- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Seni bulduğum günips - Liv 2 2.5ü
Ars - Wolv 2.5 ü
Göz -Fener 2 2.5ü (umarım göztepe 2-1 kazanır- fenerden yatan kupon kadar güzel iş yok)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni bulduğum günips - Liv 2 2.5ü
Ars - Wolv 2.5 ü
Göz -Fener 2 2.5ü (umarım göztepe 2-1 kazanır- fenerden yatan kupon kadar güzel iş yok)
bariz golleri kaçırdılar ben napayım.Seni bulduğum gün
nadir gözükür maçlardaYaani tarafsız 1 gözle bakıyom bizimki en iyisi..
Bu sene çok görecez gibi kanksta biz genelde fazla Gol atıyoz da 1 yandan da fazla Gol yiyoznadir gözükür maçlarda
açık araYaani tarafsız 1 gözle bakıyom bizimki en iyisi..
Zirkzee'nin attığı Gol sonrası böyle temsili sevinmekten Maç'ta fark edememiştim Vasfi'nin paylaşımını görene kadar ben reis yavaçık ara
arsenalde fena değil - diğerleri daha stabil.
City'de gemi geçer heralde
Zirkzee'nin attığı Gol sonrası böyle temsili sevinmekten Maç'ta fark edememiştim Vasfi'nin paylaşımını görene kadar ben reis yav
Bu Maç'taki ise güldüm geçtim 1-0 kazanmak güzel 1-1 de bitebilirdiGarnacho'da ne yaptın peki![]()
Munoz'u Boey sonrası bonservisi fazla olur diye istemiyodum ama çok ucuza gitmişti.Jelert iyi çıkar inşallah heis.11 milyon euro harcadık o transfere.Bu kadar yüksekten uçacağımızı düşünmüyodum ben heis yav
Munoz'u Boey sonrası bonservisi fazla olur diye istemiyodum ama çok ucuza gitmişti.Jelert iyi çıkar inşallah heis.11 milyon euro harcadık o transfere.Bu kadar yüksekten uçacağımızı düşünmüyodum ben heis yav![]()
İnşallah iyi çıkar heis ilk Maçlar'da oynatılmadı o sakatlığından dolayı oynamıyo diye haberler vardı inşallah doğrudur.Yoksa 11 milyon euro bizim gibi sürekli yöneticisi başkanı değişen kulüpler için riskli 1 transfer..Munoz baya iyi yaw ucuza aldı Palıs
ama Jölert de iyi herif gibi
hodgson'dan sonra glasner'le tanışan hayri cundpalas yine fevkalade
bu glasner büyücü olabilir