.

Ne ilk yarida sag bek cocuk
Ne simdi giren (25 M )

Hay senin gibi spikerin gyokeres muhabettine

En az 10 kere telaffuz muhabbeti yaptı. Sanki çok önemli bir şey s veya ş harfiyle bitirmek

Tottenham bambaska bir takim valla gecen seneye gore. Baya dinamik.

İkinci gol harika

Bergvall inanilmaz iyi bir herif. 2 tottenham maci izledim. İkisinde de muthis oynadi

Fm 21'de Anderlecht'te oynarken kanatta Gittens 10 Numara'da Palmer rotasyonda Garnacho vardı şöyle 1 geçmişe daldık ulan :D
Ünlü menajer konuştu! Icardi'nin Galatasaray'da kalma şansı... - Son dakika  Galatasaray haberleri - Fotomaç

slot 38'de kerkenezi kenara aldı kötü oynuyor diye

Fatih Hocam akıllara geldi

45’ burnley 0-0 liverpool

Geri
Üst Alt