İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

Liverpool'da beklerde sorun var geçtiğimiz sezonlarda bizim yaptığımız 4'lü sistememe 3'lü kanat beki uydurmaya çalışma hatasını yapmışlar gibi. Onun dışında bir de Isak problemi var. Kendisi sahada yok gibi. Ekitike'yi keserek hata yapıyor bence.

Liverpool fenerliler gibi boktan seylere aglanip büyüklüğümüzü kabullenmediği icin kaybetmeye mahkumlar.

1759602475839.webp

İcimin yaglari eridi...

Hele hele o isakin kolpa pozisyonda yandan Slot dirsek isareti flaan yapiyor...%20 yi %100 yapamamis heralde..

Valla icimin yaglari eridi skoru gorunce

en iyi maç forrest-newcastleken neden onu bein connect veriyor mesela ? Boşuna mı para veriyoruz da en iyi maçı oraya koyuyorsunuz bu nasıl rezillik ya git wolves maçını ver ordan

en iyi maç forrest-newcastleken neden onu bein connect veriyor mesela ? Boşuna mı para veriyoruz da en iyi maçı oraya koyuyorsunuz bu nasıl rezillik ya git wolves maçını ver ordan

ben niye bütün maçları kutudan vermiolar onu anlamıom
koy 15-20 tane futbol kanalı hepsini ver
allahın davar sportsu

Curcuna bir lig tablosu var

ben niye bütün maçları kutudan vermiolar onu anlamıom
koy 15-20 tane futbol kanalı hepsini ver
allahın davar sportsu
yav o da olur da hadi vermiyosun da wolves-brighton maçı değil de niye bu maç dijitalde mesela o da garip.Hadi mesela trt bazılarını şifresiz yayınlayıp iyi maçları paralıdan yayınlıyor da bunda ne gibi bir durum var da boktan maçı veriyon tvden , protesto amaçlı serie a izledim bugün sadece

Saklanin ,sergenin cocuk chelseade gol atti

Beğendiğim bir hoca normalde. Forrest maçlarını hiç izlemedim.

kümeye kümeye
şerefsiz Forest kümeye

şu salağı alıp potansiyelli takımı küme düşme adayı yapıyorsun , ne gerizekalısın be forrest ya

Postec bence yanlış tercih yaptı. Forrest sahibi de maçtan ayrıldı. Daha da kalamaz herhalde. Ha bizim ligde iş yapabileceğini düşünüyordum.

Geri
Üst Alt