İngiltere Premier Lig Maç Takip Başlığı

rigis hocamı severim , çelsiye de güzel tıkladı ama aynı kadroyla bu maça neden çıkarsın abi traore falan bunlar topsuz oyunu oynayacak oyuncular yani çelsiye tuttu diye evertona niye tutsun

Tottenham XI: Vicario, Porro, Romero, Van de Ven, Spence, Palhinha, Sarr, Johnson, Xavi Simons, Kolo Muani, Richarlison.

Manchester United XI: Lammens, De Ligt, Maguire, Shaw, Mazraoui, Casemiro, Fernandes, Dorgu, Amad, Mbeumo, Cunha.

ManU bir adım önde sanki galibiyete yakın taraf.

Tottenham XI: Vicario, Porro, Romero, Van de Ven, Spence, Palhinha, Sarr, Johnson, Xavi Simons, Kolo Muani, Richarlison.

Manchester United XI: Lammens, De Ligt, Maguire, Shaw, Mazraoui, Casemiro, Fernandes, Dorgu, Amad, Mbeumo, Cunha.

Kulusevski'nin sakatlık durumu ne acaba?

Bu arada kadroyu görmüşken şuana kadar izlediğim kadarıyla lammens alsaymisiz 3 puan belki alırdık clde

manu ön hattı toparladı gibi ortasaha ve defansı da toplarsa 5 sene sonra şampiyon olabilir

Geri
Üst Alt